Koodi-puhelin
Fantasiaa(ko)
sub bi

Saavun luoksesi, minulla on perhosia vatsanpohjassa, mutta soitan ovikelloasi vapisevin käsin. Avaat oven ja astun sisälle. Saatuani oven kiinni asetun leveään haara-asentoon ja laitan käteni pään päälle. Tulet taakseni ja puristelet nännejäni paitani päältä, toinen kätesi siirtyy vatsaani pitkin alemmas ja puristelet vaativasti jalkoväliäni farkkujen päältä. Tunnet kuinka kaluni jäykistyy. Irrottaudut minusta ja käsket minua riisumaan.

Kun olen alasti katselet minua arvostellen. Käsket minua riisumaan paitasi, sitten polvistua ja riisumaan housusi. Otat takaraivostani kiinni ja painat kasvoni haarojasi vasten. Nuolen ja suullani hyväilen kaluasi alushousujesi päältä. Käsket riisumaan myös ne. Olen polvillasi edessäsi ja ihailen ihanaa kaluasi silmieni edessä. Tuot kalusi huulilleni ja hitaasti kalusi uppoaa suuhuni. En kuitenkaan saa koko komeutta sisään. Otat jälleen takaraivostani kiinni ja alat naida suutani.

Hetken päästä irrottaudut ja ohjaat minut makuuhuoneeseen. Käsket selinmakuulle sängylle, sidot käteni sängyn päätyyn ja jalkani haralleen. Otat kätesi metallitikun, jonka päässä on pyörivä piikkipyörä. Sitä pyörittelet ensin nänneilläni, sitten vatsaa pitkin sisäreisille. Kohta liikutat sitä palleillani, kalun varrella ja lopulta terskallanikin. Välillä runkkaat kaluani pitäen huolta, että se on koko ajan kunnon seisokissa.
Laitat piikkipyörän sivuun ja sidot kaluni ja pallini. Alat runkkaamaan minua, välillä läpsit avokämmenellä tai nyrkillä kaluani. Viet minut huipulle, mutta et anna laueta, monta kertaa. Jätät kaluni hetkeksi rauhaan, siirryt päälleni ja käsket nuolemaan takapuoltasi, erityisen huolellisesti anustasi. Vaihdat asentoasi niin, että olet kontillasi ja kalusi suuni edessä. Käsket imemään ja samalla jatkat kaluni kiusaamista välillä runkaten ja välillä läpsien. Olen äärimmäisen kiihottunut, mutta pidät huolta etten laukea.

Siirryt pois päältäni, vapautat jalkani ja nostat ne ylös. Laitat kondomin kalullesi ja levität liukuvoidetta reiälleni ja kalullesi. Siirrät kalusi anukselleni ja alat hitaasti työntymään sisään. Ensin sulkijalihakseni vastustelee, mutta lopulta terskasi painuu sisään. Hitaasti mutta varmasti painat koko kalusi sisääni. Sitten aloitat rauhallisen nainnin, mutta vähitellen tahti kiihtyy. Kalusi liikkuu sisään ja ulos kiihtyvällä tahdilla kunnes painat sen pohjaan ja laukeat.

Hetken päästä otat kalusi ulos, otat kondomin pois ja valutat sen sisällön kasvoilleni. Vapautat kaluni sidoksesta ja alat jälleen runkata ja läpsiä sitä. Tällä kertaa et lopeta, vaan annat minun laueta kädellesi. Syötät spermani minulle ja samalla kaavit kasvoiltani oman lastisi ja syötät senkin.

Vapautat käteni ja makaamme vierekkäin hyväillen toisiamme. Kun kalusi jälleen seisoo, runkkaan ja imen sitä kunnes laukeat suuhuni.

Tämä tarina on (vielä) fantasiaa. Palautetta saa antaa jos pidit tarinasta tai voisit olla toteutamassa sitä tai jotain sen suuntaista.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute