Koodi-puhelin
Treffit
nuori mies

Vastasin netin treffi ilmoitukseen, jossa 40+ mies etsi nuorta, avomielistä seuraa kaikkeen kivaan.
Samasta kaupungista, niin ajattelin vastata, kertoen itsestäni aika vähän, mutta kuvan lisäsin ja kerroin haluistani.

Vastausta en odottanut, mutta sieltä tuli n. viikon päästä.
Jossa "make" kertoi itsestään, haluistaan lisänä kuva siististä, itsestään huolta pitävästä herrasmiehestä. Pyyntönä vielä kertoa lisää itsestäni ja haluistani.
Tästä alkoi yli kuukauden kestänyt päivittäinen viestin vaihto.
Näiden aikana aloin pitämään ajatuksesta alistua, leluista ja halu tavata kasvoi.

Sitten iski ajatus laittaa viesti perjantai iltana, että kiinnostaisiko tavata. Ennen kuin ehdin ajatella enempää tuli vastaus. Osoite ja puhelin numero.

Enempää miettimättä laitoin viestin, onko heti liian pian. Ei ollut.

Jännityksestä jäykkänä ajoin omakotitalon ohi, useamman kerran. Viimein jätin autoni hieman kauemmaksi, josta kävelin talon pihaan, ja soitin ovikelloa.

ovella vastaan astui t-paitaa ja farkkuihin sonnustautunut sopusuhtainen mies. Juuri kuin kuvissa.
pyysi astumaan sisään. Tiedettiin molemmat mitä oli tulossa, joten turhia jutteluita ei tarvittu.
Avasin takkia, jonka laitoin naulakkoon, kengät eteiseen. Katsoin kysyvästi, johon make tajusi vastata "suoraan eteenpäin, vaaleasta ovesta sisään". Kävelin edellä, ja tunsin kuinka katse seurasi liikkeitäni.

Päästiin ovelle, josta aukesi makkari, iso sänky, kaappeja ja pari yöpöytää.
Make käski riisuuntumaan selkä häneen päin.
Otin pois hupparin, t-paidan, farkut. Sukat ja bokserit.

Siinä olin sängyn edessä alasti, jokainen sekunti tuntui ikuisuudelta. Kunnes Make tuli taakseni, laittoi kätensä lantiolle, alkoi nostamaan kylkiä pitkin rintalihaksille. Toinen käsi hapuili kohti munaani, ja hyväili hellästi. Tunsin kuinka aloin kiihottumaan, samalla tunsin toisen käden kaulallani, ja puristuksen kurkullani.

Make hyväili kaluani, ja totesi "taidat tykätä kovista otteista" ynähdin "jooh"
Make hyväili minua, ja jonkin ajan kuluttua hieroi peniksen päätäni sormiinsa, ja laittoi sormensa suuhuni, joista nuolin suolaiset nesteeni.

Make sanoi, ettei vielä, leikit vasta edessä.
Olin niin kiimassa, että olin valmis mihin vaan, ja käsky kävikin "polvillesi sängylle. Kävin sängylle ja olin kääntymässä, ottaakseni Maken suuhuni, käskikin Make minut kontilleni sängylle todeten " että leikitään ensin".

Kontillani ollessa mietin, että mitähän nyt.
Make sanoi "haluan antaa noin nätille pepulle piiskaa"
En vastannut mitään, mutta en liikkunut. Tunsin ensimmäisen läpsyn, se oli melko hellä, joten sanoin "lisää kiitos"
Make hieroi pakaraa, ja välillä läpsäisi, sitten sanoi "sinulla kävi tuuri, alkuviikosta tuli uusia leluja, haluisitko kokeilla?"
Vastasin myöntävästi.
"Pysy paikallasi, niin haen" siinä olin peppu pystyssä minuutin verran. Ovi kävi ja pahvilaatikko kädessä make astui huoneeseen.
Ei sanaakaan kuulunut, touhuilun ääniä kuului, ja sitten tunsin kuinka jonkunlaiset remmit meni reisieni ympäri. Make sanoi, paa pää tyynyyn ja otti samalla oikeasta ranteesta kiinni, sitoi sen reisihihnaan kiinni, sama vasempaan ranteeseen.
Make sanoi, kokeile pitääkö "siinä yritin rimpuilla, mutta remmit oli tiukat ja tukevat.

Kysyin, et mites se suihinotto, johon Make vastasi, et keretään kyllä.
Make alkoi hyväillä pakaroita, välillä sormi kävi pepulla josta yllätyin ja nytkähdin vähän, tähän sain vastauksen tiukalla läpsäytyksellä pakaralle.
"Aih" pääsi suustani, johon Make vastasi "nyt leikitään, nauti ja ole hiljaa" Sama toistui seuraavan läpsäyksen aikana, jolloin hän kaivoi suukapulan.

Siinä olin, kahlittuna ja suukapula esti puhumasta.
Tunsin kuinka kylmää geelimäistä liukkari levitettiin pepulleni. Tämän jälkeen Make toi eteeni kolme erinäköistä ja kokoista dildoa, oli tappi, lasinen kuulamainen sauva ja isokokoinen tekokyrpä. Ääni kuului, valkkaa yksi. Osoitin päälläni keskimmäistä, kuulamaista sauvaa. Make sanoi "sillä aloitetaan"

Tunsin paineen reiälläni, mutta liukuvoide auttoi rentoutumaan, ja se työntyi sisääni kyhmy kerrallaan.
hitaasti sisään ja ulos, voihkin ja yritin kiemurrella. samalla Make hyväili kaluani.

Sauva oli pepussani, kun Make ilmestyi eteeni kulli puolikovana, otti suukapulan pois, ja käski imeä. Asento oli vaikea, enkä saanut, kuin terskan suuhuni.
Make sanoi, että pitää kouluttaa lisää. Otti isomman tekokyrvän, liukasti sen, otti sauvan pois pepustani.
Se oli reilusti edellistä isompi, eikä meinannut mahtua, Make otti pienen pullon ja laittoi sen sieraimeni eteen, käski nuuhkasta.
Nuuhkin hetken ja taas make taakseni, levitti reisiäni, lisäsi liukuvoidetta. Hitaasti tunsin kuinka täytyn kokonaan tuosta tekokyrvästä, se meni syvemmälle, voihkin kovempaa.

Viimein Make otti sen pois, ja sanoi, onpa nätti reikä.
Sanoin aikovansa panna minua, ajattelin ettei tästä oltu sovittu, mutta ainoa mitä pystyin kiimassa sanomaan, oli että muista kumi.
Make sanoi, joo, löytyy. Ennen kuin kerkesin sanomaan mitään, Make laittoi suukapulan paikoilleen.

Tunsin kuinka kyrpä etsi reikääni, kiusoitellen tökki reikääni, kävi vähän sisässä, mutta veti pois. En kestänyt, työnsin vastaan, ja terska upposi reikääni. Make alkoi naida.
Oma kaluni heilui puoli löysänä, ihanan tuntuisesti Maken tahtien myötä.
"Oi ihana narttu, tykkäät kun sinuu naidaan" nautin näistä sanoista. Tunsin kuinka tahti kiihtyi, ja kohta make alkoi voihkia, ja sitten lopetti työnnöt. Tunsin kuinka kyrpä sykki sisässäni.
Make nojasi päälläni. Pian nousi, otti kalunsa pois, Otti Tapin lattialta, ja työnsi sen vielä peppuuni.
Käski kääntyä selälleni, olin siinä kuin kilpikonna, en voinut liikkua. Make laittoi liukkari kalulleni ja alkoi hyväillä.
Kun kovennin, Maken käsi runkkasi minua nopeammin, kiemurtelin, voihkin. Make kysyi haluanko mällit mahalleni, nyökkäsin.
Make otti kuminsa, ja valutti mällit mahalleni, ja jatkoi runkkausta. Tunsin olevani lähellä, jo kohta jo laukesin, osa mälleistä lensi naamalle asti.

Make irroitti kätensä, ja lähti huoneesta. Siinä olin kahlittuna, naituna ja täysin mällin peitossa. Mietin että mitähän vielä.

Kohta Make tuli, heitti pyyhkeen mahalleni. Avasi kahleeni. Sanoi, että suihku on tuolla, missä voin peseytyä.

Kävin suihkussa ja pukeuduin, Sanoin Makelle että lähden kotiin. Hän kiitti käynnistä, johon kiitin itsekin.

Lähdin ajamaan kotiinpäin, parkkipaikalla puhelimeen tuli viesti.
"ensi perjantaina sama paikka ja aika"
Pitäisikö mennä...

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute