Koodi-puhelin
Vitun makua suupielissä
Kiimapillu69

Nautin miehen kiimaisista katseista, noista silmistä jotka suorastaan janosivat kiihkeää vartaloani. Mies seisoi alastomana edessäni minun levitellessä haarojani hänelle näyttääkseni että olen valmis hänen rankkaan käsittelyynsä, käteni olivat sidotut sänkyyn miehen toimesta jolloin hän sai täydet kädet minun käsittelyyni.

Mies katsoi minua hetken aikaa vain hengittäen syvään ja hieroen voimakasta kyrpäänsä, tuo suonikas komeus janosi suuresti kiimaisena ja valmiina työntymään pilluni huulien väliin nauttien, haluten ja tyydyttäen himonsa minuun. Mies tuli lähemmäs sänkyä ja runkkaili itseään hetken aikaa. Pian hän otti jaloistani kiinni ja levitti ne rajusti auki paljastaen kiimasta kostean pilluni joka oli nätisti ajeltu täysin posliiniksi miehen toimesta, tunsin hänen voimakkaat mutta ohuet kätensä hierovan alavatsaani. Pian miehen kosteat huulet painautuivat pilluni huulia vasten ja mies aloitti kiihkeän suutelemisen jolloin hänen kielensä vikkelät ja notkeat liikkeet tuottivat suurta nautintoa minulle. En voinut olla paikallani hetkeäkään hänen asiantuntevassa käsittelyssä, voihkin ja inisin hänen ollessa niin voimakas tahtoinen mutta myös todella kiihkeä.

Miehen kädet hamuilivat kiinteällä vatsallani hitain ottein hieroen tietään ylemmäs ja ylemmäs, jolloin ne löysivät muhkeat luomurintani joiden nännit olivat olleet jo pitkään kovina, odottaen hänen huomiotaan myös hänen huuliaan. Lempeän ruskeahkot nännipihani huusivat nautintoa samalla kun miehen tärisevät sormet tunnustelivat hellästi nännipihojani ja sitä myöten myös nännejäni, miehen sormien osuessa nänneilleni jotka olivat kiihkoni perilähteet sai hän vain pienellä hipaisulla aikaan minulle voimakkaan tunnereaktion jossa koko kehoni vapisi kiihkosta ja nautinnosta samaan aikaan miehen keskittyä enemmän klitorikseeni.

Pian miehen kädet ottivat vallan rinnoistani, hän hieroi niitä villisti ja kiihkein ottein ilman minkäänlaista epäilyä miten hyvää se tekikään minulle, kehoni nyki villisti ja suustani tuli vain pyyntöjä hänen kyrvälleen, mutta mies ei antanut periksi vaan keskitti täyden huomionsa vain pelkästään kiimaiselle pillulleni. Mies tunsi kuinka selvästi pillustani valui kiimanesteitä lakanoille, minun vikisiessä ja voihkiessa entistä voimakkaammin hänen otteessaan.

Miehen kieli kävi kiivaammin pilluni kiimaisilla huulilla, saaden koko vartaloni melkein avuttomaksi kiimasta. Mies ei puhunut mitään vain antoi minulle pitkäaikaisen suuhoidon.

Aikaa kului ja minä vikisin vähän väliä suurista orgasmeistani. Miehen suu oli fantastisempi kuin olisin voinut toivoa hän jaksoi nuolla ja lutkuttaa minua tuntuvasti ikuisuuteen asti. Miehen nauttiessa pilluni tuottamista mehuista ja samalla nauttien kehoni kiinteistä muodoista. Hänen halunsa tuntuivat kasvavan, jatkuvalla mutta silti hentoisella tavalla.

Miehen ääntely oli pientä mutta kuuluvaa. Puristelin käsiäni nyrkkeihin ja toivoin saavani uuden ja uuden orgasmin jokaisella hetkellä kun tuntuvastikkin laukesin hänen käsittelyynsä. Miehen himot tuntuivat olevan loputtomat hän vain käytti aikaansa pillussani nuolien, sormittaen ja hieroen kiihkeästi sitä. Huudahtelin nautinnosta ja suorastaan anoin häneltä tyydytystä myös hänen omiin haluihinsa mutta mies vain päätti nuolla lujemmin ja lujemmin välillä imien vähän liiankin rajusti.

Minun vaatiessa häneltä parempaa nautintoa ja rajumpaa tunnetta sisälläni, mies tuntui vain käyttäen aluksi sormiaan haluten kokeilla tyydyttyisinkö vain hänen taitavaan suuhunsa ja käsiinsä. Vaatiessani ja vaatiessani hänen käyrän kyrpänsä kosketusta pillulleni hän lopetti tyydyttämiseni ja nousi seisomaan edessäni. Mies pyyhki suutaan ja katseli minua hieman vihaisin silmin, mutta asteli sitten ovelle avaten sen ja pyytäen kaunista blondia astumaan sisälle. Naisella oli päällään vain pitkä musta takki ja hänellä oli pitkät mustat saappaat jalassaan.

Katselin ja yritin kuulla mitä he puhuivat ovella. Mies katsahti minuun ja käski naista odottamaan hetken aikaa ovella, pian mies tuli luokseni ja oti sängyn vierestä dildon jonka hän sujautti pilluuni muitta mutkitta hieman kuullen samalla kuinka pillustani kuului litinä kiimasta ja suuresta tyydytyksen elkeistä. Nainen ovella hymyili katsellessaan miehen toimintaa pilluni juurella katsellen kuinka mies suuteli jälleen klitoristani ja aloiti samantien hennon mutta vakava otteisen dildolla nainnin. Mies laittoi dildon käyntiin ja sen tunne sai minut jälleen suuren nautinnon huumaan, dildo teki tehtäväänsä pillussani ja miehen suu ja hänen kielensä vilkkaasi tekivät suurta nautintoa klitoriksella.

Nainen ovella otti takkinsa pois päältään ja laski sen kuuluvasti lattialle, paljastaen kauniin nuoren naisen vartalon. Pienen karva peitteen omistava nainen hieroi rintojaan katsellen minua kiihkeesti ja huvittuneesti, hänen rintansa olivat siinä tilanteessa taivaallisen seksikkäät mutta ennen kaikkea hänen pillunsa oli jo nyt märkänä hän vain näki miehen alastomana hieroen tärisevällä dildolla minua ja samalla miehen vahva seisokki saattoi tuoda suurta kiihkoa huoneeseen.

Mies laittoi didlon värisemään keskitasolle ja nousi sitten katsomaan kaunista blondiaan, blodilla tuntui olevan peitenimi joka oli Lara. Lara suuteli kiivaasti miehen kanssa jolloin hän tarttui miehen kyrpään kiinni vahvoin ottein juuri niinkuin mies tuntuvasti olisi aina halunnut. Lara laskeutui polvilleen miehen eteen ja otti tämän komeuden kokonaan syvälle suuhunsa, pitkin vedoin ja pitkien mutta voimakkain imuin Lara antoi suurta nautintoa miehelle. Mies vain nai Laran suuta vimmatusti katsoen minua samalla kiihkon silmin, minä nautin vain dildon suristessa syvällä pillussani ja toinen pää dildosta hieroen vimmatusti klitoristani.

Mies pian otti Laran huksista kiinni ja veti tästä ulos kyrpänsä, samantien katsoen naista edessään jälleen sanoen jotain mitä en kuullut kiiman vallatessa ruumiini kovemmin ja kovemmin. Mies ja Laura tulivat luokseni jolloin Mies tarrasi jaloistani kiinni ja siirsi minua syrjemmälle, dildo edelleen pillussani pitäen surinamaista hiljaa ääntään ja minun vain nauttiessa avuttomana sängyllä. Mies otti nyt Laran kädestä kiinni ja ohjasi hänet sängylle makoilemaan vierelleni. Nyt mies käski meitä suutelemaan ja tutustumaan toisiimme paremmin. Miehen levittäessä Laran kiihkeitä haaroja ja katsellen hänen juuri sopivasti karvoitettua ihanaa vittua.

Mies painoi nyt päänsä Laran pillulle ja antoi tälle suurta, sietämätöntä ja ääretöntä nautintoa tuolla kiihkeällä suullaan. Lara katsoi minua anoen suuresti kiihkeää suudelmaa, tuijotin kiimani huipulla Laraa ja odotin koska hän tulisi tarpeeksi lähelle suudellakseni tätä niin hyvin kuin pystyin tälläisessä tilanteessa.

Lara otti hiuksistani kiinni vankan otteen ja suuteli minua samalla kun hänen pilluaan nuoltiin kiimaisemmin kuin koskaan aikaisemmin. Mies teki parastaan Laran pillulla ja minä tein parhaani hänen toisilla huulillaan, toivoen saaden kohta parempaa tyydytystä kuin vain dildoa ja suuta, vaikka tämäkin oli jo todella paljon mitä olinkaan saanut pitkään aikaan.

Laran kiihkeät kielisuudelmat veivät meidät aivan uudelle tasolle. Mies lopetti piakkoin Laran nauttimisien ja siirtyi nopeasti hänen kiihkeille rinnoilleen. Mies otti niistä kovan otteen ja alkoi kiivaasti nauttimaan täysin sydämmien Laran rinnoista. Aivan kuten ne olisivat olleet juuri hänen mieleensä ja minä puolestani olisin ehkä vain pilluni osalta hänelle se tyydyttävä vaihtoehto. Nopeasti Lara alkoi voihkimaan kiihkeämmin ja kiihkeämmin, kunnes katsoin kuinka ihanasti miehen suuri, paksu ja ennen kaikkea suonikas kyrpä uppoutui hitaasti Laran kiimaiseen pilluun, suoden hänelle todella rajua nautintoa. Lara vikisi ja voihki Miehen alla saaden pilluni kostumaan jälleen todella rajusti, haluni saada tätä kiihkoa itselleni oli taivaallinen suorastaan jopa kärsivän kova, mutta en voinut tässä tilanteessa olla se kontroloiva osapuoli vaan se joka alistuu hänen mestarinsa tahtoon.

Mies upotti tuon kiimaisen patukkansa Laran kiimaiseen pilluun armotta ja määrätietoisesti. Mies alkoi naimaan tuota litisevää ja kiimaista pillua armotta ja vahvaotteisesti. Laran nauttiessa rajusta naimisesta saatoin melkein haistaa kyrvän kiimanesteiden hajun valuvan kiimaisesta pillusta joka litisi kiimasta. Pilluni kiihottui entisestään antaen lisää avoimuutta ja nautintoa itselleni. Mies piti Laran käsiä paikallaan jotta hän olisi samanlaisessa tilassa kuin minäkin. Tämä tuntuvasti kiihotti Miestä suunnattomasti ja hänen ilmeestään voisi kuvitella paljonkin, Miehen ilme oli vakavan oloinen ja hänen matalaääniset murahduksensa olivat suorastaan hunajaa korvilleni.

Mies katsahti minuun intensiivisin silmin, jolloin hän jatkoi kovemmin ja kovemmin tuon kiimaisen pillun naimista. Laran huudahdukset saivat koko huoneen hiljentymään ja kuuntelemaan vain hänen huutoaan. Laran suuri aika oli koittanut hänen kontroloimaton orgasminsa tuli yllättävän nopeasti meille molemmille, minulle ja Miehelle. Mies painoi koko komeutensa Laran sisälle kun hän sai orgasminsa tunnustellen kaiken kontroiloimattoman lypsämisen tunteen kyrpänsä ympärillä. Pian mies itsessään alkoi näyttää kärsivältä ja näytti kuinka hänen voimakas tahtonsa alkoi murtua jolloin hän laukesi Laran sisälle voimakkaalla suihkauksella hän laski pitkään odotetut lastinsa, Mies murhateli ja antoi kyrpänsä sykkiä lämmintä spermaa Laran kiimaisiin syvyyksiin.

Mies hengitteli hiljaa raskaasti, hikisenä ja hämmentyneenä. Lara puolestaan makasi raukeana nauraa kikatteli tilanteelle, mutta Mies päättäväisesti työntyi uudelleen sisään ja jatkoi spermaisen reijän nussimista jotta hänen komeutensa saisi uutta eloa uudelleen. Piakkoin Mies sai taas otteensa paremmaksi ja hänen voimakastahtoinen kyrpänsä alkoi jäykistyä Laran sisälle jolloin hänen kikatukselleen tuli loppu ja hänen kasvoilleen alkoi tulla uudenlaisesti nautinnon ilmeitä. Mies otti nopeasti uudelleen jäykistyneen kyrpänsä ulos Larasta ja käski Laran nousemaan, Lara nousi heikommanlaisesti Miehen käskystä ja kuunteli tarkkaavaisena isäntänsä käskyjä. Minun vikisiessä heidän edessään edelleen turruttava dildo pillussani sai nyt loppunsa.

Mies otti hellävaraisesti dildon ulos minusta ja katsoi märkää pilluani joka janosi sitä oikeaa tavaraa ei mitään kumista, lateksista tai mitään muutakaan. Vain puhdasta ehkä hieman spermaista kyrpääkin, Mies katseli Laran kanssa minua ja hymyilivät viekkaan näköisinä.

Mies kysyi Laralta;

"Oletko tyydyttänyt himosi kyrpääni?"

Lara nyökkäili vain jolloin Mies käski Laran tulla naamani päälle ja antaa minun maistaa kiimaista reikää jota isäntämme oli juuri nauttinut ja nyt minä saisin vuoroni nauttia tästä. Samaisesta reijästä ja tunteesta miten täyttävältä se tuntuu kun Isäntämme yhtyy meihin. Mies asetti nyt kullinsa paljaalle pillulleni ja painoi terskansa pilluni häpyhuulien väliin. Pienesti ujutellen sisääni, syvemmälle ja syvemmälle sai minut aivan villiksi tunteesta että viimeinkin saisin tuntea tämän Miehen miehikkyyden sisälläni ja hänen saada minut tuntemaan itseni taas naiseksi.

Laran pillu tuoksui juuri siltä mitä ajattelinkin, kiimaiselta vitulta ja yhtä kiimaisen tuoksuiselta kullilta jonka spermat valuivat pitkin Laran reisiä. Nielaisin kerran ja otin vain kaiken vastaan mitä Lara antoi minulle, nuolin ja imin spermoja Laran kiihkeästä pillusta, nuolin ahkerasti kaiken sperman minkä minulle annettiin. Mies alkoi työntää nyt kyrpäänsä kunnolla sisälleni tunnustellen kuinka kireää tavaraa olisi nyt hänelle tarjottu. Inahdin kuuma ja spermainen pillu suussani, kädet sidottuna ja aina vaan kiihottuneempana. Mies työntyi koko mitaltaan sisääni ja aloitti samantien nauttimaan pilluni rikkaista seinämistä ja lantionpohjanlihaksieni voimasta, aloin lypsämään samalla tavalla kuin hän nai minua, nautimme toisistamme voimakkain ottein. Sain miehen voihkimaan nautinnosta ja huohottamaan kiimasta, Mies otti jaloistani kiinni nostaen niitä harteilleen, pitkillä käsillään hän sai minut nokkelasti hyvin paikoilleen, joilloin naamani päällä olevan naisen pillu painautui hieman suutani vasten enemmän ja kun avasin silmäni näin kuinka Miehen voimakkaat kädet hieroivat Laran rintoja samalla kun Mies nai minua kovemmin ja todella syvemmin. Täyttäen kiimaisen reikäni paremmin kuin olisin voinut kuvitellakkaan.

Mies nai minua kuin villieläin, huohottaen ja voihkien kiihkeästi samalla hieroen Laran muhkeita rintoja. Suorastaan uskomattoman kiihottava näky valtasi koko kehoni ja suuri kiima otti minut omakseen saaden samaan aikaan kiimaista pillua suulleni ja pillulleni todella kovaa ja rajuotteista naintia mieheltä joka nautti tästä täydestä sydämmestään ja naisestaan jonka hän alisti himojensa valtaan.

Mies nauttien antoi itsestään täydet voimat ja täydet nautinnot tähän tilanteeseen nyt hän vain keskittyi omaan nautintoonsa tuntuvasti, pilluni tarjosi hänelle uutta haastetta ja uudenlaista nautintoa. Hänen kyrpänsä vain lutkutti pillussani vahvaotteisesti ja yhtä komeana niinkuin aina. Pistin kovaa kovaa vastaan ja yrittämällä yritin saada häntä laukeamaan sisääni voimalla niinkuin hän oli tehnyt Laran kohdalla. Mies ryskytti kiimaisempana kuin hetkiin, hän ryskytti minua kaikella voimallaan ottaen välillä rajummin otetta lanteistani ja yrittämällä yritti työntyä paljon syvemmälle saaden tuntea kaiken minusta yhtälailla kuin minäkin halusin hänestä. Tunteemme kuumentuivat minun ollessa kova otteisen naimisen kohteena ja samalla kiimainen vittu suussani tarjoten minulle spermaista ja pillunesteiden sekoittamaa nieltävää.

Kieleni kävi villisti Laran vitussa joka tuotti suuresti nautintoa meille molemmille jolloin pillustani tuleva nautinto ja suustani tuleva nautinto antoi minulle täydellisen nautintomuodon jolla aloin saavuttamaan orgasmiani. Mies ryskytti menemään hullunlailla niin että sänky tuntui notkuvan hänen voimakkaiden vetojen ja työntöjen tahtiin, Lara voihki pitäen samalla voimakkaasti kiinni sängynpäädystä annoin hänelle ensimmäisenä naisenaan voimakkaan ja ikimuistoisen kokemuksen vitun nuollennasta ja siitä kuinka kiimaisena nainen voi olla toisen naisen päällä.

Lara sai toisen orgasminsa suuni toimesta, jolloin hänen nesteensä suorastaan syöksyivät suuhuni saaden minut nauttimaan tästä tilanteesta enemmän kuin olisin voinut kuvitella. Miehen runsaan oloinen kyrpä alkoi sykkimään sisälläni jolloin Mies vain pysähtyi jäykkänä paikalleen mutta hän ei tuntunut laukeavan vielä mutta vissiin hän oli todella lähellä tulemistaan, tunsin hänen kyrpänsä pysähtyvän syvälle sisälleni joten näin tilaisuuden tulleen ja aloin voimakkaasti lypsämään hänen kyrpäänsä, saaden miehen suorastaan anomaan minua lopettamaan etten vain saisi häneltä pumpattua loputkin voimat ja nesteet sisääni. Mies voihki paikallaan voimakas äänisesti jolloin Lara otti ohjat käsiinsä ja nousi päältäni nopeasti, Lara meni nopeasti Miehen taakse ja alkoi liikuttelemaan hänen lantiotaan uudelleen Mies yritti huohottaen sanoa että Lara odottaisi edes hieman jotta Mies voisi kerätä itsensä, mutta Lara piti puoliani ja antoi Miehelle vain valinnan johon hänen oli pakko vastata ja kuiskasi tämän korvaan jotain mitä en kuullut, jonka jälkeen mies otti kiinni jaloistani kovemmin ja aloitti jälleen viimeistä kertaa kiihkeän nussimiseni.

Ei kestänyt pitkään kun Mies päälläni painoi koko pituudeltaan sisääni ja laukesi kovaotteisesti, viimeinkin tunsin hänet sykkivän sisälläni samalla tavalla kuin Laran sisällä. Mies huokaili ja lyhistyi päälleni hipelöimään rintojani jotka olivat saaneet kovan koetuksen mutta silti vartaloni kiitteli suuresti molempien taidokkuutta. Käteni irrotettiin viimeinkin ja sain nousta Laran toimesta.

Suutelimme kiihkeästi toisiamme hetken aikaa ja menimme sitten ulos istumaan parvekkeelle alastomina ja tyydytettyinä naisina. Ensimmäinen kokemuksemme oli todella voimakasluonteinen mutta silti saimme toisistamme uudelle kerralle kumppanit. Mies tuli perässä hetken päästä tuoden meille vesipullot ja kiitellen, mutta myös pahotellen kiimaista luonnettaan.

Pitkän aikaa vietimme parvekkeella aikaa kunnes tulimme sisälle ja jatkoimme hetken aikaa ihan vain me naiset keskenämme. Mies vain halusi katsoa vierestä ja ihailla kahden naisen kiimaista kuhertelua.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute