Koodi-puhelin
Duunissa
mikko

Työpaikallamme oli yt-neuvottelut. Toinen tehdas lakkautettiin ja osa väestä siirtyi meidän tehtaallemme töihin. Sain työtoverikseni viisikymppisen lihavan tyypin, ihan mukavan kai. Pari viikkoa kului töitä yhdessä tehden ja tulimme juttuun oikein hyvin.

Koitti perjantai ja Kyösti, uusi työkaverini, kyseli mistäpäin tässä kaupungissa voisi löytää seuraa. Vitsailin hänelle ja sanoin että tussua löytää joka baarista. Hän naurahti ja jatkoimme hommia. Työpäivä päättyi parin tunnin kuluttua ja lähdimme kotiin.

Illalla selasin seuranhakuilmoituksia. Olen homo, joten miesseura kiinnosti kovasti. Isot miehet vieläpä, itseni kaltaiset. Silmiini osui samalta paikkakunnalta miesseuraa etsivän miehen ilmoitus. Viestin lähettäjä oli Kyösti. Kyrpäni hypähti ja innostuin. Olisiko sama mies, ajattelin.

Ilmoituksessa tämä Kyösti etsi itselleen seksiseuraa, josta saisi toki kehittyä vakavampaakin jos niin käy. Häntä miellyttivät nuoremmat, tukevat tai lihavat miehet joilla oli luiden ympärillä muutakin kuin lihasta. Hän kertoi myös nauttivansa estottomasta seksistä ja olevansa pervokin mies.

Ilmoituksessa oli puhelinnumero, johon saattoi ottaa yhteyttä jos kiinnosti. Mietin itsekseni jospa hän onkin sama mies. Kello lähenteli jo seitsemää ja rohkaisin mieleni. Soitin ilmoituksessa olevaan numeroon. Miesääni vastasi etunimellään ja kerroin olevani Mikko. Tässä vaiheessa ei vielä tuntunut mies tietävän kuka toisessa päässä oli, enkä itsekään ollut varma oliko tämä mies juuri työkaverini.

Kaiken paljasti kuitenkin röhöttävä nauru, sama jonka kuulin töissä. Hän tosin ei vielä tiennyt kuka itse olen. Sain kutsun iltakahville ja osoitteen. Lupasin tulevani. Lähdinkin heti auton rattiin ja kurvailin kyseiseen osoitteeseen. Se oli omakotitalo, jossa oli eteisessä valo. Kävelin ovelle ja tuskin sain ovikelloa soitettua kun ovi avautui.

Hämmästys oli Kyöstin kasvoilla suuri, kun ovikellon soittaja olinkin minä. Kyösti kyseli että mitä teen täällä. Kerroin hänelle totuuden, löysin ilmoituksen netistä ja soitin. Kaikki valkeni hänelle hetkessä ja hän virnisti viittoen minua peremmälle.

En arvannutkaan sinun olevan tuhkaluukkumiehiä, Kyösti sanoi. Enkä minä sinun olevan tuhkaluukun nuohooja, tokaisin. Hymyilimme molemmat. Kyösti kietoi kätensä kaulani ympäri ja vastasin kietomalla käteni hänen selkänsä taakse. Suutelimme ihanan pitkän ja kostean kielisuudelman. Se kertoi meille molemmille sen, että meillä tulisi olemaan kivaa yhdessä.

Kyösti viittoi mukaansa keittiöön. Joimme kahvia ja söimme pullat. Hän kertoi syödessämme että oli tosiaan niin rietas ja pervo mies kuin ilmoituksessa mainitsi. Tulisin saamaan spermat häneltä useaan kertaan paljaalla homokyrvällä perseeseeni ja pyytäisin häntä nussimaan uudelleen ja uudelleen.

Hän varmasti testasi minua - joko jänistäisin ja lähtisin nyt tai jatkaisimme sängyn puolella. Yllätinkin Kyöstin alkamalla riisumaan vaatteitani samalla kun kävelin makuuhuoneeseen. Sen ovelle päästyäni, olivat jo kaikki vaatteet yltäni pois. Viitoin kyöstille että tulisi perässäni.

Kävin sängylle kontilleni, perse pystyssä ja kun näin kyöstin tulevan oven suulle, sylkäisin kädelleni ja voitelin persettäni ja vakoani sillä. Vinkkasin hänelle silmää ja kyösti alkoi vimmatusti riisua vaatteitaan pois. Hän tuli sängylle taakseni ja suuteli persposkeani. Sitten hän otti kyrvästään kiinni ja asetti sen vakooni.

Nyt saat homo kunnolla parrua, hän totesi ja työnsi aisansa perseeseeni kertatyönnöllä. Voihkaisin vimmatusti, niin hyvältä se tuntui. Kyösti alkoi naimaan reikääni ja ähisimme molemmat kun kyrpä liukui perseessäni. Aikaa kului. Hän pani ja pani. Olimme molemmat hiestä märkiä ja miehellä vain tuntui kyrpä edelleen olevan kovana.

Otin autuaasti tuota ihanaa kyrpää sisääni, vailla estoja. Se ei todellakaan ollut ainut kerta kun olin saanut vieraalta mieheltä paljasta kyrpää sisääni. Päinvastoin, olin aikamoinen hintti jakamaan persettäni. Kyöstikin taisi olla aikamoinen astuja, kertoi naidessamme panneensa kymmeniä miehiä paljaalla hanuriin. Se kiihotti minua edelleen kovasti.

Kerroin myös Kyöstille ettei hän ollut ensimmäinen mies minua astumassa. Tämä tuntui kiihottavan häntä sillä mies laukesi siinä samassa sisääni. Kyrpä pumppasi spermaa sisääni ison lastin ja hän lässähti päälleni selkääni lepäämään.

Kyösti kuiskasi korvaani: Olet nyt mun homoni ja sun perseesi kuuluu minulle. Astun sinua ja annat minulle. Ollaanko homokavereita, hän kysyi. Vastasin kuiskaten, kyllä Kyöstiseni.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute