Koodi-puhelin
Pussien tyhjennys
Siitossonni

Olin vuonna 1975 ujo vaalea 19 v sutjakka 175 cm kaveri ja asunut jonkin aikaa Helsingissä. Seksihommat oli jääneet lähinnä käsipeliin. Syksyllä kylmetin itseni ja jouduin käymään ns. kusella usein ja alaselkä tuli kipeäksi, joten varasin ajan mieslääkärille.

Lääkäri oli komea parrakas nelikymppinen minua pitempi kaveri. Kun kerroin syyn tulooni, hän kertoi kyseessä olevan eturauhastulehduksen ja hän joutuu sormella tutkimaan asian peräaukon kautta, joten pyysi minua riisumaan vaatteet. Riisuin vaatteet ja seisoin alasti hänen edessään ja lääkäri katsoi suoraan vehkeitäni ja sanoi, että minulla on oikein siitossonnin pussit, ja sanoi heti, että noin isot pussit pitää tyhjentää usein. Minulla on kalu ihan normaalinmittainen mutta pussit tosi isot kokooni nähden. Lääkäri käski minun mennä verhojen taakse selälleni hoitopöydälle ja laittaa jalat koukkuun. Lääkäri laittoi kumihanskat karvaisiin käsiinsä ja voiteli hanskat ja peräaukkoni. Sormi työntyi sisään ja siinä vaiheessa minulla jo seisoi. Lääkäri pyöritteli ja veteli edestakaisin sormeaan peräaukossani ja samalla otti toisella kädellä kalustani kiinni ja sanoi että asia saadaan kuntoon kun hierotaan peräaukkoa ja tyhjennetään samalla pussit ja minun ei tarvitse jännittää. Olin lopulta ihan kaarella kun laukesin pussit heiluen lääkärin käteen ja spermat lensi aina kasvoilleni asti. Lääkäri pyyhki sormellansa spermaa kasvoiltani ja pyysi maistamaan omaa ainettani ja laittoi sormensa suuhuni ja sitten maistoi vielä itsekin. On kuulemma ravinteikasta näin isopussisella. Sain antibioottikuurin ja kutsun tarkastukseen jos asia ei tule kuntoon. Lähdin jalat hyytelönä kämpille.

Varasin kuukauden päästä uuden ajan samalle lääkärille. Lääkäri kysyikin heti, tulinko pussien tyhjennykselle ja hänellä on nyt uusi hoitojuttu ja laittoi oven ns. lukkoon/varattu.

Eli menin alasti selälleni hoitopöydälle ja hän myös riisui vaatteensa ja tuli jalkopäähän ja laittoi kortsun munansa päälle rasvaten sen ja laittoi jotain ainetta peräaukkooni. Lääkäri nosti jalkani ylös ja alkoi hitaasti työntyä peräaukkooni ja aloitti hitaat työnnöt, koska aluksi touhu sattui mutta kiihotti kun näin karvarintaisen lääkärini panevan minua. Minulla seisoi ja lääkäri vain kevyesti hieroi pussejani ja käski odottaa. Hetken päästä lääkärin vauhti kiihtyi ja hän nosti käsillään takapuoleni ilmaan ja työntyi rajuin nytkähdyksin ja laukesi ns. sisääni. Hetken päästä hän otti minut käsittelyyn ja alkoi imeä kaluani ja hieroi sormellaan peräaukkoani. Lääkäri imi kuin lypsykone ja sain julmetun orgasmin ja laukesin hänen suuhunsa ja spermaa tuli suun täydeltä ja sitä valui pitkin viiksiä ja partaa. Lääkäri tuli ja suuteli minua ja laski samalla osan spermasta suuhuni ja imi vielä viimeiset spermat kalustani. Olin ihan taju kankaalla. Lääkäri sanoi, että nyt on siitossonnin pussit tyhjät ja peräaukko on katsastettu, joten uutta putkeen.

Tapasin lääkärin myöhemmin muutaman kerran mutta asiat hoidettiin luonnossa. Nyt alkuvuonna olin yksin syömässä ravintolassa ja kun vanhempi herra ohitti pöytäni ja kysyi, olenko muistanut käydä tyhjentämässä pussit? Komea lääkärini oli samassa ravintolassa jossain seurueessa. Kerroin että tarvetta on aina silloin tällöin ja sain palautteeksi silmäniskun.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute