Koodi-puhelin
Nöyryytettävänä alasti
Nöyrä

Olin hiukan yli kolmekymmentä ja olin irtisanoutunut pienestä yrityksestä. Pomoni ei ollut tähän tyytyväinen, joten hän ei halunnut antaa hyvää työtodistusta. Siitä kinasteltuamme hän totesi, että maksaa potut pottuina. Hän tiesi minun olevan homo ja muutoinkin tuntui aina nauttivan alistamisestani. Hän sanoi, että mene käymään kaverini luona maksamassa velkojani hänen haluamallaan tavalla, niin saat mitä ansaitset. Sen jälkeen lupaan lähettää myös mieleisesi työtodistuksen. Muista vaan olla runkkaamatta ennenkuin menet niin saat kunnon nöyryytyksen.

Tiesin hänen olevan hiukan irstas, joten hiukan aavistelin mitä tuleman pitää. Ajattelin, että jos homma on tälläs selvä niin ihan sama.

Soitin ovikelloa. Ovi aukesi ja astuin sisään eteeseen.

Hän vei minut olohuoneeseen ja käski minun riisua vaatteeni siihen lattialle. Vierestä hän seurasi kun vartaloni muuttui alastomaksi. Hän käski minun laittaa käteni eteen ja sitoi ranteeni yhteen. Olin nyt täysin hänen armoillaan ja munakin jo seisokissa kiihotuksesta. Nöyryyttämistä olin hiukan ounastellutkin.

Hän komensi minut kontalleen pylly pystyyn ja alkoi läpsiä pyöreää peppuani. Sainkin jo aikamoiset läpsyt kun hän käski minun kääntyä makaamaan selälleni ja nostamaan käteni pääni yläpuolelle. Huohotin vieläkin kivuliaista läpsyistä ja nyt makasin selälläni muna pystyssä hänen edessään. Hän alkoi kosketella vartaloani, pallejani ja seisokkiani, jota hän alkoi runkata. Hän vain jatkoi runkkaamista ja kiimaisena tietysti laukesin hänen käsilleen. Spermaani hän levitti ympäri naamaani, mutta hän ei lopettanutkaan runkkaamistani vaan jatkoi jatkoi. Vääntelehdin tuskissani, kun munani oli muuttunut tuntoherkäksi, mutta en voinut muuta kuin keskittyä olemaan rimpuilematta. Hän hyväili pallejani ja jatkoi ja jatkoi runkkaamistani. Jonkin ajan päästä luulin jo pyörtyväni, mutta laukesin hänen käsilleen uudestaan. Nämäkin spermat hän levitti naamaani vielä hiplaillen tuntoherkkää kaluani, vielä väännellessäni tuskissani jonkin aikaa.

Koko ajan hän oli täysissä pukeissa ja pian hän totesi, että tämä kerta oli tässä ja ovesta joudut lähteä spermat naamassa. Hän avasi siteeni ja totesi, että ei tämä vielä tässä, koska tulet vielä viikon päästä uudestaan, tämä oli vasta lämmittelyä. Huokaisin ja vedin farkut jalkaan. Poistuin nopeasti rappukäytävään toivoen, ettei kukaan näkisi minua..

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute