Koodi-puhelin
Fantasiasta totta?
Ukmbtm

Sinä olet aivan tavallisen näköinen mies kun tulet hotellin aulabaarissa samaan pöytään. Olemme sopineet että istun kahvikuppi edessäni lukemassa lehteä kuin kuka tahansa ja kommentoisit etusivua jotenkin.

Ja sää on taas pian ennätyskuumaa naurahdat ja istut vastapäätä. Jo vain...taas kommentoin. Olet hiukan roteva, lyhythiuksinen ja mukavan oloinen mies. Vastaat täysin mitä olet itsestäsi kertonut.olemme kirjoitelleet puolenkymmentä kertaa ja tätä hetkeä olen odottanut jo jonkun aikaa.

Tiedän että olet kahden lapsen isä ja onnellisesti naimisissa mutta mielesi tekee välillä miehen persettä ja minä olen se mies tänään. Kahden perheellisen miehen salaisen tapaaminen on vaatinut molemmilta vaivaa ja tänään vaiva palkitaan.

Lähdemme kohti hotellihuonetta ja hissiin mennessä kätesi pyyhkäisee pakaraani. Olen ollut epäuskoinen haluaako kukaan karvaista ja hiukan ylipainoista miestä ja lukuisten pettymysten jälkeen löysin sinut.

Pääsemme huoneeseen ja sinä läimäytät peppuani ja puristelet vaativasti. Suutelemme lyhyesti. Sovimme että suukkoja voidaan vaihtaa jos siltä tuntuu ja jos ei tunnu niin lopetamme heti. Polvistun eteesi ja availen housujasi ja ihailen kroppaasi. Nousen ja avaan kauluspaitasi nappeja. Haluat nähdä peppuni ja otan farkkuni pois. Jalassani on valkoiset bokserit. Pylly on pesty sanon. Mahtavaa käy makaamaan mahallesi sanot ja menen. Otat housuni pois ja pyöreät pakarani paljastuvat. Kuulen huokailusi ja tunnen kätesi pakaroillani kun levität niitä ja tunnen kielesi reiälläni. Nuolet minua hetken ja olen aivan kiimassa. Nouset sängyn laidalle ja minä lasken housusi ja riisun paitasi. Käy selällesi makaamaan sanon ja otan öljyä. Hieron öljyä rinnallesi...vatsaasi ja olet pian ihanan liukas. Hyväilen 17 senttistä kyrpääsi huulillani ja tunnen suonet kielelläni. Et ole liian paksu. Juuri sopiva kerran naidulle.
Kätesi puristaa peppuani ja hierot öljyä peppuuni samalla kun asetan kondomin kyrvällesi. Työnnät sormen sisääni ja valmistelet minua.

Tulet taakseni varoen ja tunnen sinut peppuvaossani. Tulet hiljaa sisääni ja tunnen olevani täysi. Aloitat hiljalleen soutamaan ja tunne on mahtava... saan miestä ja tunnen olevani kaikessa miehisessä olemuksessani narttusi. Makaat päälläni ja kuiskaat korvaani rivoja.

Lopetat ja käyt sängylle selällesi ja tulen päällesi. Asetun kalusi päälle ja huokailet puristaessasi pakaroitani ja katsellessasi kalun painuvan sisääni. Vauhtini kiihtyy kunnes pyydät lopettamaan ja minä asetun selälleni. Nostan jalkani olkapäillesi ja sinä nait kuin viimeistä päivää kunnes laukeat. Menemme hetken huilailun jälkeen suihkuun. Tunnen sinut pepussani vieläkin.

Koska seuraavaksi kysyn. Kuulen että vastaat, pian.

Tämä tarina on fantasiaa mutta miksei se voisi olla tottakin?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute