Koodi-puhelin
Vanhemman kanssa
sami

Olen 37v ukm. Olen pitkään haaveillut seksistä miehen kanssa. Minulle osui vapaa viikonloppu joten ajattelin toteuttaa fantasiani.
Olin aikaisemmin jutellut erään n.50v gay miehen kanssa netissä. Mies vaikutti luotettavalta. Sovimme tapaamisen sen hänen luokseen.
Menin sovittuna aikana soittamaan hänen ovikelloa. Oven avasi siistija asiallisen oloinen mies kylpytakissa.
Olimme sopineet, menemme suoraan asiaan.
Riisuin takkini ja mies tuli lähelleni ja halasi minua. Tunsin hänen kovuutensa vartaloani vasten. Sitten hän ehdotti että mentäisiin suihkuun. Riisuin itseni ja kävelimme suihkuun. Suihkussa hän painautui minua vasssten ja painoi huulensa omiani vasten. Vastasin suudelmaan, tuntui kiihottavalta suudella toista miestä.
Mies levitti saipuaa päälleni ja pesi mua hellästi. Kännyin nojaamaan suihkun seinää vasten tunsin käsien hyväilevän minua. Tunsin miehen kullin pakaroitani vasten, siirsin käteni hänen kullia hyväilemään. Hänen kätensä kosketteli omaa kaluani, olin aivan kiimassa.
Suihkusta siirryimme sitten makkariin. Kävin sängyn laidalle istumaan ja mies tuli eteeni. Siirsin käteni kullille ja siirsin huuleni suukottamaan terskan päätä. Hetken suukoteltuani annoin kullin liukua suuhuni, se tuntui hyvältä ja kiihottavalta..........

Tarinaa jatkuu myöhemmin

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute