Koodi-puhelin
Ensimmäinen kerta
Tapio

Hei,
Olen tuore kirjoittaja, mutta voitte kirjoitella palautetta ja jos koette että tämän suuntainen kiinnostaa niin saa olla yhteydessä...

Ensimmäinen mieskokemukseni oli mennyt n. vuosi sitten hieman pakotettuna/ohjailtuna pidemmälle kuin piti, mutta tämä oli herättänyt kiinnostukseni rajumpaankin seksiin. Tämän seurauksena etsin 11vuotta sitten 18 vuotiaana opastajaa. Viimein löysin kiinnostavan hieman yli 40v miehen joka vaikutti luotettavalta.

Sopisimme tapaamisen jossa mentäisiin korkeintaan pieneen ja pehmeään pakotukseen. Jännittyneenä sitten odottelin Salossa huoltoaseman pihalla häntä. Olin ajoissa kuten olen aina ollut kaikkialla. Päälläni oli kesällä farkut, t-paita, bokserit ja kevyt kesätakki, kun paikalle kurvasi kuvauksen mukainen auto jonka kyytiin hyppäsin.

Kyytiin päästyäni mies kätteli ja pyysi rentoutumaan. Matkalla hänen luokseen juttelimme niitä näitä eikä nämä jutut jännitykseltä juuri mieleeni jäänyt.Kävimme vielä pikaiseen hakemassa kaupasta ruokaa, jos vaikka olisi jälkeen ollut nälkä. Perille päästyämme jäin hieman etukäteen ulos miehen käskystä ja kävelin ohitse hänen parkkeerattuaan ja hyppäsin huomaamattomasti ovesta sisään paritaloon.

Eteisessä riisuin nopeasti kenkäni ja laitoin takin naulaan ja käännyin mennäkseni eteisestä eteenpäin. Mies kuitenkin oli edessäni ja käski riisumaan kenkänsä - tottelin ja häkellyin sillä en ollut varautunut tälläiseen. Mies käski puhuttelemaan häntä herranaan ja olemaan kiltisti. Mikäli haluaisin lopettaa jonkin asian epämukavana tulisi minun sanoa "Armoa".

Ollessani kyykyssä avasi mies vetoketjunsa ja veti kalunsa housuistaan aivan kasvojeni eteen todeten että oli säästänyt huoralleen kunnon nautinnon jättäen pesemisen väliin parina viime päivänä. Tässä kohtaa en tiennyt mitä tehdä ja herrani nappasi takaraivostani kiinni ja käski avaamaan suun. Tunsin kuinka voimakkaasti haiseva ja maistuva kalu liukui suuhuni löysänä. Samassa sain käskyn tehdä parhaani.

Rupesin kädelläni hyväilemään palleja ja vetelemään esinahkaa samalla liikuttaen kalua suussani sisään ulos ja samalla pesten sitä. Jatkettuani aikani alkoi kalu jo maistumaan puhtaalta ja totuin tehtävääni vaikka herrani vähän väliä työnsikin kaluaan kurkunpäälleni saaden minut yökkäilemään.

Herrani kyllästyi aika pian ja käski minun siirtyä yläkerran vierashuoneeseen jonka ovi on auki. Astuessani huoneeseen totesin sen olevan normaali huone jossa oli levitetty vuodesohva ja pieni pöytä.

Herrani käski minun riisuuntua kokonaan ja esittelemään kroppaani samalla. Tein työtä käskettyä ja vaikka kiihotuinkin pysyi poikaklitorikseni pienenä. Hyväksyvän katseen saattelemana herrani käski minun jäädä seisomaan paikoilleen ja hän kumartui eteeni. Hänellä oli kädessään kartiomainen kaulus kasseilleni sekä metallinen pienehkö siveyslukko tähän liitettynä. Kartiokupissa olleet kivekseni hieman puristivat, mutta kalullani oli hyvin tilaa, sillä se on oikeastaan poikkeavan paisuva joten lepotilassa se on aika pieni.

Tämän jälkeen herrani pisti minut kiinni pöytään. Yhtäkkiä tajusin lantioni painavan kartiossa olevat kassini erittäin kivuliaasti pöydän levyyn ellen pitäisi lantiotani ylhäällä. Samalla myös kaluni alkoi jäykistymään ja kipu laajeni myös ahdistavan koon vuoksi. Isännän sidottua minut kiinni koetin jännittää itseni mahdollisimman mukavaan asentoon.

Tämän kuitenkin pilasi kun isäntäni sivalsi vyöllä. Ensin sattui pyllyyni ja tämän jälkeen iski palleihini puristava kipu. Isäntä jatkoi piiskausta noin 5 sekunnin välein. Menetin ajan tajun äkkiä kivun sekoittuessa yllätyksekseni nautintoon joka vain pahensi kipua. Viimein sanoin turvasanan ja pyysin armoa. Herrani kumartui ja kysyi haluanko lopettaa kokonaan - vastattuani kieltävästi hän naurahti ja sanoi ettei huora päätä kokonaan loppumista joten sain muutaman iskun ennenkuin herrani vapautti minut.

Tässä kohtaa ajatukseni olivat sekaisin ja olin jopa peloissani jolloin herrani käski minua seuraanaam vessaan. Vessassa hän avasi hanan ja käski minua avaamaan suuni todeten, että jos pisarakin tippuu menemme uudelleen piiskaukseen. Ajattelin hänen haluavan laueta ja kestäväni tämän vaikka oltiin sovittu että laukeamme vain itsemme päälle emmekä leiki eritteillä. Herrani kuitenkin kumartui todeten tietävän minun olevan valmis ja käski muistamaan rangaistuksen.

Samalla hän laski kalunsa huulilleni ja käski imemään. Sulkiessani hänen kalunsa hellään puristukseen tunsin virtsan alkavan valua suuhuni ja imin paniikissa. Suuni alkoi kuitenkin täyttyä ja panikoisin jolloin isäntä puristi kalustaan keskeyttäen virtsauksensa. Hän käski kokoamaan itseni ja jatkoi virtsaamistaa todeten varastoineen tätäkin minulle.

Niellessäni virtsaa tajusin päästäneen kaiken kontrollin herralleni. Häpesin itseäni vaikken juuri pitänytkään tästä olin nöyrtynyt. Hoidettuaan tarpeensa siirryimme takaisin huoneeseen herrani mennessä selälleen levitetylle vuodesohvalle.

Käskys käytyä aloin imemään ja runkkaamaan herraani haluten hänen nauttivan ja tulevan mahdollisimman nopeasti sillä häpesin itseäni. Herrani jäykistyi koko kropaltaan nopeasti ja tunsin suolaisen lastin tulevan suuhuni. Nielin kiltisti ilman eri käskyä ja puhdistin kalunkin.

Tämän jälkeen siirryin itse selälleen sänkyyn ja sain käskyn runkata. Häpeästä huolimatta tulin nopeasti herrani läpsiessä hieman ja nipistellessä nännejäni. Lauettuani jäin makaamaan mällit rinnuksilla, kun herrani paiskasi vaatteeni viereen ja käski pukeutumaan. Miettimättä puin vaatteeni päälleni ja herrani heitti minut pois.

Aluksi en halunnut kokea mitään tuollaista ja hävitin yhteystiedot, mutta nykyään jo harmittelen ja haluaisin vielä kokea tuon tunteen.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute