Koodi-puhelin
Kiltti tyttis.
Susan

Olenhan kyllä ihan kamala tyttöystävä, makasin siinä ihan tyydytettynä vain katsellen kun Santtu runkkasi vieressäni. Santun käsi hyväili peppuani ja päästin pienen inahduksen ja notkistin selkääni, Santtu sanoi tätä kiihotusasennoksi ja näin kultaseni olevan laukeamaisillaan. Taitaisin kuitenkin haluta vielä peppuun joten laitoin käteni Santun kädelle,pyytäen häntä lopettamaan. Santtu yritti vielä orgasmia, usein hän tässä vaiheessa joutuikin kampaamaan hiuksiani tai hakemaan minulle uudet pikkarit tai jotain, usein annoin ihan piienen suukon Santun kalulle heti lauettuani ja kävelin peppu keikkuen kylpyhhuoneeseen. Mmutta nyt halusin olla ihan auki miehelle niinkuin kiltti tyttö joten avasin bikieni toisen narun jonka Santtu oli juuri kiltisti solminut minun vielä täristesssä edellisestä orgasmistani.

Santtu oli nopeasti tilanteen tasalla, kunnon mies mun runkkari, kuiskuttin santulle kun hän tuli suutelemaan minua, rakastele mua nyt, kiersin sormeni hänen kalulleen ja ohjasin sen kohdalleen, Santttu levitti jalkojani, ihana, kiltti tyttö hän kuiskaili ja alkoi tulla sisääni. Tietäen että laukeaisin pariin hitaaseen työntöön Santtu pitkitti ensimmäistä työntöään, olin aivan auki hänelle, Santtu tarttui lantiooni lujemmin ja aloitti hieman nopeamman rakastelun. Laukesin melkein heti Santun pussaillessa leukaani ja kirahdin pikkuisen- meidän piti olla aika hiljaa Santun siskon arvatenkin hymyillessä nukkuvaa teeskennellen viereisessä huoneessa. Notkistin jälleen selkääni silloin kuulemma puristin Santtua ihanimmin ja Santtu alkoi tulla, hän vain pysähtyi ja tuijotti silmiini ja hänen kalunsa sykki sisällänni- hassu mies sanoin ja hyväilin hänen selkäänsä, silitin pusseja hieman ja voihkaisin tuntiessani olevanni jälleen laukeamassa- minähän olen ihan kamala ja häpeämätön,aamulla voisi olla hieman punastuttavaa kohtata Anne- Santun sisko mutta hänhän meidät oli yhteen saattanutkin eikä ollut ainakaan vielä koputtanut seinään rauhaa vaatien joten annoin itseni vaikertaa selkäni kaartuessa orgasmiin ja peppuni imiessä Santtua vielä pikkuisen syvemmälle.

Myöhemmin Santtu nuollessaaan minua puhtaaksi kertoi olleensa ihan varma että työnnän hänet pois heti lauettuani ja sopotti söpösti kuinka kiltti ja ihana olin. Hymy leikki huulillani kosketellessani Santun kalua muka välinpitämättömästi, vai kiltti, ja kaikkea muuta, taisinkin olla taas kiimainen ja ihan valmiina miehelle.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute