Koodi-puhelin
Pariskunnan vieraana
äijähki

Sattuipa muutama vuosi sitten olemaan samassa työpaikassa erittäin hyvin säilynyt 50 nainen nimeltään Tarja. Hän pukeutui aina hameeseen ja korkokenkiin, olipa sitten kesä tai talvi.
Olimme työpaikan ainoat tupakoitsijat ja kävimmekin usein yhdessä tukapalla. Jutut sinkoili laidasta laitaan, välillä vähän tuhmankin puolelle.
Yhtenä kesäpäivänä totesimme, että päivän duunit on tehty ja päätimme lähteä yhdessä terassille. Kierreltiin mutama Helsingin keskustan terassi kun Tarja sanoi, että hänen kotonaan olisi laatikollinen juomatonta viiniä. Ei siinä kauan tarvinnut miettiä kun hyppäsimme paikallisjunaan ja suunta kohti Tarjan kotia.
Tarja soitti miehelleen, Jukalle ja ilmoitti, että vieraita tulossa, sauna lämpiämään ja viinit jäähtymään.
Jukkaa en ollut koskaan tavannut mutta Tarja vakuutti, että ihan mukava mies.
Pääsimme perille ja vastassa olikin lasilliset punaviiniä ja ihan mukavan oloinen Jukka. Istuskelimme olohuoneessa ja jutustelimme niitä näitä, samalla punaviiniä siemaillen.
Jukka pyysi parvekkeelle tupakalle ja kertoi samantien kuinka vaimonsa Tarja oli puhunut minusta kotona, olin aluksi vähän vaivautunut ja hämmentynyt keskustelusta, pelkäsin, että isäntä on mustasukkainen mutta mitä vielä.
Jukka kertoi, että heillä on hyvä liitto aikuisine lapsineen mutta vaimo kaipaa aina välillä vähän vaihtelua. Ainoa ehto on se, että hän saa katsella ja hänen pitää hyväksyä se miesd jonka kanssa Tarja nai.
Täytyy myöntää, että meinasi mennä punkut väärään kurkkuun.
Palasimme sisälle ja Tarjaa ei näkynyt missään. Jukka vei minut heidän makuuhuo0neensa ovelle ja kehoitti sisään.
Tarja makasi ilman rihmankiertämää sängyllä ja hieroi pimppiään, näky oli todella epätodellinen ja rietas.
Päätin heittää estot hemmettiin ja aloin nuolemaan Tarjaa, samaan aikaan kuulin kuinka Jukka otti housunsa pois jalastaan.
Tarja sai melkein välittömästi orgasmin, leukaani pitkin valui pimppinesteet mutta jatkoin nuolemista.
Jukka alkoi samalla riisumaan farkkujani, en vastustellut. Havahduin siihen kun Jukka otti kaluni suuhunsa, ikinä ei ollut mies imenyt minua. Jatkoin Tarjan Nuolemista, Jukka imi kaluani ja alkoi työntämään sormea peppuuni.
Mitä V..ttua oli ensimmäinen reaktioni mutta olin tässä vaiheessa jo niin kiimassa, että en välittänyt.
Hetken päästä tunsin kuinka jotain kylmää ja märkää siveltiin pepulleni, tässä vaiheessa tiesin jo mitä tuleman pitää.
Jukka pisti tyynyn vatsani alle ja nosti hieman peppua pystyyn samalla kun edelleen nuolin Tarjan todella märkää pimppiä.
Tunsin kuinka Jukan kalu alkoi tulla sisääni, ensin pelotti mutta hetken päästä rentouduin ja se tuntui itseasiassa hyvältä. Jukalla ei onneksi ollut mikään hirveän iso, ei varmaan enempää kuin 12 senttinen, ei ihme, että Tarja haluaa välillä vierasta.
Minä nuolin ja kielinain Tarjaa ja samalla Jukka lisäsi tahtia. Ei mennyt kuin muutama minuutti kun tunsin kuinka lämmin sperma syöksyi sisääni.
Jukka veti kalunsa sisältäni ja poistui huoneesta. Peppuni valui Jukan spermaa kun nousin Tarjan päälle ja työnnyin hänen sisäänsä.
Aloitin raivokkaan naimisen, Tarjan pillu litisi kiihottavasti jokaisella työnnöllä. Tarja piti kiinni käsistäni ha sanoi haluavansa lastin sisäänsä, muuta ei tarvittu, laukesin samantien ja niin laukesi Tarjakin.
Jukka huuteli olohuoneesta, että sauna olisi lämmin. Naimme sinä yönä vielä kolme kertaa, kaikki porukalla.
Sääli, että kyseinen pariskunta muutti muualle, harvoin löytyy noin mukavia ihmisiä.
Ei haittaisi vaikka samanlainen pari tulisi vastaan.
Jos tarinani kiinnostaa niin vastailkaa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute