Koodi-puhelin
Yökylässä
Jeppe

Rai-rai-rai! Palkka oli tullut samana aamuna tilille ja olimme Laurin kanssa juhlistamassa sitä perinteiseen tyyliin: samppanjaa lasiin ja loppuilta viiniä naamaan. Loppukuu toki syötäisiin kaurapuuroa molemmissa talouksissa, mutta tänään olimme upporikkaita emmekä rutiköyhiä.

Ensimmäisestä vehkeilystä kalujemme kanssa oli vierähtänyt aikaa pieni tovi. Morkkis oli molemmilla ollut melkoinen, ehkä hämmennyskin ystävyyden ulottuvuuksista, seksuaali-identiteetin päivineen, mutta hippaloinnin täyttämä arki ei ollut siitä häiriintynyt. Laurin kanssa asiat sujuivat mutkattomasti: juttu luisti samaan suuntaan, kaveri oli älykäs ja nokkela. Samantyyppinen huumori upposi.
Ilta oli parhaimmillaan – ainakin siitä päätellen, että salmarilärvilauta oli tyhjä, tuopit olivat tyhjät ja humalasta päätellen myös pää oli tyhjä.

Duo-röyhtäysten saattelemana sovimme lähdöstä himaan. Seisoimme baarissa samalla kusilaarilla helpottamassa oloa ennen kävelyä kotiin. Kaljan kittaamisen takia tuntui, että lastia tuli päästä asti ja litrakaupalla. Lauri oli saanut lorotuksen jo loppumaan, mutta aivan avoimesti puristeli viimeisiä tippoja pois kullistaan. Ja puristeli, ja puristeli.. Totta kai minä syrjäsilmällä vilkuilin kaverin kullia – varsinkin kun ensimmäisestä ja ainoasta pienestä sekstailusta muistan, miten jumalattoman iso kulli Laurilla oli.

Omat kassini olivat esilla alkkareista. Otin kiinni kullista ja vedin kullia eteenpäin. Puristelin myös kusitipat pois. Vetelin esinahkaa vähän aikaa edestakaisin. Lauri piti kullinsa juuresta kiinni ja heilutteli velttoa kulliaan edestakaisin. Liittyi sitten hetkeksi esinahan liikutteluun, katsoi sivulleen ja naurahti.

-PItäskö lähtee kämpille? Lauri vinkkasi. Lähdimme taapertamaan lämpimässä kesäyössä lyhyttä matkaa baarista kämpilleni. Raitis ulkoilma ja liikunta tuntuivat vain lisäävän humalaa, kun hoipertelimme kantakaupungista. Saavuimme kämpälle ja puin sanoiksi todennäköisesti illan ainoan välkyn idean: nukkumaan saman tien.

Lauri kävi vielä kusella vessassa. Minä tein sillä aikaa siskonpedin hänelle lattialle. Lauri tuli wc:stä ja riisui itsensä nakuksi yöpuulle käymistä varten. Heitin omat vaatteeni myös tuolille ja menin käymään kusella.
Palasin vessasta olohuoneeseen ja kumarruin antamaan Laurille hyvän yön huggeloa. Meillä oli ollu aina tavatessamme tapana halata, joten hyvän yön toivotus myös sillä tavalla tuntui luontevalta. Lauri ottikin meikäläisen kunnon rutistukseen ja piti siinä vähän aikaa. Sitten hän otti kädestäni kiinni ja ohjasi sen kivikovana seisovalle kullilleen!

Mietin mielessäni, miten helvetin kiimaista tämä on. Tartuin kulliin ja aloin runkata sitä. Taas tuo helvetin iso kulli oli kädessäni ja Lauri halusi nauttia, kun saa käsihoitoa. Ja suuhoitoa: otin terskan suuhun ja upotin saman tien koko kullin mahdollisimman syvälle suuhun. Runkkasin Lauria suuhun ja imin kullia samalla.

-Vittu, mun suu on dokaamisesta ihan santapaperia. Pakko käydä juomassa. Lähdin vessan, kun edes Laurin kulli ei luistanut suussa, kun suu oli kuiva kuin beduiinin sandaali. Join kuin kameli ja aloin sitten runkkaamaan itseäni vähän kovemmaksi nojaten pesukoneeseen. Lauri tuli perässä vessaan. Hän otti kullistani kiinni ja runkkasi sitä vähän, ja kävi nojaamaan ammetta vasten ja levitti persettään naitavaksi! Mies oli ihan kiimassa ja halusi kullia reikäänsä. Jälleen kerran: aivan uskomatonta!

Lauri levitti pakaroitaan molemmilla käsillään, ja nosti sitten oikeaa jalkaansa esille, että näkymä karvaiseen persereikään olisi esteetön. Sormeilin ja nuolin pikaisesti Laurin reikää ja yritin saada itseni kovaksi, mutta oli pakko sopertaa: -Mä oon niin vitun kännissä, ettei seiso!

Lauri nousi – hänkin huojuen –pystyasentoon, ja paino minut olkapäistäni istumaan wc-tisutimelle. –Mun on pakko saada laukee. Ime! hän käskytti. –Ei tarvitse kahta kertaa käskeä, mietin mielessäni, ja tarrasin kiinni Laurin pakaroista. Työsin hänen lantioitaan eteen ja haarukoin kullin suuhuni. Hieroin karvaisia pakaroita ja haroin hänen reikäänsä ja kassejaan takakautta samalla kun imin terskaa ja nielin välillä kalua.
Siirsin toisen käteni Laurin raskaina roikkuville kasseille ja toisen käden puristin kullin juuresta tiukasti kyrvän ympärille. Suonet tuntuivat kullin varressa entistä selvemmin ja terskasta valui touhutippaa solkenaan. Lauri alkoi ynähdellä ja nousta vähän väliä varpailleen. Hän nai kulliaan suuhuni ja nautti, kun kasseja nyitään. Hengitys alkoi kulkea yhä kiihtyneemmin.

Lauri tarrasi kiinni pesukoneeseen ja päästi käheän parkaisun. Hänen suussani oleva kyrpänsä alkoi vähän sykkiä ja päästi nopeasti kitalakeeni helvetillisen ryöpsäyksen spermaa. Estoton kännäyskaverini jatkoi naimista suuhuni ja laukesi koko ajan lisää mahlaansa suuhuni. Lämmin sperma oli takertunut kurkkuuni. Yritin niellä sitä samaan aikaan, kun Lauri laukoi sitä tulemaan lisää.

En laskenut vielä sykkivää kyrpää vielä suustani, vaikka sperman tulo lakkasi. Lauri huohotti puoli-istuvassa asennossa ja antoi minun hellästi lutkuttaa isoa, punakkaa spermaista 22-senttistä kulliaan. Puristelin viimeiset spermatipat suuhuni, ja sain nieltyä kaiken kakomisesta huolimatta. En malttanut laskea Laurin kullia vielä kädestäni. Puristin siitä vetämällä vielä tipan spermaa terskan päähän ja nuolin senkin huolellisesti pois.

Lauri nousi seisovaan asentoon, kumartui puoleeni ja suuteli suulle. Ja lähti nukkumaan. Wow. Olipas baari-ilta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute