Koodi-puhelin
Hunajapylly 2
prometheus

Nuolin tuota suloista pyllynreikää pitkään. Irroitin toisen käteni pakaralta ja hyväilin sillä pojan kalleuksia. Pippeli seisoi terhakkaasti ja poika huokaili kun runkkasin sitä hiljaa. Olin varannut voidepurkin käsille, se oli jotain valkovaseliinia jonka olin pihistänyt laivan lääkekaapista. Otin etusormellani voidetta ja levitin sitä pyllynaukolle. Sitten työnsin sormeni sisään. Tunsin kuinka pyllynreikä eli sormeni ympärillä.

Poika kävi levottomaksi. Hänen huokauksensa muuttuivat pelokkaiksija ja hän kuiskasi “aiotko sinä nyt?” En vastannut mitään ja hän jatkoi ehdottamalla että voisimmeko vain ottaa suihin. Olin kiihkoissani, kyrpä seisoi kovana ja jäykkänä. Kuiskasin käheäksi muuttuneella äänelläni että tämä hunajapylly saa nyt kyrpää.

Levitin vaseliinia myös kalulleni. Sitten survoin sormineni terskan väkisin sisään ja työnnyin hitaasti tuohon ihanaan umpukkapyllyyn. Poika uikutti kimeästi kun ohitin sulkijalihaksen. Parilla työnnöllä pääsin kokonaan sisälle ja pysähdyin siihen. Huohotimme molemmat. Vein käteni hänen nänneilleen ja otin molemmat nippelit peukalon ja etusormen väliin. Sitten vedin hänet itseäni vasten. Poika taivutti päänsä taaksepäin ja olimme siinä hiljaa poski poskea vasten. Kovettuneet nännit olivat sormieni välissä. Nain häntä hitaasti melkein huomaamattomin liikkein. Poika äänteli hiljaa työntöjeni tahdissa. Olin yliherkässä tilassa ja tunsin että laukeaisin kohta liian pian.

Jäykistyin liikkumattomaksi. Aloimme kuiskailla toisillemme hiljaa. Kyselin että sattuuko häneen ja miltä tämä tuntuu. Hän sanoi että kaikki tuntuu ihanalta. Hän tarttui käteeni ja ohjasi sen kalleuksilleen. Tajusin että hänen pippelinsä ei seissyt. Se ei ollut mikään yllätys minulle sillä tiesin kokemuksesta että osalla pojista joita naidaan kyrpä seisoo, osalla ei.

Hyväilin hiljaa häntä ja pippeli kovettui kohta kädessäni. Selitin hänelle että laukean kohta ja pyysin että hän kiemurtelisi ja supistelisi pyllyään silloin. Hän pyöritti heti lantioataan ja samalla tunsin kuinka pylly kouristeli kyrpäni ympärillä. Hän kysyi että “näinkö” En ehtinyt vastata. Puristin käteni lujasti hänen ympärilleen ja tunkeuduin niin syvälle kuin pystyin. Poika huudahti, kyrpä oli koskettanut jotain arkaa paikkaa. Sitten laukesin ja annoin koko lastin mennä sisään.

Voihkimme molemmat. Vetäydyin hitaasti hänestä kun erektioni pehmeni. Poika inahti kun kyrpä solahti ulos. Otin nopeasti tupon vessapaperia ja työnsin sen pyllyyn ettei sperma sotkisi sohvaa. Poika vapisi ja nyyhkytti. Otin hänet syliini halasin lujasti. Hän rauhoittui ja laskin hänet selälleen sohvalle. Sitten imin häntä kunnes lasti tuli suuhuni. Valutin sperman vessapaperiin. Nostin hänet sänkyyni päiväpeiton päälle, menin viereen ja makasimme siinä pitkään hiljaa sylikkäin.

Aloimme pikkuhiljaa jutella vaimealla äänellä, ja selitin että jos emme ole tosi varovaisia joudumme ennenpitkää kiinni. Esimerkiksi hytistä ei saanut poistua miten sattuu. Hytin asukkaan täytyy ensin avata ovi, kurkistaa käytävälle ja jos tie on selvä vasta sitten vieras häipyy. Mitään kaiteeseennojaamisia peräkannella emme voisi enää tehdä.

Minulla oli aamuvahti ja messipoika joutui heräämään töihin vuoroaamuin kokin kanssa valmistelemaan päivän töitä. Aikaisin aamulla laiva oli hiljainen, tuskin kukaan oli liikkeellä silloin. Sovimme että niinä aamuina kun pojalla oli aikainen vuoro tulisin hänen hyttiinsä ja voisimme rakastella ennenkuin hän lähtisi keittiöön.

Muistan aina ensimmäisen aamun jolloin toteutimme suunnitelmaamme. Olimme Portugalin rannikolla ja kun aamu valkeni päästi perämies minut tähystäjän toimestani komentosillalta. Käsillä oli juuri sopimamme aika. Kuljin autiota hyttikäytävää pitkin ja pysähdyin pojan ovelle. Avasin sen ja huomasin että avain oli sisäpuolella. Livautin oven lukkoon ja käännyin katsomaan. Poika makasi sängyllään alastomana päiväpeiton päällä kaikessa kauneudessaan ja piteli käsiään kallleuksiensa suojana.

Riisuiduin kiireesti ja laskin käteni hänen vatsalleen. Poika oli suihkunraikas ja pehmeä ja hänen suudelmansa tuoksui hammastahnalta. Sain heti erektion ja voitelin hänet mukanatuomallani vaseliinilla. Levitin nuo solakat redet ja otin hänet rajusti edestäpäin.

Päivät seurasivat toisiaan, joka toinen aamu rakastelimme ja opetin hänelle uusia asentoja. Kohta hän rohkeni ottaa myös suihin ja laukesimme monesti melkein yhtä aikaa 69 asennossa. Hän piti pyllyn nuolemisesta ja joskus kun tulin aamulla hänen luokseen hän odotti minua vatsallaan sängyllä. Toteutin hänen toiveensa.

Matka eteni. Tulimme välimerelle ja poikkesimme useissa satamissa. Satama-aikoina emme uskaltaneet toteuttaa rakasteluhetkiämme sillä laivan rutiinit muuttuivat niin paljon että olisimme voineet paljastua. Yhteiset hetkemme olivatkin kiihkeitä kun usean päivän kuluttua lähdimme taas merelle jostakin satamasta ja poika odotti minua alastomana vuoteellaan aamuvarhaisella.

Olisin mielelläni imenyt hänen kaulaansa mutta hän kieltäytyi siitä jyrkästi sillä syntyneet merkit olisivat herättäneet huomiota. Hän oli tietysti oikeassa ja sensijaan iminkin jokaisen yhdynnän jälkeen merkin hänen reitensä sisäpintaan, merkit vasemmassa reidessä tarkoittivat edestäpäin ja oikeassa takaapäin. Kun lähdimme paluumatkalle kohti Suomea, oli merkkejä molemmissa reisissä jo pitkä rivi. Laskeskelin niitä joskus kun hyväilin häntä. Rivin vanhemmat alkoivat jo haalistua. Lopulta hän huolestui niistä ja kielsi minua tekemästä enää lisää.

Meillä molemmilla oli omat lempiasentomme, minä tykkään tehdä sen sylikkäin. Pehmeä pylly nivusia vasten tuntuu ihanalta. Otin hänet istumaan jalkojeni päälle ja levitin hänen kauniit reitensä hieman haralleen. Yhdynnän aikana runkkasin häntä ja sain usein laukeamisemme ajoitettua samanaikaiseksi. Hän taivutti päänsä taakse niin että saimme vaihdettua kielisuudelmia ja kuiskia rakkauden sanoja toisillemme. Sillä olimme toivottomasti rakastuneita, siitä ei päässyt mihinkään.

Hänen lempiasentonsa oli lähetyssaarnaaja. Joskus kun meillä oli hieman enemmän aikaa otin hänet edestäpäin ja teimme pitkän, viipyvän yhdynnän. Hän äänteli silloin aina ihanasti ja kerran kun olin pysähtynyt välttääkseni laukeamisen puhelimme vaimeasti toisillemme, suukottelimme ja tunnustimme rakkautemme.

Lähestyimme jo kotimaata ja minä ihmettelin epätoivoisena miten meille käy.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute