Koodi-puhelin
Mieslistaa
Anton

Ensimmäinen kunnollinen kerta miehen kanssa. Muistan sen niin hyvin. Muistan sen jännityksen, kun menin sovittuun paikkaan Hämeenlinnassa. Muistan itseäni yli kaksikymmentä vuotta vanhemman miehen katseen, kun astelin hänen luokseen. Muistan valtavan häpeän tunteen. Häpeän, joka samalla oli kiihottavinta, mitä olin koskaan kokenut.

Mies vei minut asuntoon ja pian olin alastomana hänen edessään. Oli selvää, että minä olin se joka alistuu täydellisesti. Minun haluni miehen suhteen ovat naiselliset. Haluan tulla otetuksi kaikin tavoin. Haluan, että toinen uros nussii minua.

Mies katseli persettäni ja kehui sitä. Muistan, kuinka tuijotin kiimaisena, kun mies riisui omia vaatteitaan. Mies oli melko karvainen ja vatsakas. Kiihottava. Muistan sen kiiman, mitä tunsin, kun mies laski alushousunsa alas ja näin lähes täydessä komeudessaan heiluvan elimen. Se oli hyvän kokoinen. Ja kaunis.

Miehen ulkonäöllä ei ole minulle väliä. Jokainen uros on omalla tavallaan kiehtova ja kiihottava. Mies astui eteeni ja tarttui niskaani. Annoin hänen painaa kasvoni karvaista rintaa vasten. Muistan miehen tuoksun. Mies painoi minua alaspäin ja vastustelematta pudottauduin polvilleen hänen eteensä. Yhtään miettimättä annoin hänen työntyä suuhuni.

Ja lisää oli tulossa. Mies käski minut kontalleen sängylle ja hän otti minut itselleen nussimalla minua takaapäin persereikään. Se oli jotenkin ratkaiseva hetki elämässäni. Kaikki muuttui sillä sekunnilla, kun annoin miehen työntää kullinsa minuun. Ensin suuhun ja sitten persereikään. Samalla, kun mies otti neitsyyteni, hän vei myös miehuuteni. Jos sillä hetkellä olisin saanut valita sukupuoleni, olisin muuttunut naiseksi.

Kotona häpesin tekoani ja mietin, miten se näkyy minusta ulospäin. Tutkin myös reikääni ja mietin näkeekö siitä, että miehen iso ja kova kyrpä on pakottanut sen antautumaan. Meni pitkään ennen kuin olin miehen kanssa uudelleen. Nyt olen ollut yhdeksän miehen kanssa ja jokaisen kerran jälkeen kaikki on tuntunut luonnollisemmalta. Omille haluilleen on vain pakko antaa periksi.

Mies numero kuusi... Kesäyönä Jämsä-Kuhmoinen tien varressa sopivasti suojassa. Nojaudun miehen auton konepeltiä vasten. Levitän jalkojani ja paljastan halukkaan aukkoni miehelle. Ajelen aina perseeni ja kivekseni karvattomiksi. Minua kiihottaa olla aivan paljas ja avoin. Ja paikat ovat näin liukkaammat.

Mies hengittää raskaasti ja hän laittaa kortsua kyrpäänsä. Mies asettuu taakseni tappituntumalle. Terska hieroo liukasta vakoa pakaroitteni välissä. Tärisen kiimasta. Terska pysähtyä tiukasti reikääni vasten. Maailma pysähtyy. Kuulen ja näen, kuinka autoja menee muutaman kymmenen metrin päästä ohi. Kukaan ei kuitenkaan tiedä mitä pusikon takana tapahtuu.

Äkkinäisesti ja rajusti miehen lantio työntää eteenpäin. Voihkaisen ääneen ja polveni notkahtavat. Yhdellä työnnöllä mies halkaisee minut ja hänen elimensä uppoaa kahvaa myöten sisääni. Mies nussii minua ja tekee minusta naaraansa. Oman panonsa. Ja halukas naaras olinkin.

Mies numero seitsemän... Mies on naulinnut minut sänkyyn Jämsän Patalahden motellin huoneessa. Kyrpä on syvällä perseessäni. Hikiset ihomme ovat tiukasti vastakkain. Miehen hampaat tarttuvat sopivalla otteella niskaani. Miehen lantio liikkuu ja kyrpä pumppaa aukossani. Välillä kalu vetäytyy ihan sulkijalihaksen ulkopuolelle ja työntyy sitten takaisin kiimaiseen suoleeni. Niin syvälle, että sulkijalihas puristuu kullin tyven ympärille. On mieletön tunne, kun miehen orgasmi tulee. Haluaisin vain kokea sen ilman turhia kumeja. Haluaisin tuntea, kuinka sperma purkautuu suuhuni ja suoleeni.

Mies numero kahdeksan... Ensin Tampereella ja sitten kahteen kertaan lähellä Jämsää mökillä. Mies istuu tuolilla jalat levällään. Kyrpä seisoo kivikovana. Asetun miehen reisien väliin ja imen. Imen ja runkkaan tuota upeaa elintä. Sylki valuu pitkin kullin vartta.

Mies painaa minut pöytää vasten. Hän haluaa nuolla persettäni. Se on kiimaista. Miehen kieli valuttaa sylkeä reikääni, sormi työntää sitä hieman sisäänkin. Olen niin valmis astuttavaksi kuin vain voi olla.

Mennään ylös, mies käskee. nousen portaat ylös parvelle kiltisti. Perse paljaana keinuen miehen silmien edessä. Parvella on patja valmiina ja pyyhe sen päällä. Miehen elin on ympärileikattu ja hänen naimisensa kestää todella pitkään. Mies tykkää kairata persettäni syvälle ja pitkään eri asennoista. Pyyhe pitää huolen naimisen eritteistä ja lopuksi kaluista purkautuvista spermoista.

Olen aina lähtenyt tämän miehen luota perse hellänä ja en usko tämänkään kerran olevan toisenlainen. Laskeudun patjalle pyyhkeen päälle kontalleen. Painan kasvoni tyynyä vasten. Iso mies tulee taakseni. Mies kuiskailee kiihottavia sanoja. Kyrpä osuu persereikääni. Avaan suuni ja puren tyynyä.

Laitan vastaan, koska mies pitää siitä. Vedän persettäni pois miehen kalun ulottuvilta. Miehen ote tiukkenee. Jännitän persereikäni tiukasti kiinni ja yritän estää miestä tunkeutumasta sisääni. Turhaan. Mies pitää minua aloillaan ja lisää painetta.

Joskus fantasioin kuinka miesporukka suunnilleen raiskaisi minut. Haluaisin päästä täydelliseen antautumiseen ja alistumiseen, jossa minun tahdollani ja kielloillani ei olisi mitään merkitystä.

Reikäni antaa periksi. Sulkijalihas päästää tunkeutujan peremmälle. Noin, nyt kiltisti, mies sanoo ja hän painaa kalun kokonaan sisääni. Ison miehen lantio alkaa takoa persettäni sellaisella voimalla, etten tahdo pysyä paikoillani. Pidän rajusta naimisesta.

Miehen kanssa on kiva olla jälkeenpäinkin. Liikun estottomasti ilman housuja hänen edessään. Oloni on luonnollinen. Vähitellen kokemusten perusteella olen myöntänyt itselleni. Olen homoseksuaali. Nautin miehistä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute