Koodi-puhelin
"Kelpaisko?"
B1Son

”Kelpaisko?”

(Tämä on tositarina mun ekasta kerrasta miehen kanssa. Nimet ja muut yksityiskohdat on muutettu niin ettei henkilöitä voi tunnistaa.)

Kesä 2010 veteli viimeisiään ja oli aika palata opiskelijan arkeen Helsingissä. Olin innoissani, sillä olin muuttanut kesällä hienoon, siistiin yksiöön ja syksyllä odotti mielenkiintoisten kurssien lisäksi tuutorina toimiminen. Mikäpäs siinä uutta lukukautta startatessa.

Olin silti myös levoton ja turhautunut. Olin jo fuksivuonna tajunnut, että nyt kotoa muutettuani olisi mahdollista tutkia ja jopa toteuttaa pinnan alla vahvana väreilevää biseksuaalisuuttani. Nyt oli jo kolmas opiskeluvuosi alkamassa enkä ollut reilun puolentoista vuoden nettielämän ja chattailyn jälkeenkään saanut tavattua ketään oikeasti kiinnostavaa poikaa. Halusin palavasti kokeilla seksiä itseni tyyppisen nuoren, maskuliinisen ja itsestään huolehtivan nuoren miehen kanssa.Tällaisiksi ilmoittautuneet tapaukset olivat kuitenkin kaikki lopettaneet kirjoittelun siinä vaiheessa kun olisi pitänyt saada sovittua jotain konkreettista. Useimmat luultavasti jänistivät.

Päädyin alkusyksystä laittamaan itse ilmoituksen koodi.nettiin muiden epämääräisiin ilmoituksiin vastaamisen sijaan. Kirjoitin otsikkoon vain ”Kelpaisko?”
Sain kaksi vastausta. Toinen oli muutamaa vuotta vanhemmalta vantaalaiskundilta, toinen ikäiseltäni opiskelijalta. Molemmat vaikuttivat ihan mielenkiintoisilta.

Jälkimmäinen kundi vastasi viesteihini ja siirryimme pian juttelemaan vanhaan kunnon Messengeriin. Hän kertoi opiskelevansa samalla kampuksella kuin minäkin, tosin eri pääainetta. Hän näytti kuvissa paremmalta kuin mitä olin ajatellut ekan meilin sanallisen kuvauksen perusteella. Muistin toki kertoa sen hänelle.

Odotukseni jatkon suhteen eivät olleet korkealla – olisi varmaan vaan ajan kysymys että tämäkin feidaisi. Kuitenkin kundi jutteli aktiivisesti ja vaikutti melkein ärsyttävän rauhalliselta jalat-maassa-tyypiltä. Itsehän olin sitä vastoin vielä hyvin hermostunut, hämmentynyt ja epävarma.

Vaihdoimme numeroita. Soitin tyypille seuraavana viikonloppuna. Miellyttävä, hieman tavallista pehmeämpi ääni vastasi. Sovimme treffit seuraavaksi maanantai-illaksi erääseen Kaisaniemen kuppilaan. Uskomatonta, jospa tällä kertaa tärppäisikin?

Maanantaiaamu ja iltapäivä menivät yllättävän rauhallisissa tunnelmissa, mutta tapaamisajan lähetessä jännitys alkoi tiivistyä tavalla josta en ollut varma tuntuiko se hyvältä vai ei. Kävin perusteellisella pesulla, laitoin dödöä ja valkkasin päälleni parhaat arkivaatteeni, uusimman vihreän hupparin, keltaisen ihonmyötäisen T-paidan ja modernit, hieman lököt farkut. ”Panisin”, ajattelin leikkimielisesti katsoessani peilikuvaani. Loin viimeisen neuroottisen silmäyksen kämppääni ja lähdin matkaan.

Saavuin baariin ainakin puoli tuntia etuajassa. Tilasin oluen ja istuin nurkkapöytään. Hermostuksissani kaadoin puolet juomasta pöydälle ja kävin hakemassa tiskiltä paperia. Kiskaisin loput kaljat kitaani ja tilasin uuden heti perään. Kello oli jo kymmentä vaille kahdeksan. Ei kestäisi enää kauaa. Hengitin syvään ja yritin muistaa hymyillä.

Tasan kahdeksalta näin kun oviaukosta käveli reippaasti sisään kuvaukseen sopiva kaveri. Vilkutin hänelle merkitsevästi. Kaveri laski treenikassinsa pöydän alle, kätteli ja esittäytyi:
”Tommi. Mä käyn kans hakee juotavaa”.

Ei ollenkaan paha, ajattelin tyytyväisenä. Taisi olla just sama kaveri jonka olin pari kertaa nähnyt ohimennen yliopiston käytävällä. Hän oli minua reippaasti lyhyempi, korkeintaan 175-senttinen. Ruumiinrakenne oli hieman tukeva, muttei mitenkään pahannäköisesti. Tumma tukka oli leikattu sojottamaan pystyssä hieman rock-henkisesti. Kasvot olivat perusilmeeltään rauhalliset, jopa hiukan uneliaat. Kauniit ruskeat silmät ja siisti leukaparta sopivat hienosti yhteen. Korvissa oli pienet venytyskorut.

Keskustelu alkoi rauhallisesti mutta luontevasti. Tommi oli kotoisin Joensuusta ja aloittanut opiskelut vuotta myöhemmin kuin minä. Hän harrasti taekwondoa, mikä selitti mukana tulleen treenikassin. Juttelimme aikamme opiskelusta, harrastuksista ja kotitaustoistamme.

Keskustelu siirtyi vähitellen seksuaalisuuteen ja siihen miksi olimme tapaamisen sopineet. Myönsin avoimesti jännittäneeni melko paljon koska en perinteisesti pitänyt itseäni hirveän hyvänä uusiin ihmisiin tutustujana enkä keskustelijana.
”Ihan hyvinhän sä pärjäät”, Tommi sanoi vilpittömän kuuloisesti. Se tuntui hyvältä kuin mikä.
”Kiitos. Mustakin tuntuu siltä että oltais samalla aallonpituudella”, vastasin. Lisäsin vielä:
”Jos sä oot mun ensimmäinen niin asiat vois olla huonomminkin.”.
Tommi vastasi hymyllä.

Juttelimme vielä jonkin aikaa ja sitten Tommi sanoi kuin ohimennen:
”Voishan Sitä kokeilla”.
”Niin... milloin sulla ois aikaa? Tai milloin haluisit?”
”Vaikka samantien.”

Tätä en todellakaan osannut odottaa. Menin aivan puihin ja yritin parhaani olla näyttämättä sitä.
”Tota, mä käyn vessassa,” sanoin ja poistuin pöydästä. Kuseminen oli hankalaa, sillä olin jo puoliksi kovana keskustelun takia. Mietin tilannetta kuumeisesti ja päädyin ratkaisuun. Otetaan riski – nyt tai ei koskaan! Palasin pöytään.

Tommi katsoi minua kärsivällisesti ja jutteli vielä niitä näitä antaen mulle mietintäaikaa. Sitten ryhdistäydyin ja sanoin:
”Kyllä mulle kävis tänään. Mennäänkö mun luo Vallilaan? Se ois sulle matkan varrella ja lähempänä kuin Pihlajamäki”.
”Eiköhän sit lähetä”.

Kylmä tuuli puhalsi purevasti kävellessämme Rautatientorille. Bongasin meille sopivan bussin ja menimme istumaan perälle. Olo oli niin omituinen että piti ihan keskittyä kävelemiseen etten kaatuisi. Ei vitsi, ettepä te ihmiset ympärillä tiedä mitä me meinataan seuraavaksi, ajattelin.

Astuimme sisään asuntooni. Otin Tommin takin ja laitoin sen naulakkoon. Hän asteli reteästi peremmälle ja katseli kiinnostuneena ympärilleen. Täydet kirjahyllyt ja akvaariot kiinnittivät hänen huomionsa. Kehotin Tommia istumaan ja kysyin maistuisiko Pommac, sitä kun sattui olemaan jääkaapissa.
”Joo, mikä ettei”.

Tommi istahti sänkyni reunalle. Toin juomat ja istuin hänen viereensä, tosin vielä maltilliselle etäisyydelle, sellaiselle millä heteromiehet voivat vielä juuri ja juuri istua. Keskustelun tempo hidastui jännästi ja äänentaso hiljeni.
”Ahistaako?”, Tommi kysyi lempeästi, ilman ivan häivähdystäkään. Hän todellakin osasi puhutella mua oikein.
”Ei yhtään”.
Kulautin lasini tyhjäksi ja laitoin sen pöydälle pois käsistä. Katsoin Tommiin joka teki samoin eikä sanonut sen jälkeen mitään. Käänsin katseeni eteen, hänestä poispäin.

Yhtäkkiä tunsin kosketuksen oikeassa reidessäni. Tommi silitti sitä hellästi mutta määrätietoisesti. Nyt se siis alkoi, ajattelin.
”Tuntuuks tää hyvältä?”
”Tuntuu”.
Katsoin Tommia silmiin ja aloin hieroa häntäkin oikealla kädelläni. Tommin otteet voimistuivat ja käden liikerata laajeni vähitellen myös toiselle reidelleni, alavatsalleni ja lopulta jalkoväliini jossa sykki jo selkeä stondis. Uskaltauduin kourimaan hänenkin haarojaan ja kyllä, farkuissa oli ahdasta.

”Ootko sä käyny milloin viimeks testeissä?” Tommi kysyi.

Olin vähän yllättynyt. Miksi se tollasta kysyi? Kait me kuitenkin kortsua käytettäisiin...?

”No tota kävin ihan just alkukesällä noitten viimesimpien säätöjen jäljiltä, eikä ollu mitään, valehtelin”. Oikeasti oli ollut niin hiljaista ettei minkäänlaisille testeille ollut ollut tarvetta.
”Entäs sä?”
”Kävin kans ihan vähän aikaa sitten ja kaikki kunnossa”.

En kuitenkaan pysähtynyt miettimään asiaa koska aloin olla jo niin kiimassa. Ujutin käteni Tommin paidan alle ja hyväilin hänen vatsaansa ja rintaansa. Nostin paidan helmaa ja Tommi otti paitansa pois. Hän oli selvästi vantterampi ja karvaisempi kuin minä, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Kiskoin myös oman paitani pois.

Tommi avasi vyönsolkeni ja hitaasti farkkujeni napit. Yritin tehdä samaa hänelle, mutta en onnistunut:
”Miten helvetissä toi avataan?”, naurahdin.
”Näin”, Tommi sanoi ja hankala solki aukesi kilahtaen yhdellä kädenliikkeellä.

Kiskoimme farkut jalasta ja jatkoimme hyväilyä alkkareiden päältä. Oli ihan saamerin kiihottavaa hyväillä toisen kovaa kalua ja munia kankaan läpi ja miettiä miten niitä pääsisi kohta oikeasti koskettamaan.

Tommi ujutti kätensä pöksyjeni kauluksesta sisään ja osui heti kovaan kaluuni. Hän raotti kaulusta ja sai kaluni vaivatta esille. Lyhyt esinahkani oli jo vetäytynyt taakse ja nautin todella Tommin aloittaessa hitaan runkkauksen.

Raotin Tommin boksereita. Hän oli ajellut karvansa tosi lyhyiksi. Navan suuntaan painautunut pienehkö mutta kaunis kalu valutti limaa jota jäi rihmaksi terskan ja alavatsan väliin. Upea näky, toisaalta hätkähdyttävän samanlainen kuin nettipornossa mutta toisaalta paljon kiihottavampi.
Runkkasimme toisiamme hieman taaksepäin nojaten jotta molemmat näkisimme koko tilanteen komeuden.

Tommi runkkasi mua yhä voimakkaammin ja otti kursailematta kivespussini toiseen käteensä. Se ei jostain syystä tuntunutkaan hyvältä ja reiteni nytkähtivät vaistomaisesti.
”Sattuiks sua?”
”Tota jos pikkasen varovaisemmin niin se ois hyvä”.
”Ai sulla on noin herkät”.
”Ei ne kyl yleensä, en tiiä miks nyt. Varmaan jännitys… mut saa niitä koskea, tee se vaan varovaisesti.”

”Mitä sä haluisit tehdä seuraavaks?”, Tommi kysyi.
”Nooh, katotaan mihin päädytään”, vastasin typeränä.

Runkkasimme vielä hetken toisiamme, myös kiveksiä tunnustellen. Sitten Tommi tuli varoittamatta lähemmäksi, kumartui ja otti kaluni suuhunsa.
Suun kosketus kalullani tuntui todella pysäyttävältä. En hengittänyt varmaan minuuttiin, halusin vain keskittyä seuraamaan tuntemuksiani. Katselin Tommin selkäää hänen päänsä liikkuessa hiljalleen ylös alas. Varpaani kipristelivät ja kehoni läpi kulki lämpimiä väristyksiä.

Silittelin Tommin leveää selkää hänen imiessä kaluani. Tätä kesti minuutin pari. Sitten hän nousi takaisin istumaan.
”Sit vois olla mun vuoro”.
Otin Tommin kalusta hellän otteen oikealla kädelläni ja nojauduin lähemmäksi. Vedin esinahan taakse. Hän ei ollut aivan suihkunraikas, mutta en välittänyt vaan otin terskan huulieni väliin ja pyörittelin kieltäni sen pinnalla. Vähitellen otin koko kalun suuhuni ja aloin liikutella päätäni hitaasti ylösalas, lisäten koko ajan painetta huulteni ja kieleni avulla. Tommi hyväili selkääni ja niskaani ja vaikutti ilmeisen tyyväiseltä.

”Nooh, miltäs tuntuu?”, kysyin hetken päästä.
”Sähän oot tossa tosi hyvä”.
”Nonnih, vissiin luonnonlahjakkuus”.

Tommi ehdotti 69:ä sivuttain, enkä todellakaan vastustellut. Oli todella erikoinen tunne kun kaveri otti multa suihin samaan aikaan kuin mä siltä. Eikä tässäkään vielä kaikki:

”Oisitsä halunnu kokeilla perseeseen?”
”Joo. Mulla on liukkaria ja kortsuja”, sanoin ja nousin hakemaan niitä kaapin perukoilta.

Tommi laittoi mulle kortsun ja liukasti sen jälkeen kaluni ja oman takapuolensa. Hän asettui nelinkontin sängylleni. Tulin hänen taakseen pitäen toisella kädellä munastani ja toisella hänen alaselästään.
Aloin sovittaa kaluani hänen pakaroidensa väliin. Työnsin kalua reikää vasten ja terska meni hieman sisälle. Tommi voihkaisi hieman kivusta, mikä kuitenkin kuulosti korvissani kiihottavalta. Huomasin kovimman stondikseni laskeneen ja kaluni luiskahti jatkuvasti ohi aukosta.
”Meneeköhän se ollenkaan sinne”, murehdin ääneen.
”Äsken oli ainakin puoliks sisällä, yritä vaan vielä”.
Kokosin ajatukseni ja yritin saada itseni kiihottumaan enemmän painautumalla koko kropallani Tommia vasten ja kietomalla sormeni hänen vehkeidensä ympärille. Se ei kuitenkaan auttanut.

”Jospa palataan takas noihin suuhommiin”, ehdotin.
”Joo, sopii ihan hyvin”.

Makasin selälläni ja Tommi puuhasi jalkojeni välissä. Hän silitti reittäni toisella kädellään kun taas toinen käsi oli kaluni ympärillä. Terskani upposi hänen suuhunsa uudelleen ja uudelleen ja aina välillä hän liu'utti koko kaluni suuhunsa ja ulos. Välillä nautin tuntemuksista silmät kiinni, välillä taas keskityin silittämään hänen päätään ja katsomaan hänen kiimaisia kasvojaan.

Vaihdoimme osia. Tommi nautti otteistani silmät kiinni ja kädet niskan takana. Maistelin kullia kaikista mahdollisista osista, nuolin kiveksiä ja pyörittelin niitä sormieni välissä. Kuljetin kieltäni haaroista alavatsan kautta ylöspäin toiseen nänniin asti. Imin ja suukottelin sitäkin hetken. Se tuntui yksinkertaisesti tosi homolta ja kielletyltä , mutta samalla aivan perkeleen hyvältä.

Palasimme pyynnöstäni 69:iin.
”Mihin sä haluut että mä tuun?”, Tommi kysyi.
”Ihan minne haluut”.
”Okei. Mut varota sä mua sitten kun oot tulossa. Voin mä ne suuhun ottaa, mut käyn sit sylkee pois. Toivottavasti et loukkaannu”.
”No en todellakaan, tee niinku hyvältä tuntuu. Eihän se mitään varsinaista herkkua oo”.

Kiihkeä imeminen jatkui. Tommin otteet kovenivat mukavasti. Hän vuorotteli imemisen ja runkkaamisen välillä. Tunsin käden pakarallani, sitten välilihallani. Tommi imi lujasti ja hieman yllättäen työnsi sormea takapuoleeni. En vastustellut yhtään, päinvastoin yritin saada hänetkin nauttimaan entistä enemmän kutittelemalla kielelläni terskan reunaa.

”Nyt alkaa olla lähellä”, huohotin ja autoin hieman itseäni toisella kädellä. Tommi vei suunsa lähemmäksi ja pian roiskin spermani sinne. Osa meni ohi ja päätyi vatsalleni. Tommi nousi ylös, käveli keittiöön ja sylkäisi suunsa puhtaaksi lavuaariin. Hän tuli takaisin huuhdeltuaan suunsa ja kysyi:
”Haluutko hoidella mut loppuun?”
”Ihan varmasti”.

Tommi asettui selälleen ja minä ryömin hänen jalkojensa väliin. Hän oli jälleen kivikovana. Imuttelin hänen kaluaan huolella ja pyörittelin kiveksiä sormissani. Pian Tommin hengitys kiihtyi ja sain suuhuni rehellisen lastin hieman vetistä spermaa. Jotenkin ei tehnyt enää mieli niellä vaan kävin sylkemässä sen pois ja huuhtomassa suuni. Olisin ehkä tehnyt toisin ellen olisi itse jo ehtinyt laueta.

Tommi kävi ensin pikapesulla kylppärissä, sitten minä. Palatessani hän oli jo pukeissa ja etsi takkiaan naulakosta.
”Et tainnu ihan hirveesti tykätä”, hän sanoi.
”Tykkäsinpäs, olin vaan hermostunut ja eiköhän eka kerta oo kaikilla vähän kömpelö”.
”Okei, no hyvä sit silleen”.
”Harjoitus tekee mestarin. Voitais mun puolesta ottaa vaikka uusiksi joku kerta”.
”Katellaan”.

Toivotimme hyvät yöt. Tommi astui rappukäytävään ja sulki oven perässään.

Menin vielä perusteelliseen suihkuun. Vehkeeni olivat hiukan hellinä kaikesta hinkkaamisesta ja pesemisestä ja takapuoleni aristi hiukan, luultavasti sen sormen jäljiltä. Kuivattuani vaihdoin puhtaat kalsarit jalkaan ja rupesin valmistautumaan nukkumaanmenoon. Seuraavana päivänä olisi kuitenkin sivuaineeni kansantaloustieteen luento heti aamusta. Halusin olla siellä skarppina.

Vaan eipä nukahtaminen onnistunutkaan ihan tuosta vain. Pääni kelasi hurjasti kaikkia illan tapahtumia. Ei jumalauta, mä todellakin olin jätkän kanssa ekaa kertaa. Ja nautin siitä sen verran ettei kerta todellakaan jäänyt ainoaksi.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute