Koodi-puhelin
Ensimmäisestä kerrasta
Haaveilija

Haaveeni ensimmäisestä kerrasta:

Toisemme kohdanneena sovitussa paikassa. Kahviteltu ja jutusteltu, toisiin hivenen tutustuen. Yhdessä kulkien vierekkäin ja jutustelen sopivaan mietittyyn paikkaan. Matkalla voidaan katsoa jotain. Voidaan istahtaa puiston penkille lähekkäin ja jos kukaan ei näe laitat minun käteni reitesi päälle ja laitat oman kätesi käteni päälle lämpimästi puristaen. En saa ottaa kättä pois ilman lupaa. Voit halutessasi ottaa oman kätesi pois kun ihmisiä kävelee ohitse. Ihmiset saavat vaikutelman, että minä olen se innokas, joka haluaa pitää reidestäsi kiinni ja näyttää avoimesti muille, että olen ihastunut sinuun!

Jatkamme matkaa. Vaihdetaan välillä lämpimiä katseita ja jossain kohdalla otat minua kädestä kiinni ja pyydät silmäilemään ihailevasti sinua siten, että käännän pääni kohti sinua ja hymyilen. Ihmisiä tulee vastaan ja sinä katsot coolisti vain eteenpäin, vaikka jatkuvat silmäilyni anoo sinulta kontaktia. (Varmaan joku ymmärsi että olen niin rakastunut ja haluan, että sinä rakastelet minua mahdollisimman pian).

Jännitystä ilmassa, kohta jotain tapahtuu... Saavumme kivaan rauhalliseen paikkaan. Otat käsistäni kiinni. Otat minut varovasti syliisi. Annat minun tuntea lämpösi ja hellän kosketuksesi. Laitat kasvomme vastakkain ja odotat että teen aloitteen suudelman aloittamiseksi (minun ensisuudelma). Katsot, että suudelma kasvaa ja kestää ja kostuu. Katketessaan se alkaa aina uudella suudelmalla. Suutelemme heti muutaman minutin.

Välillä ollaan vain kasvot vastakkain tuntien läheisyyttä ja pusuttelua naaman ja kaulan alueelle. Molempien kädet tulevat mukaan ja tunnustelemme toistemme vartaloita. Kietoudumme toisiimme rajusti suudellen.

Viet kädestä pitäen makuuhuoneeseen. Olet nähnyt vaivaa parivuoteen valmistelussa: puhtaat sileät, tuoksuvat lakanat, valmiiksi kutsuvasti avattu, siististi pedattu, paljon pehmeitä tyynyjä, joista yhdellä on ruusu ja terälehtiä ripoteltu hieman!

Istun sängylle ja otan pyynnöstä ruusun käteen. Laitat minut hitaasti selälleen ja katsot minua veikeästi hymyillen hetken sängyn vieressä. Jännitys kasvaa, olen toisen miehen sängyssä, nyt se tapahtuu!

Tulet kiusallisen hitaasti kontaten päälleni, siten että kasvosi hyväilee hetken ensin etumustani, sitten vatsaani, rintaani (Jatkat viettelemistä niin pitkään kunnes olet varmasti tuntenut sydämmeni tihentyneen sykkeen ja syvän hengityksen - Tiedät, että olet saanut minut kiihottumaan!) ja lopuksi tuoksuttelet kasvojani ja kuiskaat korvaan seksikkäästi:"haluatko jatkaa".

Vastaan, että "Haluan, kyllä haluan. Rakastele minua!" ja jatkan kiihkeällä suudelmalla, joka kestää niin pitkään kuin sinä jatkat ja jatkuu niin monella suudelmalla kuin haluat. Minä haluan, että suutelet minua mahdollimman paljon! Suudelmat saavat olla niin kosteita kuin haluat. Haluan tietää ja myös muistaa loppuikäni miltä mies maistuu. Muistuta minua siitä sitten kun enää jaksaisi suudella ja jatkat suutelua! Jos aristan kielareita, annat lisää kielareita.

Hiljalleen otamme toisiltamme vaatteet pois ja tutkimme paljastunutta pintaa. Ehkä tässä vaiheessa laitat minut pukemaan jotain seksikästä. Pidätkö naisten vaatteista? Minusta varsinkin naisten alusvaatteet ovat niin seksikkäitä, ne tuntuu ihanan sileiltä ja ne korostaisi rooliani kiimaisena ja alistuvana neitsyenä.

Halannut, sylitellyt ja pusutellut rauhassa alastomat vartalot vastakkain, koko vartalon iho tuntenut toisen kosketuksen. Ohjaat kasvoni eri paikkoihisi, maistelen sinua huulillani. Annat minulle aikaa tutustua kyrpääsi ja palleihisi. Opetat koskettamaan sinne. Opetat imemään ja puristelemaan palleja. Kerrot miten nuolen ja maistelen. Haluan että ohjaat minun pääni jalkoväliisi useita kertoja illan aikana. Kyrpäsi on se, mitä haluan sinulta eniten, anna minulle siihen mahdollisuus tutustua läheisesti. Kun suuni on turta, pyydät imemään vielä hetken ja sitten jatkamaan nuolemalla. Opetat minusta hyvän suihin ottajan.

Kiihotat minua puheillasi:

Kerrot, että minä tulen tarvitsemaan sitä taitoa vielä paljon. Kerrot, että minä olen vielä monen miehen edessä polvillaan ja imen kunnes mies laukeaa. Sperman maku tulee minulle hyvin tutuksi. En halua sylkeä tippaakaan pois, vaan miellytän miehiä nielaisemalla kiltisti. Kiitän aina saamastani annoksesta ja kerron, että oli kivaa ja voin imeä milloin vaan varsinkin jos on paineita ja et ole lauennut pitkään aikaan. Hoidan homman niin, että pussit tyhjenee ihan kunnolla (yksi laukeaminen ei riitä). Voit kertoa että rakastat paksua valkeaa spermaa, sellainen maistuu aina. Kerrot, että näin toimimalla saan jo vuoden jälkeen useita säännöllisiä imettäviä kyrpiä ja satoja lasteja vuosittain! Ja kun paineet on otettu pois ja munat nuoltu niin hyvin että se lopulta hivenen kovenee, on hyvä asettautua kontalleen ja palkita mies tarjoamalla takapuolta pantavaksi ja anelet: "Panisitko minua." Miehet jaksavat naida näin sinua ihanan pitkään. Silloin kun on jo annettu lupa naida, tulee vain jaksaa kestää kiltisti loppuun asti eikä saa enempiä valittaa. Lisäät vain liukkaria ja kyllä pyllysi tottuu aikaa myöten siihen, että sitä naidaan useasti ja pitkään. Vaikka se sattuisi, yritä vain esittää että nautit siitä. Näin mies laukeaa nopeammin. Kun spermat on sisälläni, pyydät miestä selälleen. Asettaudut miehen päälle ja suutelet. Kerrot, että se tuntui ihanalta. Takapuolesi valuttaa pikkuhiljaa spermat miehen etumukselle karvoihin ja valuen palleihin. Suutelet niin pitkään kuin mies haluaa. Tämän jälkeen putsaat nuollen kaikki spermat kyrvästä, karvoista, palleista, vatsalta ja lakanoista.

Paluu ajatuksessa ensimmäiseen kertaan:

Aseta minut kontalleen. Vartaloni tärisee jännityksestä. Voitelet minut huolellisesti. Venytät paikkojani anustapeilla. Valmistat minut seksiin. Kaikki tapahtuu niin hitaasti, jännitys vain kasvaa. Asettaudut taakseni ja otat lantiosta kiinni ja annat minulle seksiä. Viet neitsyyteni varovasti, kuunellen tuntemuksiani. Tulet hitaasti sisään ja ulos. Työnnät niin syvälle kuin pääset, suutelet niskaani ja kysyt miltä kyrpä tuntuu sisälläni. Käännän päätäni ja janoan suudelmaa. Näytät hivenen miltä naiminen tuntuu. Saat laueta sisääni. Kerrot, että haluat kokea tämän kaiken uudestaan ja uudestaan. Pyydät siihen vastauksen, etkä hyväksy eitä. Seuraavan kerran viet minut treffeille ja sitten jään yöksi viereesi.

Tapaamme halutessasi seuraavien kuukausien aikana vielä kymmenen kertaa. Saat viettää 10 kuumaa yötä kanssani, mielellään viikon välein. Tällä ”seurustelujaksolla” viestittelemme ja voit antaa minulle kotitehtäviä. Kiihotat viesteillä minua. Kerrot vaikka, että tunnet isokyrpäisen miehen, joka haluaisi tutustua minuun. Hallitset ja ohjaat minun ajatuksiani ja jopa toimintaani. Voit vaikka sopia miehen kanssa että otan siltä suihin, ilmoitat vain minulle paikan ja ajan. Voin etsiä sinulle netistä haluamiasi juttuja. Ehkä saat jotain rajumpia ideoita seuraavaan tapaamiseen, tai niin ainakin annat ymmärtää. Odotan sitten jännityksellä aina seuraavaa kertaa…

Tämän jälkeen mietimme, haluammeko jatkaa suhdetta. Jos en halua enää jatkaa vakkarina, voit kyllä halutessasi joskus soitella. Jos olet hoitanut ensimmäiset tapaamiset haluamallani tavalla, lupaan antaa sinulle kiltisti aina silloin tällöin (jos en ole varattu jollekin toiselle miehelle, tai jos olen varattu pyydät luvan suoraan mieheltäni, hän kertoo myös minulle mitä minä annan ja kenelle), kiitoksena kaikesta vaivannäöstä ja opetuksesta. Sinä olet aina minun ensimmäinen ja minä pysyn siitä kiitollisena ystävänäsi, johon voit ottaa aina yhteyttä.

Jos tämä kosketti, kirjoita minulle ajatuksiasi aiheesta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute