Koodi-puhelin
Loma
Jon

Tää tapahtui mulle pari vuotta sitten Bulgariassa. Voi olla, että aika/humala on kullannut muistoja, mutta jaan tän nyt silti!

Me oltiin yhteisten parikymppisten kunniaksi päätetty lähteä lomalle viiden hengen jätkäporukassa. Kohteeksi valikoitui Bulgaria ja siellä nuorten suosima Sunny Beach, jossa oli vaikea erottaa, mihin viina loppui ja mistä meri alkoi. Me joka tapauksessa pakattiin tavaramme, ajettiin junalla Helsinkiin, dokattiin siellä, hypättiin koneeseen, dokattiin siellä, saavuttiin hotellin respaan ja dokattiin vähän sielläkin.

Ekana iltana me oltiin aikessa lähteä seudun suurimpaan, skandien suosimaan yökerhoon. Kello kahdentoista aikaan illalla me vihdoin kyllästyttiin omaan seuraamme, vääntäydyttiin ylös parvekkeelta ja lähdettiin horjumaan nauraen käytäviä pitkin alas baarikadulle. Meidän huone oli neljännessä kerroksessa hotellissa, jonne alle 18-vuotiailla ei ollut mitään asiaa. Hissi pysähtyi kolmoseen ja mukaan tuli kaksi ruotsalaista jätkää. Nekin olivat ihan hyvässä tuiskeessa. Kun me käveltiin respan läpi ja alas kadulle, me alettiin jutella keskenämme kun tajuttiin, että suunta oli sama. Jätkät esittäytyivät Jonakseksi ja Maxiksi, ja molemmista näki kansalaisuuden kilometrien päähän. Niillä oli molemmilla vaaleat hiukset ja ruskettunut iho, yllään muodissa olevat löysät, hihattomat paidat. Jonaksella oli tatuointeja hartioissaan. Kundit selittivät olevansa isommassa seurueessa, jätkiä oli yhteensä seitsemän, mutta muut olivat lähteneet edeltä baariin. Tyypit olivat ihan hauskaa seuraa ja baarikatua lampsiessamme mä tunsin sen ihmeellisen humalan ja vapauden sekoituksen. Kadut olivat täynnä toisissaan roikkuvia, minihameisia nuoria naisia ja kovaan ääneen nauravia jätkiä. Mä olin iloinen, että matka oli tiukasta rahatilanteesta huolimatta järjestynyt.

Me jonotettiin baariin ja törmättiin samalla Jonaksen ja Maxin kavereihin. Kundit alkoivat sopottaa ruotsia keskenään, ja tästä seurasi välittömästi hyväntuulista vittuilua puolin ja toisin. Täällä ruotsalaiset olivat itse asiassa enemmistö, joten mitään kitkaa ei missään vaiheessa syntynyt. Eikä se meidän porukka ollut mitään riitaa haastavaa muutenkaan. Baariin päästiin nopeasti sillä henkkareista ei oltu kovinkaan kiinnostuttuja. Me ängettiin yhdessä tiskille ja mä tilasin bissen. Mun kaverit alkoivat heti vilkuilla paikalla olevia, farkkushortseisin ja baaritoppeihin pynttäytyneitä pohjoismaisia tyttöjä, ja kyllä mäkin niitä siinä sivusilmällä katselin. Mulla oli hyvä fiilis ja sama vapaushumala kuin kadullakin, mutta jotenkin muhun iski taas se kummallinen ulkopuolisuuden tunne mikä baarissa usein kolahti. Täällä se jotenkin korostui entisestään kun seksin perässä oltiin niin avoimesti. Eipä se mun menoa kuitenkaan haitannut, mä tanssin ja join ja riekuin ympärikännissä ihan yhtä kännissä olevien kavereideni kanssa. Meno oli sairasta, pöydille sai kiivetä ja musa soi paljon kovemmalla kuin Suomessa. Jätkät heittelivät paitojaan pois ja muijien tukat olivat liimantuneet hikisinä niskaan.

Jossain vaiheessa mä olin yksin baaritiskillä tilaamassa neljättä tequilaani, kun yksi niistä ruotsalaiskundeista, Jonas, pamahti kännisenä mun viereen. Se ei ensin huomannut mua mutta mä moikkasin suomeksi, kännissä kun olin.
- Moi!
Kundi kääntyi äkkiä mun puoleen, naama hiestä märkänä. Se suki tukkaansa taakse ja hymyili humalaisesti tajutessaan, kuka mä olin.
- Hi! How's the night?
- Fine.
Me juteltiin jotain sekavia ja naurettiin yhdessä jäätävälle kännillemme. Se huusi musiikin yli olleensa Sunny Beachilla kerran aiemminkin. Mä huusin olevani ensimmäistä kertaa. Se kysyi, mitä mä tein Suomessa, kuinka vanha mä olin. Se opiskeli jotain, josta mä en ymmärtänyt mitään, oli just täyttämässä 24. Sitten se kysyi, mikä mun nimi olikaan. Mä vastasin. Me juteltiin aika kauan, varmaan puoli tuntia. Jotenkin mä olin niin tottunut siihen, ettei valtaosa jätkistä ollut homoja, etten mä ajatellut tollaisissa tilanteissa mitään sen kummempaa. Kundi vilkaisikin välillä jotain hyvännäköistä tyttöä. Jossain vaiheessa Jonas kysyi, oliko mulla tyttöystävää Suomessa. Mä pudistin päätäni mutten sanonut mitään, hörppäsin sen sijaan juuri tilaamastani bissestä. Jonas katseli mua hetken ja joi sekin sitten lasistaan. Mä kysyin, seurusteliko se, ja se vastasi kieltävästi. Päälle se nauroi, että jos seurustelisikin, niin ei ainakaan enää tämän loman jälkeen. Me naureskeltiin vähän aikaa ja sitten tuli hiljainen, vähän kiusallinen hetki. Me katsottiin toisiamme ja hymyiltiin niin kuin tuntemattomat kohdatessaan ahtaalla käytävällä. Kundi kysyi, missä mun kaverit oli. Mä sanoin, että kaikkialla ja heilautin kättäni. Se naurahti ja samassa, ihan huomaamatta, liikahti vähän lähemmäs. Mun ylävartalo jäykistyi. Jätkä kumartui mun puoleen ja huusi mun korvaan:

- You're cute!

Mä menin totaaliseen lukkoon. Jonas näytti rennolta mutta mä tunsin sen odottavan mun reaktiota. Mä kiitin englanniksi, huutamalla jälleen. Mä otin ison kulauksen kaljastani, niin ison, että lasi tyhjeni. Jonas kysyi haluaisinko mä toisen. Mä naurahdin hermostuneena ja pudistin päätäni.
Kundi katseli mua pää kallellaan enkä mä tiennyt, mitä sanoa. Sitten se avasi suunsa.
- You wanna go? Back to the hotel?
Mua hiostutti. Se tuntui jotenkin niin epätodelliselta. Mun vastauksessa kesti, ja Jonas hipaisi tiskin alla mun lantiota vieden sormet paidan alle. Se katsoi mua tiukasti silmiin ja lopulta mä kohautin olkiani.
- Okay.
Jonas ei oikein tiennyt, mitä mä tarkoitin, enkä tiennyt mäkään. Me joka tapauksessa lähdettiin ulos ja käveltiin pitkin meluisaa, viinalta lemuavaa baarikatua, jolla paikalliset myivät ruusuja ja turistit mussuttivat halpaa pikaruokaa. Me käveltiin aika lähekkäin, mitään puhumatta. Jonas nyökkäsi virnistäen yhtä kukkapuskaa päin.
- You want one?
Mä nauroin hermostuneena tietämättä, oliko se pila vai ei. Pian me oltiin hotellilla. Jonas avasi ulko-oven, sitten hissin oven. Se painoi kolmosta ja vilkaisi mua. Kaikesta hermostuneisuudestani huolimatta mulle ei tullut mieleenkään painaa nelosta. Mä olin oudossa, humalaisessa tilassa, ja vaikka mun aivoja sumensi niin mä ajattelin silti kutakuinkin selkeästi. Hississä kaikki muuttui entistä pahemmaksi, oli vain painostava hiljaisuus ja tasainen hurina. Kolmosessa hissi pysähtyi ja kilahti kevyesti. Jonas odotti, että mä poistuisin ensin. Sitten se laittoi kätensä mun vyötärölle kangistaen mut tyystin, ja kun mä kävelin sen kanssa pitkin käytävää mä tajusin, että huoneessahan saattoi olla joku. Me pysähdyttiin yhden oven eteen ja jätkä veti avainkortin taskustaan. Oveen syttyi vihreä valo, Jonas avasi sen ja me astuttiin pimeään, hiljaiseen huoneistoon. Lattioilla oli matkalaukkuja ja vaatteita sikin sokin. Pöydillä oli tyhjiä, puolityhjiä ja täysiä pulloja. Jonas kävi tarkastamassa toisen huoneen – huoneisto oli kaksio – ja palasi sitten.
- Just us!
Mä nyökkäsin ja olin yhtäkkiä vähän vähemmän hermostunut. Mä potkin tennarit jaloistani ja kävelin keittiöön. Mä join suoraan hanasta, ja sitä tehdessäni mä tunsin Jonaksen painautuvan mua vasten. Mä hätkähdin vähän, tunsin kundin nousevan munan sykähdykset. Jonas hellitti otettaan mun vyötäröstä.
- You want something to eat?
Mä pudistin päätäni ja Jonas lähti ohjaamaan mua toiseen huoneeseen. Me istahdettiin sängylle, luultavasti sen omalle. Mä en vieläkään sanonut mitään. Mä katsoin Jonasta. Vittu kun se oli hyvännäköinen. Olinhan mä sen jo aikaisemminkin tajunnut, mutta nyt mä uskalsin ajatella niin. Jos mä oisin ollut vielä enemmän kännissä, mä oisin saattanut jopa sanoa sen.
- You're so hot, Jonas kuiskasi viinanhuuruisella hengityksellään vieden kätensä mun reidelle ja siitä
nivusiin. Se sanoi haluavansa mua ihan helvetisti, ja sen voimakas läsnäolo teki kaiken todellisemmaksi ja tilanne itsessään kiihotti mua. Mä nojasin taaksepäin ja suljin silmäni sen hyväillessä mun kalua farkkukankaan läpi. Siitä se jotenkin alkoi: mä tajusin, että se oli menoa nyt. Mulle tuli yllättäen tarve olla hyvä, olla haluttava. Jonas painautui mun päälle ja suuteli hengittäen voimakkaasti mua vasten. Mä liikutin lantiotani hyväilyn tahtiin ja tajusin, että mulla alkoi seistä. Jonas katseli kiihottuneena housujen alla liikkuvaa munaa. Se hyökkäsi mun kaulalle ja alkoi imeä. Mä päästin huoahduksen, tunsin ekaa kertaa elämässäni toisen miehen sillä tapaa mua vasten. Välillä Jonaksen käsi eksyi alemmas ja mä tajusin, että mua pantaisiin tänään. Luulen, että kaikilla on ekalla kerrallaan se sama tunne. Että nyt se jumalauta tapahtuu, kaikki on jostain syystä ihan yhdentekevää. Menee vaan tilanteen mukana. Samassa Jonaksen käsi alkoi kopeloida mun nappia ja vetoketjua, mun hengitys tiheni. Kun vetskari oli auki, käsi liukui sisään ja mä tunsin ihon omaa ihoani vasten. Oli helvetin kuuma. Sormet löysivät esinahan ja alkoivat vedellä. Jonas hengitti kiivaasti kasvot edelleen mun kaulalla. Hetken päästä se liikahti kauemmas, nousi seisomaan ja alkoi kiskoa mun housuja pois. Mä huohotin ja tuijotin sitä kiimasta sekaisin silmin. Mä olin kundin edessä ilman alusvaatteita, muna täydessä tanassa. Jätkä hyökkäsi suutelemaan mun alavatsaa, ja mä voihkin tietäessäni, mitä oli tulossa. Suu kulki vartta pitkin kalun kärjelle, ja samassa mun vehje hukkui ihanan lämpimään suuhun. Se tuntui ihanalta. Jonas kävi ihan kuumana, mikä hiveli mun itsetuntoa. Mä katsoin sen vahvoja, ruskettuneita ja tatuoituja hartioita. Mä oli ihan ihmeissäni siitä, että sellainen jätkä halusi mua niin paljon. Sen huulet pysyivät tiukkana kundin imiessä, mun kalu kiilsi syljestä märkänä. Ihan liian pian se kuitenkin loppui ja Jonas tuli taas mun päälle, nyt niin, että sen housuissa seisova kalu oli mun paljasta kalua vasten. Mä menin tunteen viemänä ja aloin avata kundin farkkuja. Se kiihotti sitä. Jonas katseli mua hämärässä humalaisin, haluavin silmin. Se oli vähän liian lähellä, ja mun oli pakko ottaa lasit pois – mulla oli sellaiset mustasankaiset hipsterilasit. Mä kumarruin pistämään ne sängyn alle ettei ne jäisi meidän jalkoihin, ja Jonas naurahti. Mä olin kuulemma vitun söpö ilman myös, ja mä hymyilin tuntien kasvojeni kuumenevan. Pian me taas kiehnättiin kuin hullut. Jonaksen kieli liikkui halukkaana mun suussa. Mä sain kundin farkut auki ja työnsin käteni kursailematta sen housuihin. Tartuin toista kertaa elämässäni miehen kaluun, muuhun kuin omaani siis. Eka kerta oli ollut joissain kotibileissä mun ollessa kahdeksantoista, olin runkannut yhdeltä mukaheterolta mällit, ja mun seksikokemukseni rajoittuvatkin aika pitkälti siihen. Jonas oli kova ja mä tajusin sen munan aika isoksi, ainakin hyvänkokoiseksi. Se hengitti tiheästi mun runkatessa sitä, sitten se mumisi jotain ruotsiksi mun korvaan. Samassa se vei kätensä mun reiälle. Jos mä en olisi ollut niin humalassa, olisin varmaan säikähtänyt. Nyt mä vaan vavahdin mutten tehnyt mitään. Jonas kosketteli mua ensin varovasti, sitten rohkeammin. Sen sormi paineli mua yrittämättä kuitenkaan työntyä sisään. Jonas kysyi, oliko se ok. Mä mumisin myöntävästi. Se antoi jätkälle lisää tehoja, ja pian sen käsi kumartui vetämään matkalaukkua sängyn alta. Kundi kopeloi tavaroitaan sokeasti jonkin aikaa ennen kuin löysi etsimänsä.

Mä kuulin jonkin naksahtavan auki ja siinä vaiheessa mä viimeistään tajusin, että mua oikeasti pantaisiin tänään. Ajatus oli pelottava ja kiihottava samaan aikaan. Jonas askarteli jotain mun haarovälissä, liukasti sormensa, ja pian mä tunsin märän sormen mun reiän kohdalla. Mä huokailin hallitsemattomasti, jotenkin se kiihotti mua ihan sairaasti. Jonas kietoi toisen kätensä tiukasti mun ympärille ja suuteli mun poskea.
- Is this your first? se kuiskasi, ja jostain syystä mua vähän hävetti kun mä nyökyttelin. Jonas hengähti
jotenkin omituisesti. Mä tajusin, että ajatus kiihotti sitä ihan mielettömästi, ja kun se kiihotti sitä niin se kiihotti muakin. Mä liikutin itseäni sen sormea vasten, ja sitten mä tunsin, miten se alkoi työntää sitä hitaasti mun sisään. Mä päästin pitkän voihkaisun. Se oli vitun upeaa. Kipu hukkui humalaan ja pelkästään se, että joku jätkä laittoi mun sisääni jotain, oli upeaa. Jonas tärisi kiimasta alkaessaan nussia mua sormellaan. Se oli tehnyt sitä ennenkin sillä löysin pian kohdan, josta hyvänolon tunne lähti. Mä voihkaisin omituisesti ja Jonas tuijotti mua. Mä purin huultani halutessani näyttää hyvältä. Huulet hamuilivat mun korvaa. Jonas sormetti nyt rytmikkäämmin, mun avaama vyö kilisi liikkeen tahdissa. Sitä kesti jonkin aikaa ja mä ajattelin kundin kovana seisovaa munaa. Mä tajusin, että se olisi paljon sormea isompi, mutta halusin sitä silti. Jonas huohotti, tykkäsinkö mä, tuntuiko hyvältä, halusinko mä että se jatkaa. Äänensävystä mä tajusin, että se kyseli enemmän oman kiihottumisensa vuoksi kuin mun mielipiteen kuullakseen. Mulla oli joka tapauksessa hyvännäköinen, haluttu olo. Jonas henkäili haluavansa panna mua. Kuin automaattisesti mä levitin jalkojani, ja siinä vaiheessa kundi pimahti lopullisesti. Se nappasi liukkarin ja hieroi sitä kovana seisovaan kaluunsa. Mä levitin jalkojani entisestään ja humala vaikutti niin, etten mä ajatellut enää mitään. Mä tunsin Jonaksen kalun pään mun reiällä. Kundi hieroi hetken itseään mua vasten, tuijottaen räpäyttämättä kiihottavaa näkyä. Sitten se vilkaisi muhun, tarttui kaluunsa ja alkoi ohjata sitä mun sisälle. Mä olin jäykkä kuin lauta, kauhusta kankea. Jossain vaiheessa terska livahti kerralla mun sisään. Se sattui saatanasti, sormesta ja kännistä huolimatta. Mä inahdin ja Jonas hyssytti mun korvaan. Se työntyi syvemmälle. Kaikki oli hämärää, humalaista, hikistä ja tuntui niin kuin seksissä yleensäkin, että kaksi ihmistä oli kahdestaan jossain todella pienessä tilassa. Jonas tuoksui viinalta, hieltä ja joltain tuoksulta, sen lihakset tuntuivat mun kehoa vasten. Mä kävin salilla mutta olin silti perusruumiinrakenteeltani hoikka. Jonas tuntui valtavalta. Sekä kehonsa että vehkeensä puolesta, joista jälkimmäinen oli alkanut vetäytymään ulos. Mun päässä pyöri alkoholin takia. Mä tunsin, miten kalu tuli taas sisään ja vetäytyi sitten hitaasti ulos. Jonaksen poski hikoili mun poskea vasten ja se yritti kovasti olla huohottamatta. Mä inahtelin edelleen. Muutaman hitaan vedon ja työnnön jälkeen Jonas otti paremman asennon, katsoi mua kiimaisena silmiin ja otti tasaisen rytmin. Enää ei juurikaan sattunut. Mun päässä alkoi naksahdella siinä samalla kun Jonas pani mua, se ajatus, että Jonas pani mua, otti kaiken vallan. Mä taivutin päätäni taaksepäin ja yritin rentoutua. Jossain vaiheessa mä aloin vähän nauttia, mun suusta karkasi hallitsemattomia ääniä, ja Jonas nopeutti tahtiaan. Se huohotti englanniksi, että mä oli vitun tiukka. Mä hymyilin silmät kiinni ja Jonas pani.
- Come here, come here, se kuiski hetken päästä hengästyneenä ja nosti mut itseään vasten. Mä tunsin nousevani ilmaan kyrpä edelleen sisälläni, ja mä olin niin kiimainen että päässä pimeni. Jonas painoi mut seinää vasten ja alkoi nussia täysillä. Hyvänolon tunne levisi koko kroppaan, muna takoi kovana mun sisällä. Mun oma kyrpä seisoi kuin tolppa Jonaksen vatsaa vasten. Mua kiihotti panon synnyttämät ääneet, kalu mun sisällä alkoi tuntua jo liian hyvältä. Multa pääsi katkonaisia huudahduksia. Kundi pani mua koko voimallaan. Mun selkä hiersi seinää vasten, mun teki pahaa kun mä hytkyin kuin hullu mutta mä en välittänyt. Mun jalat oli tiukassa pihtiotteessa Jonaksen ympärillä. Yhtäkkiä Jonas liikkui, pudotti mut sängylle ja antoi kyrvän liuskahtaa mun sisältä. Mä huudahdin yllättävästä tunteesta, joka ei varsinaisesti sattunut mutta oli jotenkin epämiellyttävä, ja jäin huohottamaan sängylle avuttomana ja kiimaisena. Siinä samassa Jonas kuitenkin tuli polvilleen sängylle, tarttui muhun, käänsi mut ympäri ja alkoi taas asetella vehjettään mun reiälle. Kundi työntyi sisään, upotti sormensa mun lantioon ja alkoi takoa niin että mä vain heiluin velttona liikkeen mukana. Mä voihkin ja Jonas huohotti. Mä tunsin munan ja sen, miten pallit hakkasivat mua. Paneminen oli upeaa, vain fyysinen hyvänolon tunne. Mä en halua kuvailla sitä mitenkään sen hienommin. Mun sisällä ja mun kehossa tuntui helvetin hyvältä, ja mä toivoin, että se jatkuisi kauan. Myös Jonaksen vahvat otteet tuntuivat hyviltä. Se riisui paitansa ja heitti sen lattialle keskeyttämättä panoa. Yhtäkkiä kundin märkä käsi tarttui mun kaluun ja alkoi runkata. Mä nostin pääni ja aloin huutaa vaimeasti, sitten kovemmin. Jonaksen käsi vatkasi niin että se sattui, jätkä korahteli ja äännähteli panemisesta hikisenä. Ei kestäisi enää kauaa. Mä voihkaisin tulevani, niin lähellä orkkuakin tuntui oudolta sanoa se englanniksi. Jonas painautui mua vasten pannen edelleen kuin viimeistä päivää. Mä kuulin huohotusta ja epämääräistä mutinaa, jotain että "come baby", ja mä tunsin itseni niin saatanan halutuksi. Samassa mä tajusin, että nyt tapahtuu, enkä mä kyennyt olemaan hiljaa. Mun suusta karkasi kovia, katkonaisia huudahduksia mun spermojen sykkiessä Jonaksen sängylle. Jonas voihki mun korvaan ja kaikki oli upeaa, mä tajusin sen tuntevan mun orkun. Mä olin niin poikki että lysähdin voimattomana omien spekkejeni päälle. Jonas jatkoi panoa, mutta hetken päästä sen ääntely sekosi ja se paiskautui pari kertaa lujaa mua päin. Mä tajusin sen tulevan mun sisään, mutta olin liian väsynyt sitä varsinaisesti ajatellakseni. Kundi pudotti itsensä mun selälle ja hengitti mun korvaan kuin estejuoksun jälkeen.

Me maattiin siinä aika kauan mitään sanomatta. Alkoholi hakkasi edelleen mun päässä, ja nyt kun seksi oli ohi, mä tunsin sen kunnolla. Olohuoneeseen kajasti aamun himmeää valoa, mutta muita jätkiä ei näkynyt vielä missään. Parvekkeenovi oli auki ja ulkoa kantautui brittien mylvintää. Jonas vetäytyi hitaasti mun sisältä, antoi suukon mun korvan juureen ja pyysi mua suihkuun. Mä nousin ja menin peläten, että spermat valuisivat musta ulos. Mä sanoin tulevani hetken päästä. Jonas nousi ja meni, ja kun mä kuulin veden valuvan mä vääntäydyin ylös. Ilman laseja kaikki oli sumeaa. Mulla oli muutenkin outo olo, herkkä ja vähän halvaantunut. Mä kävelin katkonaisin askelin vessaan ja näin Jonaksen hahmon suihkussa. Mä menin veden alle, kundi virnisti. Viileä vesi tuntui niin hyvältä sen hien keskellä, että sinne olisi voinut jäädä asumaan. Me suihkuteltiin hetki ja mua vähän kirveli kun mä yritin puhdistaa itseäni Jonaksen spermasta. Oli totaalisen nussittu olo. Kun me oltiin valmiita, me napattiin naulasta pyyhkeet ja palattiin makkariin. Mä vedin vaatteet päälleni ja otin lasit sängyn alta, eikä me puhuttu oikein mitään. Meidän välille oli jo laskeutunut hiljainen seksin jälkeinen kiusaantuneisuus. Jonas mumisi vievänsä mut mun huoneeseen, mikä oli ihan turhaa koska mun huone oli seuraavassa kerroksessa. Mä en kuitenkaan vängännyt vastaan vaan nyökkäsin kohauttaen samalla olkiani. Me lähdettiin huoneesta, käppäiltiin portaita ylös ja seisahduttiin hiljaisina mun ja mun kavereitten huoneen ovelle. Mä kiitin Jonasta, me halattiin vähän väsyneesti ja kundi sanoi, että nähdään. Mä nyökkäsin, avasin oven ja livahdin huoneeseen, jossa kaikki mun kaverini ja kaksi tyttöä vetivät sikeitä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute