Koodi-puhelin
"Alistusta"
Juu!

Ajattelin ensin että "alistus" viittaa väkivaltaan. Voi se kuitenkin olla alistumista ilman väkivaltaa, kuten ensimmäinen kokemukseni siitä. Haluaisin löytää saman henkisen miehen joka tahtoo samaa kuin minä. Eli haluan että ottaisit yhteyttä:

Laitoin ilmoituksen jossa etsin alistavaa, ehdottomasti tervettä miestä.

Olen itse huolehtinut terveydestäni käymällä testeissä.

Sain vastauksen jossa 185 senttinen karvainen, vatsakas viisikymppinen mies oli kiinnostunut. Sovimme hänen kanssaan etukäteen käytännöistä.

En kysellyt sen kummemmin oliko hän varattu vai vapaa, tulin puhelimessa kuitenkin vakuuttuneeksi miehen terveydestä. Tein huolella suolihuuhtelun ja kävin suihkussa, laitoin hajustetta kainaloihin. Sipaisin sitä nivusiin, karvaiselle pepulleni myös kaiken varalta.

Pian mies seisoi ovellani, päästin hänet sisään. Iso, lihaksikas koura puristi ohimennen kättäni.

Ojensin puhtaan pyyhkeen ja näytin suihkutilan. Minulla oli päälläni vaaleat pienet alushousut, karvaiset jalkani korostuivat. Lyhythihainen paita peitti hiukan pientä vatsan kumpuani.

Katsoin mielenkiinnolla kun iso, karvainen mies riisuutui. Valkoiset sloggit pullottivat lupaavasti...niiden alta paljastui heilahtaen komea kulli, jo puoliksi erektiossa. Mies käveli suihkuun, katselin himoiten karvaisia pakaroita.

Odotin alastomana sängyn reunalla, suihkun kohina loppui. Hän tuli eteeni seisomaan. Hyväilin pakaroita sekä jalkoja, sitten vähitellen isoja munia. Kulli seisoi minua kohti uhkaavasti, himoiten. Mies tiesi että kohta olisin hänen panonsa. Hän saisi tehdä minulle mitä haluaa, kaiken mitä oli sovittu. Otin elimen nauttien suuhuni. Paksun terskan päähän ilmestyi tippa jonka maku tuntui ihanan suolaiselta.

Menin sängylle polvieni varaan, painoin poskeni tyynyyn. Karvainen perseeni oli siinä irstaasti levällään hänen silmiensä edessä. Mies tuli polvilleen taakseni, kuulin kiimaisen hengityksen tihenevän.

Ojensin liukuöljyn jota hän levitti peppuuni sekä elimeensä.

Vihdoin se tapahtuisi! Olin niin himoissani että kullistani valui virtanaan limaa.

Tunsin paksun terskan reijälläni, se työntyi sulkijalihaksen ohi. Sitten hän työnsi koko kuustoistasenttisen, paksun elimensä sisääni! Minulta pääsi älähdys lievästä kivusta...se hellitti, mies tiesi odottaa vähän aikaa.

Tunnelma oli mielettömän irstas! Minä siinä avuttomana perse pystyssä paksu kyrpä suolessani, mihinkään en päässyt. Halusin alistua, antaa miehelleni kaikki mahdollinen nautinto.

Työnnöt alkoivat hitaasti...vähitellen tahti koveni. Kuulin kumppanin kiihkeän huohotuksen, kulli suureni sisälläni. Mies urahteli villisti, sitten hän työnsi kyrpänsä aivan juurta myöten sisälleni! Tunsin polttavan kuuman sperman syöksyvän syvälle suoleeni.

Se oli mieletön tunne, pyllyni alkoi väkisinkin kouristelemaan hänen elimensä ympärillä. Sperma ruiskahteli rytmikkäästi omasta kullistani työntöjen tahdissa lakanoille...

Mies veti puolivelton, valuvan elimensä reijästäni.

Lopuksi hän läpsäsisi kämmenellään karvaista pakaraani:

Olipas kiimainen pano!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute