Koodi-puhelin
Tirkistelijä ikkunassa
BI

Tulen kotiin töistä. Vaimoni ei ole vielä kotona. Otan ikkunan edessä vaatteita pois. Minulla on kiire suihkuun, joten heitän kaikki muut vaatteet pois, paitsi mustat boxerini. Katseeni kiinnittyy naapuri ikkunaan, jossa on kiihkeä leikki meneillään naapurin miehillä. Olen aina tiennyt että heidän välillään on menossa jotain muutakin kuin ystävyyttä. Miehet, Eero ja Kari, ovat hyviä tuttujani.

Katson kuinka miehet suutelevat. He vetävät toisensa kiihkeästi lähelle toisiaan. He heittävät housunsa pois. Kari kumartuu Eeron eteen, ja ottaa Karin kalun suuhunsa. Hän imee sitä hellästi, ja näen Karin heittelevän päätään puolelta toiselle, ja voihkivan kovaan ääneen, joka kuuluu minun asuntooni saakka. Tunnen kaluni nousevan pystyyn. Toivoisin, että vaimoni ottaisi kaluni suuhunsa, imisi sitä hullun lailla... Miehet asunnossa ovat siirtyneet sohvalle, ja näen Karin olevan imemässä Eeron mahtavaa kalua. Eero heittelehtii sohvalla Karin imiessä lujaa turvonnutta kalua. Eero kaataa Karin eteensä niin, että saa survottua omaa kaluaan Karin suuhun. Lopulta Eero lysähtää Karin eteen, ja suutelee Karia. Kari lähtee hetkeksi pois, ja Eero huomaa minut ikkunassa. Hän runkkaa itseään tiivisti minua katsellen. Minä otan kaluni käteen ja vetäisen sitä muutaman kerran, ja laukean huohottaen. Eero hymyilee minulle. Kari tulee takaisin, ja käskee Eeron sohvalle polvilleen. Eero tekee työtä käskettyä, ja Kari tulee hänen taakseen, ja rasvaa hänen peppunsa. Eero näyttää jännittyneeltä, kun Kari kohottautuu hänen päälleen ja suutelee tämän selkää. Hitaasti hän työntyy Eeron sisälle, mutta loppumetreillä ei jaksa pidätellä itseään, vaan survaisee koko kalun Eeron tiukkaan peppuun. Eero irvistää vastahakoisesti ja yrittää rimpuilla pois. Kari työntelee itseään varovasti, ja ottaa Eeron Kalun käteensä, ja vetelee sitä rivakasti, jolloin Eero rauhoittuu. Eero alkaa nytkyä uuden tunteen tahdissa, ja Kari puskee itseään hurjalla vauhdilla Eeron perseeseen. Eeron ilme muuttuu autuaaksi, ja hän puree huultaan, ja laittaa silmät kiinni. Kari ottaa kalunsa pois, ja vetelee itse viimeiset kuivat, ja laukeaa Eeron selkään. Minäkin laukean toistamiseen, niin kiihottavalta tuo näky näyttää. Miehet suutelevat vielä toisiaan, ja räpläävät toistensa kaluja, kun kuulen oven kolahtavan.

Vaimoni tulee ovesta, ja huomaa minut kalu housujen ulkopuolella pulloittaen. Punastuen laitan verhot kiinni, ja työnnän kalun takaisin housujen sisään. Vaimoni tulee eteeni mitään sanomatta, ja nostaa hametta samalla korvaani kuiskaten; "Olen ollut puutteessa koko päivän... tee vain se, mitä pitää." Mitään muuta tarpeetonta sanomatta, hän pyllistää minulle, ja työnnyn hänen jo valmiiksi kosteaan pilluunsa. Vaimoni työntelee itseään edestakaisin omien työntöjeni tahdissa, ja hetkessä laukeamme monta kertaa. Hikisinä suutelemme toisiamme, ja päätämme yhdessä mennä suihkuun.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute