Koodi-puhelin
Lutka seikkailee
Lutka_TV

Taksikuskista pääästyäni jatkan matkaani ensimmäiseen kapakkaan, menen baaritiskille ja tilaan paukun, jota nautiskelen hiljaa. Viereeni saapuu mies, hän tulee aika lähelle minua. Eipä aikaakaan, kun tunnen hänen kätensä hierovan ja puristelevan persettäni.

-Noooh mitäs herralla on mielessä, sanon hänelle samalla persettäni hänen kättänsä vasten työntäen.

-Aaah vittu, upea perse lutkalla ja ihana hame. Rakastan pvc:tä, oletko muuten hyvä ottaan suihin.

-Nooh,uuhh. Minua on kyllä kehuttu hyvänä suihinottajana. Pientä korvausta vastaan se sopinee.

-Menemmekö vaikka tuonne miesten veskiin, samalla näytän kädelläni sen sijainnin.

Mies nyökkää minulle ja seuraa minua perässäni, kävelen lattian yli persettäni keikutellen, samalla nauttien miesten katseista. Kun saavumme veskiin, sain mieheltä ruttuisen rahan, laitoin sen käsilaukkuuni.

-Tuo raha varmaan riittänee, taidat vaan itsekkin nauttia lutkailusta.

Naurahdin hänelle, samalla vetoketjua avaten, samalla vapauteen päässyt kyrpä pongahtaa esille. Runkkaan sitä hieman samalla kyykistyen lattialle, suukotan kyrvän nuppia ja kiusaan kielellä.

-Komea kyrpä..mmmmm, täähän on tosi namia, samalla imaisen sen pohjaan saakka. Punatut huuleni ahmivat sen suonikasta pintaa.

-Aaahh vittu, sä otat upeasti suihin. Noin juuri pohjaan saakka.

Aikani kyrpää imettyäni se seisoo niin upeasti, että en malta olla toteamatta.

-Aaah vittu anna tuota kyrpää lutkalle nyt heti.

Mies tekee työtä käskettyä, painaa minut veskin pöytää vasten. Perseeni on kutsuvasti pystyssä, näen kaiken peilistä.Mies takanani repii sukkiksiani reikäni päältä,hänellä on kiimainen ilme kasvoillaan ja kyrpä seisoo tanakasti.

-Aih vittu mikä perse, kohta lutka saat kyrpää oikein kunnolla. Odotahan vain.

Kyrpä uppoaa reikääni, tunnen sen sisälläni kovana ja vaativana. Liukkaria on riittävästi ja kiiltävä kyrpä poraa minua sujuvasti, pallit läpäshtelevät nainnin tahdissa persettäni vasten.

-Uh ihana kyrpä, anna sitä kunnolla lutkallesi, jooh noin pohjaan saakka.

Kuin yllätyksenä, yksi wc:n pyttyeriöiden ovista aukee ja sieltä saapuu tumma mies keskuutemme.

-Voiihh vittu, eihän tätä naintia jaksa kukaan salaa seurata, hänellä on kädessään kiimalimainen kyrpä.

Hän tulee eteeni ja työntää kyrpänsä huulteni väliin ja ottaa päästäni kiinni ja aloittaa nainnin, saan molempiin reikiin samalla aikaa. Näen kaiken kiiman täyttämän tilanten suurista wc:n peileistä. Takanani oleva mies alkaa olla valmiina purkamaan lastinsa reikääni, hän kiihdyttää tahtiaan, tunnen kuinka kyrpä supistelee ja sylkee lastinsa reikääni.

-Aaaah, tulipa sitä paljon, oih vittu mikä pano, samalla hän ottaa paperia ja pyyhkii elimensä puhtaaksi ja laittaa sen housuihinsa.

-Olet laadukas, kiitos tästä, samalla persettäni taputellen hän poistuu ovesta saliin.

Samalla myös toinen miehistä on tuloillaan, spermaa pursuaa suuhuni runsaasti,nielen kuitenkin sen kaiken. Mitään sanomatta mies poistuu veskistä saliin, itse viivähdän peilin edessä hetken siistien itseäni parhaani mukaan. Samalla itsekseni miettien, olenpa minä melkoinen lutka :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute