Koodi-puhelin
Kuinka Sonja luodaan
Sonja_cd

Nyt sitten tiedän miltä tuntuu kun todellakin tuntee olonsa häpäistyksi, nöyryytetyksi ja onnelliseksi samaan aikaan.

Perjantai-illalla hämmästyin kun Vaimo oli niin innoissaan meikkaamaan mut ja oli jo päättänyt millaiset vaatteet, värejä myöten, haluaa nähdä päälläni!

Sain ihanan utuisen silmämeikin, punaiset pitkän tekokynnet.. yllättäen sitten tokaisi:" Kun olet niin kauan toivonnu että mä sidon sut ja poistan sulta "takakireyden", käyppä huuhtelemassa ittes ja tuu sitten makkariin."

Päästyäni pikaisesti makkariin Vaimo oli tällä välillä levittännyt kumilakanan ja kaivanut kahleet esiin kaapista.

Istuessaan sängyn laidalla hymyillen ja roikottaessaan kahleita kädessään, kysäisi kuin ohimennen:" Sä taidat oikeesti nauttia kun sua naidaan kuten naista. Takaapäin ja kunnolla?" En kerinnyt edes vastata kun käski mut kääntymään selin.

Rauhallisesti laittoi kahleet ranteisiini, "komensi" mua kääntymään jälleen ja nostamaan jalkani syliinsä jotta voi kiinnittää nilkkaremmin.. sama toki toiselle jalalle.

Naurahti kun näki että mun sukkiset oli jo siinä vaiheessa haarakiilan kohdalta ihan märät. Noustessaan ylös suuteli punattuja huuliani ja käski mua rauhoittumaan:" koska tänä viikonloppuna me vain keskitytään sinuun".

Tämän jälkeen sain komennon sänkyyn kontalleni ja ojentamaan vuoron perään käteni kohti nilkkojani.. kun mä olin sitten pylly pystyssä, ranteet nilkoissa tiukasti kiinnitettynä kysyi rauhallisella, mutta päättäväisellä äänellä:" Oletko nyt aivan varma, että haluat alistua mulle lopullisesti pikku orjattareksi?"

Tietysti mä sitten voihkaisin:" Haluan.. Olen aina halunnut. Kuten tiedät."

Samassa tunsin valtavan läimäyksen pakarallani! Ja yhdessä hetkessä kaulani ympärille kiinnitettiin kaulapantani, jonka olin ostanut jo aikoja sitten.. Vaimoni laittoi lukon kaulapantaani ja siirtyi eteeni. Sain katsoa todella lähelle tuotua nikkaa jonka ympärille Vaimoni kiinnitti nilkkakorun jossa avain roikkui.

Hän korjasi avainta niin että se jäi roikkumaan jalan sivulle. "Suutele nilkkaani orjatar. Tämä avain tulee olemaan nilkassani niin kauan kunnes olet tarpeeksi nöyrä ja tottelevainen." Sanaakaan enää sanomatta hän siirtyi selkäni taakse.

Luulin että Vaimoni alkoi kaivamaan lipaston laatikosta dildoa ja stäppäriä, mutta sainkin naisen selkäni päälle ja tajusin kun kädet tuli pääni molemmilta puolilta, että suuhuni tulisi harvoin käyttämämme suukapula.. ja mä olin heti taivaissa!

Rauhallisesti Vaimo vain tokaisi:" Sähän muuten tykkäät tästäkin ja olet ihanan hiljaa kun sua naidaan." ja tiukkasi remmin niskani taakse.. Tässä vaiheessa tunsin kuinka valuin jo sukkisten verhoamaa reittäni pitkin!

Samaan aikaan Vaimon puhelin soi, mutta se ei menny vastaamaan, tokaisi vain että kerkeehän tuohon vastata myöhemminkin.

Puhelin soi miltein heti uudelleen, Vaimoni vain naurahti ja laski mun sukkiksia ja pikkareita. Ylimielisellä äänellä tokaisten:" Sähän sanoit joskus, että sylkihän riittää.." ja valutti suustaan sylkeä reiälleni.

Samassa tunsin kuinka pepputappi asettui reiälleni ja alkoi painua sisääni.. kivusta ja kiimasta johtuen sävähdin ja ynähdin.

Sain tylyn komennon ja valtaisan iskun pakaralleni:" Ole nyt vittu valittamatta.. kyllä sun pikku perse nauttii tästä!" Sillä samalla hetkellä tappi survaistiin muhun kerralla sisään.. Kipu ja nautinto räjähti kropan läpi.

Sitten tunsin kun pikkarit ja sukkiset nostettiin takaisin.

"Mä käyn kattomassa josko tuo soittaja olis ollu sun tuleva toinen Omistaja." Olin aivan hämilläni..

Vaimo otti puhelimensa yöpöydän hyllyltä ja aloitti puhelun: "Moikka Marko! En ihan kerinny vastaaman... Joo.. on suostunu ja ihan lopullisesti.. on.. tottakai saat ja voithan sä taluttaa sen kylppäriin *hah hah* .. mä oon töissä maanantaina.. uih, hieno idea! Sen jälkeen Sonja tottelee varmasti ja mielellään.. Joo tuu vaan, Moikka!"

Tämän jälkeen Vaimo laittoi puhelimen lipaston päälle ja otti mua kaulapannasta kiinni ja veti päätäni ylemmäs..

"Nyt me sitten ei leikitäkkään enää.. Muistatko Markon? -Nyökkäsin-

"Se tulee nyt meille ja saat pitkästä aikaa oikeaa kullia! " -menin aivan paniikkiin-

"Se tietää, että sä tykkäät tyttöillä ja jaat mielelläs persettä, kerroin ku oltiin viimeeksi baarissa. Arvaappa aloinko hymyilemään kun se yllättäen tokas että "oliskin kivaa päästä panemaan Sonjaa.. silleen kunnolla.""

"Mä lupasin puoliksi vistsinä: sut lonkerotuopista ja itseni koko illasta Markolle. Arvaappa miten ilta meni muruseni?.."

Vaimoni kumartui päälleni ja kuiskasi korvaani:" Markolla muuten on ISO kalu. Se tuntuu jopa mun sisällä siltä, että halkean.. Silloin aamuyöstä kun nuoletin itteni sulla oli se kaikki sperma ja kiima Markon kullin ansiota.. Ai nii!!! Sähän et meinannu silloin nuolla mua! Ajattella.. tästä lähtien vaikka tulisin suoraan baarista pillu kusisena ja persereikä spermassa.. Sä tulet jopa KIITTÄMÄÄN että saat nuolla mut puhtaaksi"

Kuulin kun ulko-ovi aukesi ja sulkeutui. Tajusin, että Marko tuli.

Sain suudelman poskelleni:" Hyvästi ukko ja ihana tavata Sonja"

Eteisen käytävällä Vaimonin moikkasi Markoa nimeltä ja jatkoi:" Hitto että tuntuu jännältä.. oudolta mutta vapauttavalta samaan aikaan. Saadaanpa tämäkin asia sitten lopullisesti järjestykseen."

"Ajattele näin.. sun ei tartte tästä lähtien paljon huolehtia. Sä tulet omistamaan orjan, joka tekee aivan kaiken mitä sä ikinä vaan sanot ja mä saan varapanon jos sä olet töissä tai tulee muita esteitä! Laitoitko sen oikeesti nippuun makkariin ja tapin perseeseen?"

"Tietysti, niinkuin sanoin. Tuu ni mä näytän sen sulle ja sanon sille heippa"

Molemmat tuli makkariin..

"Siinäpä se nyt on.. kuten luvattu. Huomaatko mä laitoin sille nuo samat valkoiset sukkikset ja minarin mitkä mulla oli silloin baarissa. Toi kaulapanta on sen oma hankinta.. nauratti silloin kun se osti vaaleanpunaisen, mutta kyllä mä nykyisin ymmärrän miksi *heh heh*"

"En oikeesti meinannu uskoa silloin ku puhuttiin että oikeesti sulla on tollanen hyvä perseinen ämmä himassa *hah hah* "

"Noh siinä se on, omasta vapaasta tahdosta. Pääsemässä sellaiseksi mitä on aina ruikuttanu. Sillä ei ollu mitään tauteja, mä pakotin sen käymään tutkimuksissa silloin kun oli puhetta tästä Se luuli että mä epäilin sen käyneen vieraissa *hah hah*.. joten voit nussia sitä ihan surutta. Mä lähen nyt käymään uimassa ja saunassa.. mulla menee varmaan muutama tunti.. käytä miten haluut kulta"

Vaimoni oli jo eteisessä kun vielä huikkasi:" Hei Marko! Se muuten on pyytäny ja toivonu että sitä naitaisi nieluun niin että se alkaa yökkimään!"

Selkäni takaa kuului rauhallisella ja päättäväisellä äänellä:" Okei, pitänee sitten ottaa siitä se video! Sehän toimii hyvin kun näkyy kasvotkin kun myöntää olevansa kullia lutkuttava ämmä!."

Marko tuli eteeni ja paino päätäni todella tiukasti sänkyä vasten ja kuiskasi korvaani:" Sä saat upeen videon ittestäs. Se tulee olemaan mun ja Vaimosi kännykässä. Mikäli sä joskus vielä meinaat laittaa vastaan, laittetaan se sopivan julkiselle foorumille jotta sun kaveritkin tutustuu Sonjaan!."

Tässä vaiheessa olin aivan sekaisin tilanteesta. Onnellinen siitä että tulen viimeinkin pääsemään siksi mitä olen aina halunnut ja samalla kauhuissani siitä olisiko tämä sittenkin pitänyt vain pitää fantasiana.. eikä kertoa ja toivoa tätä Vaimoltani vuosia.

"Tiedätkö Sonja.. mä aioin tulla sun sun sisääsi.. koko tämän viikonlopun.

Sä tulet itkemään ja anelemaan armoa ja arvaa.. kun tänään tulen taluttamaan sut illan päätteeksi tuonne pesuhuoneeseen.. spermaa valuvana, meikit sotkussa jalat tärisevinä.

Silloin tulen naimaan sua nieluun.. tulet yökkimään.. ja myöntämään vaimosi kuvatessa: Minä Sonja olen mulkusta ja spermasta pitävä pikku huora joka tekee kaiken mitä Vaimoni sanoo."

Marko siirtyi taakseni.. tempaisi kerralla sukkikseni ja pikkarini alas. "Kas sullahan onkin ihan kunnon tappi, toivotaan että se on tehnyt tehtävänsä" Kuulin kun Marko laski housunsa lattialle, kuulin kuinka liukkari tuubi aukesi ja litinän kun Marko levitti sitä kalulleen..

"Hitto miten tiukan näköinen perse sulla on! Vaimosi ei ainakaan pystynyt ottamaan tätä omaan pyllyynsä."

Samassa Marko otti tapin sisältäni yhdellä päättäväisellä liikkeellä ja asetti kalunsa reiälleni ja alkoi työntymään sisääni. Tuo valtava kulli joka nyt painautui takaapäin sisääni oli suurin ja päättäväsin elin jolla mut on penetroitu..

Silmäni valuivat kyyneliä.. Valtavasta kivusta, suuresta nautinnosta ja helpotuksesta joka valtasi mieleni. Vihdoinkin minusta on tulossa se mitä olen halunnut.

"Voi hitto en ole pitkään aikaan päässy naimaan näin tiukkaa persettä! Sä olet ihanan hiljaa.. vaikka tiedän että sun perseesi on oikeasti räjähtämässä.. mä tiedän ja nään että sä olet repeemässä.. sä tulet helposti täyttämään Vaimosi lupaukset!"

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute