Koodi-puhelin
Laavulla
mikko

Olin patikoimassa ja nauttimassa mukavasta kesäsäästä. Suuntasin matkani metsikön keskellä olevalle laavulle, josta tosin oli järvinäköala. Saavuttuani sinne, tein tulet ja ajattelin paistaa hieman makkaraa.

Laitoin makkaratikkuun makkaran ja pistin sen tulille, en malttanut enää odottaa hiillosta. Samassa oksa kahahti. Säikähdin ja metsästä siinä samassa tuli esiin isokokoinen, parrakas mies. Hän tervehti ja kehui hyvää säätä. Vastasin hänelle että niinhän tuo on.

Mies kaivoi myös makkaraa esiin ja kysyi saako liittyä seuraan. Nyökkäsin ja mies istui viereeni. Hän uteli että olenko liian hätäinen kun grillaan ilman hiillosta. Hihittelin ja sanoin etten enää jaksanut odottaa.

Miehellä oli aavistus siinä, ehkä johtuen neitimäisestä käytöksestäni, että saattaisin olla homo. Hän kysyikin avoimesti ja suoraan olenko? Hihitin ja vastasin kyllä. Topakasti kysyin kuitenkin saman tien oletkohan itsekin, kun minut tunnistit? mies hymyili ja sanoi olevansa homo jo 50 vuoden takaa. Mukava kuulla, totesin.

Olen muuten myös vapaa, hän kuiskasi korvaani ja toi käden olkapäälleni. Niin minäkin, sanoin ja samassa hän suuteli minua parrakkaalla suullaan suoraan suulle. Vastasin suudelmaan ja siitä tulikin kunnon imuttelua. Kädet kopeloivat toistemme vartaloita samalla.

Hän käänsi minut selälleni maahan, ja tuli itse päälleni makaamaan. Olin voimaton hänen allaan mutta halusin häntä. Mies riisui housujani ja levitti jalkojani. Hän kumartui kullini ääreen ja nuolaisi se suihinsa. Aaah miten valtavan ihanalta se tuntui. Hän nuoli pallejanikin ja siirtyi perseelleni, nostaen sitä ylemmäs.

Ryppyreikäni sai märkää miehen kieltä päälleen ja sitten sisäänsä. Voinkin kiimassa ja mies tuntui tykkäävän siitä. Mies riisui housunsa ja hänen kalunsakin ponkaisi esiin niistä kovana. Hän asetteli sitä jo reiälleni kun kysyin onko hänellä kortsua? Homot panee paljaalla, mies sanoi ja työnsi kalunsa perseeseeni. Voihkin kiimaisena ja kiihottuneena hänen sanoistaan.

Hän alkoi nussia antavaa reikääni ja voihkin kiimaisena. Tästä mies tykkäsi ja sanoi että homonarttu saa kyrpää kunnes hän laukeaa. Nai minua, vastasin ja nautin joka hetkestä.

Mies nosti minut syliinsä ja ratsastin hänen kalullaan, suudellen samalla häntä. Ihana kyrpä porasi persettäni joka työnnöllä uudestaan ja uudestaan. Tästä neitihomo tykkää! Sperma alkoi suihkuta kalustani koskematta siihen ja sain valtavan orgasmin. Mies huomasi tämän ja sipaisi vaatteiltaan osan lastistani, antaen sen kädellään suuhuni. Namm..

Hän käänsi minut kontilleen ja tuli takaapäin sisääni. Perseeni lätisi ja litisi miehen naidessa sitä ja murahdellen takanani, hän linkosi isosta kyrvästään aimo lastin spermaa perseeni syvyyksiin. Kyrpä pumppasi sitä syvemmälle ja syvemmälle kunnes mies veti sen ulos. Perseeni oli varmasti irstaan näköinen.

Siinä sinulle makkaraa, hän naurahti. Hymyllen käänsin pääni taaksepäin, kurkaten olkani yli, perse spermaisena. Näin hänen iloiset kasvonsa ja tunsin kuinka tyytyväiseksi hänet sain tehtyä. Nautimme retkeiltystä yhdessä jatkossakin uudelleen ja uudelleen.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute