Koodi-puhelin
Panopuu palomiehelle
Pekka73

Olin käymässä Hesassa, joitakin vuosia sitten. (tai niin kuin Helsinkiläiset sanovat Stadissa) Olin majoittunut hotelliin ja edellisestä laukeamisesta oli jo pari päivää, joten kiima alkoi olla jo huipussaan, joten koska ilta oli jo hämärtymässä päätin lähteä tutustumaan Hesan gay-yöelämään.

Kävin suihkussa ja pesin huolellisesti poikapilluni siltä varalta, että kävisi flaksi eli pokaisin jonkun komean panomiehen yö kyläilemään hotellihuoneeseeni. Puin bilevaatteet päälle ja ei kun baanalle.

Menin johonkin Helsingin keskustan gaybaariin kävin baaritiskiltä tilaamassa juotavaa ja istahdin vapaaseen pöytään juomaan. Tanssilattialla oli vielä tuossa vaiheessa aika tyhjää, mutta ei se mitään en ollut vielä kerinnyt humaltua tarpeeksi, jotta minut olisi saanut tanssilattialle. Siinä hetken aikaa istuskeltuani tuli pöytääni komean näköinen lihaksikas mies ja kysyi että onko tässä vapaata sanoin että toki istuhan pöytään seuraksi.

Jutustelimme tovin niitä näitä ja tutustuimme toisiimme. Polttelimme röökiä (siihen aikaan sai vielä baarissa polttaa tupakkaa.) ja kävimme välillä hakemassa baaritiskiltä lisää juotavaa. Tunti jos toinenkin kului siinä kepeästi. Kävimmme välillä joraamassa tanssilattiallakin. Valomerkin aikaan oli sitten aika suunnata johonkin muualle, joten ehdotin että suuntaisimme kohti hotellihuonettani, koska se oli lähempänä kuin hänen kotinsa. Haimme takkimme narikasta ja lähdimme horjuen ja toisiimme tukeutuen kohti hotellia jossa huoneeni sijaitsi.

Emme päässeet kuin pari korttelia kun pysähdyimmme suutelemaan porttikongiin. Suutelimme kiihkeästi tovin ja koska kiima oli meillä molemmilla kova halusimme nopeasti päästä hotelliin, joten ei kun menoksi.

Heti päästyämme hotellini hissiin ihana lihaksikas komistukseni, joka oli baarissa esitellyt itsensä "Jariksi" (nimi muutettu) ja kertonut että hän on töissä Helsingin pelastuslaitoksella palomiehenä sulki minut kiihkeään syleilyynsä ja aloimme kiihkeästi suutelemaan. Päästyämme kerrokseen, jossa huoneeni sijaitsee kiiruhdimme hotellihuoneeseen. Heitimme vaateemme pois ja rojahdimme sylikkäin sänkyyn. Tässä vaiheessa huomasin uuden valloitukseni jalkovälivarustuksen koon. Meillä molemmilla kalut olivat kovettuneet kiimasta, mutta Jarilla oli valtavan pitkä ja paksu kalu. Olin hieman peloissani että mahtuiko tuo järkäle sisääni. Mutta olin jo siinä vaiheessa niin kiimoissani ja pää täyttä viinaa, ettei ollut enää mistään väliä. Halusin vain tuon komistukseni kyrvän sisälleni.

Suutelimme kiikeästi sängyllä maaten samalla Jari valmisteli pojan pilluani vastaanottamaan hänen isoa kaluaan sisäänsä sormillaan ja liukuvoiteella, jonka olin hänelle antanut.

Kuiskasin Jarille, että haluan hänen ihannan kalunsa sisälleni. Jari asetteli pyllyni alle tyynyn ja asettelin selin makuulla jalkani lihaksikkaan komistukseni olkapäille Jarin työntäessä kalunsa hellästi tiukkaan pojan pilluuni. Aluksi tuntui kuin olisin haljennut sisältä päin, mutta muutaman työnnön jälkeen se alkoi jo tuntua paremmalta ja kiihkeän huuman sokaisemana aloin jopa nauttia siitä kun tuo kiihkeä palomieheni alkoi kiihkeästi rakastelemaan tiukkaa pojanpilluani. Jari ähisten kiimoissaan kähisi että "ihanan tiukka pojanpillu sinulla aah kun tekee hyvää". Ja niin teki hyvää minullakin. Jari taitavasti pani pilluani pitkin vedoin ja työnnöin välillä tikaten nopeaan tahtiin ja välillä rakastellen rauhallisesti.

Tiukka pilluni supisteli Jarin ison siitosvehkeen ympärillä ja äänistä ja työntelyn kiihkeydestä päätellen palomiehelläni laukeaminen ei ollut kaukana. Jari kuiskasin pian että pian siemennän pillusi täyteen kuumaa spermaani. Pari nopeaa survaisua ja vielä kerran työntö syvälle pilluni uumeniin ja tunsin kuinka Jari pumppasi suoleni täyteen kuumaa spermaansa samalla kiihkeästi huohottaen ja ähisten.

Suutelimme ja halailimme hetken ja nukahdimme lopulta sylikkäin Jarin pehmenevä kalu edelleen pyllyni uumenissa. Aamulla Jari hellästi herätti minut työntämällä kalunsa jälleen kerran pyllyyni ja rakastelemalla hellästi minua samalla kiihkeästi suudellen minua. Saatuamme molemmat orgasmin kävimme vielä yhdessä suihkussa, jossa suutelimme vielä tovin. Vaihdoimme puhelinnumeroita ja sen jälkeen hän lähti töihin. Olemme sen jälkeen tapailleet aina kun olen käynyt Helsingissä, mutta emme ole enää pariin vuoteen nähneet koska hän oli mennyt naimisiin Amerikkalaisen naisen kanssa ja muuttanut Yhdysvaltoihin.

Tämä tarina on tosi. Mikäli haluat tarinani palomiehen paikalle, niin lähetä rohkeasti sähköpostia. Ammatilla tai kalusi koolla ei ole väliä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute