Koodi-puhelin
Mökillä
30v btm

Olen työskennellyt muutaman vuoden samassa työpaikassa noin nelikymppisen, komean, aika hyväkroppaisenkin Karin kanssa. Kari on sekä toimiston että muiden naisten mieleen, ja aina firman illanvietoissa hän loppujen lopuksi lähtee samalla taksilla kauniin naisen kanssa jatkamaan iltaa ja yötä. Itse olen ihan hyväkroppainen ja ok näköinen nuorempi kundi, miesten kanssa kokematon, mutta välillä ajatus hyvin varustetusta vanhemmasta top-miehestä kiihottaa. Lähdimme alkusyksystä Karin ja kahden muun miespuolisen kollegan kanssa Karin mökille viettämään viikonloppua. Itse pääsin Karin kyydillä, muut saapuivat toisella autolla. Perjantai-ilta meni tyypilliseen tapaan saunoen, grillaillen ja alkoholia nauttien, ja saunassa en voinut olla kiinnittämättä huomiota Karin levossakin kookkaaseen kaluun.

Lauantaina Päätimme lähteä taksilla läheiseen pikkukaupunkiin katselemaan sikäläistä iltaelämää. Paikallisessa pubissa/yökerhossa Kari iski lähes saman tien todella kauniin ja isorintaisen noin parikymppisen tumman naisen, ja muutaman lisäjuoman jälkeen suuntasimmekin yhdellä naisella vahvistuneella porukalla takaisin mökille. Sekasaunassa pääsimme kaikki näkemään tytön upeat rinnat, hyvän pyöreän pepun ja täydellisen posliinipillun. Pian tämän jälkeen Kari ja tyttö vetäytyivät makuuhuoneeseen, josta kuului yön aikana monta kertaa ja pitkän aikaa naimisen ääniä ja tytön voihketta.

Aamulla herättyäni menin mökin keittiöön, jossa Kari ja kaksi muuta kollegaani jo olivat, tyttö oli lähtenyt jo aiemmin taksilla kotiinsa. Kaikki paitsi toinen kollegoista olivat melkoisessa krapulassa, ja melko pian aamupalan jälkeen paremmin ajokunnossa ollut kollega uskaltautui jo auton rattiin ja jäimme Karin kanssa kahdestaan mökille siivoamaan paikkoja ja odottelemaan, että Karikin uskalsi ajaa autoa.

Lämmitimme myös saunan, ja päästyämme lauteille en malttanut olla ottamatta puheeksi Karin viimeöistä hoitoa. Sanoin, että äänistä päätellen tyttö oli saanut oikein kunnolla. Kari kertoi, että tyttö oli sanonut, ettei ollut ennen saanut yhtä isoa. Uskaltauduin kysymään, kuinka iso Karin kalu sitten on. Vastaus oli hieman yli 20 senttimetriä. Tämän jälkeen oli helppo uskoa, että tyttö ei ollut saanut yhtä isoa aiemmin. Totesin, että ei ihmekään että Karin naismenestys oli aina niin hyvää, ja olisi ollut mukava olla kärpäsenä katossa kun Kari nai tyttöä. Tähän hän kysyi ilkikurinen ilme kasvoillaan, halusinko siis nähdä hänen kalunsa kovana, tytönhän olin jo nähnyt alasti. Äkillisessä rohkeudenpuuskassa totesin, että nyt panettaa niin paljon, että mieskin kelpaisi. Niin mullekin, Kari vastasi. Ilmeestäni hän arvasi, että en tiennyt onko hän tosissaan, joten jatkoi omatoimisesti ja kertoi olevansa bi. Totesin mielessäni, että nyt ei enää voi perääntyä, ja kysyin, haluaisiko Kari siirtyä makuuhuoneeseen. Hän vastasi kyllä, mutta lisäsi, että hän on täysin top. Kerroin, että se sopii minulle täydellisesti. Peseydyimme hätäisesti ja siirryimme makuuhuoneeseen pelkät pyyhkeet päällämme.

Kari sulki oven perässään, ja ajatus siitä, että ketään ei ollut lähimaillakaan, kiihotti minua entisestään. Vaikka olimme saunoneet yhdessä jo useamman kerran, aloin nyt ujostella ja epäröidä pyyhkeen tiputtamista lattialle. Kari huomasi tämän ja antoi oman pyyhkeensä pudota lattialle. Katselin hänen puolikovaa kaluaan. "Älä yhtään ujostele, sä oot upee", hän sanoi. Rohkaistuin ja pudotin omankin pyyhkeeni lattialle ja annoin hänen katsella alastonta vartaloani. Huomasin hänen kalunsa kovenevan koko ajan, ja ajatus siitä että kiihotin häntä, sai minutkin kiihottumaan vielä lisää. Keräsin taas lisää rohkeutta, kävelin hänen luokseen ja menin polvilleni hänen eteensä.

Katsoin häntä ylöspäin ja otin hänen sykkivän lämpimän terskansa suuhuni. Lipaisin terskan alapintaa, otin kalun pois suustani ja pyysin häntä sanomaan, jos voin tehdä tämän jotenkin paremmin. Hän pyysi minua jatkamaan ja lupasi kertoa, jos voin parantaa. Aloin imeä hänen kaluaan, joka oli nyt kovettunut täyteen mittaansa. Hän laittoi kätensä hellästi päälleni ja antoi minun imeä omaan tahtiini ja tutustua hänen kaluunsa. Hän kehui miten hyvältä tuntui kun imin häntä, ja muutaman minuutin kuluttua hän kysyi saisiko laueta kasvoilleni. Sanoin, että voin kyllä nielläkin jos hän haluaa. Hän hymyili minulle alaspäin ja sanoi, että ne voi kyllä yhdistää. Nyökkäsin vain ja katselin, kun hän runkkasi suurta kaluaan melkein kiinni kasvoissani. Kuulin miten hänen hengityksensä kiihtyi, suljin silmäni ja pian tunsin hänen laukeavan kasvoilleni. Lämmintä spermaa tuli kaksi pitkää ryöppyä ja ihmettelin mielessäni, miten se oli mahdollista, kun tiesin hänen lauenneen yöllä ainakin kerran. Kun arvelin siemensyöksyn loppuneen, avasin silmäni ja katsoin Karia ylöspäin. Tunsin sperman valuvan kasvoillani. Hän pyyhki sormillaan paksua spermaansa kasvoiltani ja toi sormensa suuni eteen. Mitään sanomatta otin sormet suuhuni, imin spermat hänen sormiltaan ja nielin ne. Tämä toistui, kunnes kasvoillani ei ollut enää spermaa.

Hän pyysi minua käymään sängylle kontalleni, etsi laukustaan liukuvoiteen ja otti sitä sormilleen. Hän levitti sitä pepulleni ja työnsi yhden sormen sisään. Hän työnteli sitä edestakaisin ja totesi peppuni olevan tiukka (näin varmasti olikin, koska olin kokematon miesten kanssa enkä ollut juurikaan leikkinyt dildoilla yms. Pian hän työnsi toisenkin sormen sisään. Tämäkään ei vielä sattunut, mutta hän huomasi että aloin jännittämään ja pyysi minua rentoutumaan, hän kuulemma tiesi mitä teki. Yritin olla rentona ja melko pian aloin jo hieman nauttiakin hänen sormistaan sisälläni. Sitten hän lopetti, siirtyi polvilleen eteeni sängylle ja pyysi minua ottamaan vielä suihin. Hänen kalunsa oli taas aivan kovana, ja otin sen suuhuni ja imin hetken. Sitten hän pyysi minua liukastamaan kalunsa. Otin liukuvoidetta kädelleni ja runkkasin hänen kaluaan hellästi, keskittyen erityisesti terskan liukastamiseen. Pian hän siirtyi taas taakseni ja asettui asemiin.

Tunsin miten hän asetti terskansa pepulleni ja alkoi työntää sitä sisääni hellästi mutta määrätietoisesti. Yritin olla mahdollisimman rentona, mutta kun terska liukui sisään, voihkaisin kivusta. Hän pysähtyi hetkeksi ja lupasi, että kipu hellittää pian. Sitten hän alkoi työntää kaluaan sentti sentiltä syvemmälle sisään, vetäytyen välillä hieman ja sitten taas syvemmälle. Lopulta hän oli kokonaan sisälläni ja alkoi naida minua hellästi mutta vaativasti. Tunsin hänen kalunsa täyttävän minut kokonaan ja kipu alkoi tehdä tilaa kiihottumiselle. Kari rakasteli minua hellästi, kaikesta näki että hän yritti tehdä kokemuksesta mahdollisimman nautinnon minullekin. Hän kehui, miten hyvältä tunnuin ja miten kiimaiseksi sain hänet. Itse kehuin hänen kaluaan ja miten taitava hän oli. Hänen otteensa lantiostani tiukkeni ja tahtinsa kiihtyi pikkuhiljaa, ja noin kymmenen minuutin jälkeen hän kysyi, minne halusin hänen laukeavan. Katsoin häntä olkani yli silmiin ja sanoin, että halusin hänen päättävän. Hän ei sanonut mitään, kiihdytti vain tahtia kunnes voihkaisin taas kivusti, hiljensi sitten hieman ja jatkoi kunnes veti minut aivan kiinni itseensä ja laukesi syvälle sisääni. Tunsin, miten hänen spermansa syöksyi syvälle peppuuni. Pikkuhiljaa kalun sykeni vaimeni ja hän vetäytyi sisältäni. "Tää pitää ottaa tavaks", hän sanoi hymyillen.

Tarina on ihan fantasia, mutta jotakin ton tyyppistä olisi mukava toteuttaa, joten kivat hyvinvarustetut top-kundit ja -miehet, laittakaa rohkeasti viestiä :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute