Koodi-puhelin
Metsässä tapahtui
Teme

Samassa kun suussani souti vanhemman miehen kalu ja pepussani souti toisen miehen kalu olin iloinen. Olin toteuttanut yhden fantasioistani. Ja se toteutui uskalluksen takia.

Mutta se miten tähän tilanteeseen ajaduttiin oli asia erikseen. Olin etsinyt itselleni masteria jo jonkin aikaa. Isokokoisena se ei ollut hirveän helppoa, mutta lopulta siinäkin onnisti. Löysin itselleni oman masterini, jonka orjana olen. Hänen nimensä on Kari ja hän on juuri sellainen jota masteriltani odotin. Osaa hommansa koulutuksessa ja seksissä, minkä lisäksi hänellä on vielä ihanan suuri kalu. Se kalu on n.19cm pitkä ja tosi paksu. Totesimme masterini kanssa, että koska olen todella kokematon panohommissa, tekisi hän asialle jotain.

Olin viettämässä rauhallista päivää kotosalla koska masterini oli sanonut olevansa poissa kaupungista jonkin aikaa. Sain kuitenkin häneltä viestin joka luki näin:

"Tänään klo 20.00 Mäntsälän levarilla. Vaatteiksi laitat ne vaattet jotka sait siinä muovikassissa jonka annoin."

Vastasin hänelle: "Kyllä herra" ja menin vilkaisemaan millaiset vaatteet Kari oli minulle varannut. Ja täytyy myöntää... hieman jopa järkytyin hänen valitsemistaan vaatteista. Mustat housut, joissa oli perseen kohdalle leikattu pieni aukko, jotta mahdollinen panijani saisi revittyä ne rikki. Sen lisäksi kassista löytyi koiran kaulapanta ja valkoinen T-paita johon Kari oli itse kirjoittanut seuraavat asiat:

"Saa nussia rajusti" luki paidan etuosassa ja tekstin päällä oli nuoli joka osoitti suutani kohti. Paidan selkämykseen hän oli kirjoittanut saman tekstin ja tällä kertaa nuoli osoitti alaspäin peppuani kohti. Hävetti vetää ne päälle ja matkata kohti levaria mutta onneksi ei naapureita sattunut olemaan lähellä niin pääsin autolle ilman ongelmia.

Saavuin levarille noin kymmentä vaille ja odottelin. Sain kohta puhelimeeni uuden viestin jossa luki

"Mene metsään ja odottele siellä" Vastasin viestiin tutulla tavalla ja nousin autosta ja lähdin kävelemään metsään. Jatkoin matkaa jonkin matkaa ja kohta törmäsinkin muutamaan vanhempaan mieheen. Säikähdin hieman heitä mutta pian toinen heistä sanoi

"Katos katos... täällähän on näköjään lutka mettässä. Tuus tänne niin saat hieman kalua"

Olin aluksi ihan hiljaa mutta kohta toinen miehistä tuli taakseni ja otti minusta otteen painaen minut polvilleni maahan. Samassa toinen miehistä tuli eteeni ja työnsi kalunsa suoraan suuhuni alkaen naimaan sitä todella rajusti. Huomasin, että kuinka aloin nauttimaan tilanteesta sillä olin harjoitellut syväkurkuttamista Karia varten. Mies jatkoi kurkkuni armotonta raiskaamista ja kohta tunsikin toisen miehen repivän housuni hajalle ja levittämään liukkaria perseelleni ja kalulleen.

"Nyt saa lutka hieman kalua peppuun... siit on jonkin aikaa kun oon näin nuorta peppua pannut"

Olin jo antautunut tilanteessa sillä tappelemalla vastaan en hyötyisi mitään. Tosin pelkäsin hieman koska peppuni oli melko koskematon ja miehen kalua ei ollut mikään pienin. Kohta aloin tuntemaan kuinka miehen kalu alkoi uppoamaan peppuuni ja mies alkoi painamaan kalua entistä kovempaa ja nopeampaa perseeseeni. Aloin voihkimaan mutta toisessa päässä oleva kalu esti huutamiseni. Miehet nussivat minua armottomasti ja kohta kuulin lisää askelia metsästä. Sieltä tuli lisää ja lisää miehiä ja kohta huomasinkin kuinka olin miesten ympäröimänä ja molempiin käsiini oli tuotu kalu jota sain runkata.

Miehet naivat molempia armottomasti ja aukkoni oli varmasti nyt tottuneempi Kari koulutusta varten ajattelin mielessäni samalla kun miehet jatkoivat joukkopanoani. Pian kuulinkin yllättäen tutun äänen


"Moro... annoit tosi hyvät ohjeet jälleen kerran. Tää sun orjas on kunnon lutka jo ilman koulutustakin" sanoi mies joka takoi persettäni.

K: No kylhän mä sen tiesin. Sen näki siit jo heti

Samassa tunsin kuinka mies takanani laukesi selälleni ja siirtyi pois perseestäni. Ihmettelin että kukakohan seuraavaksi kimppuuni tulee.

K: Ja nyt Teemu... on sun aikas oppia. Oppia tuntemaan herras kalu.

Kari sanoi ja alkoi työntymään sisääni. Tuntui kuin olisin halkeamassa kahtia. Sen verta paksu Karin kyrpä oli ja hän painoikin kerralla pohjaan asti. Ainoastaan suussani ollut kyrpä esti minua huutamasta kivusta. Kipu kuitenkin muuttui pian nautinnoksi ja pian laukesinkin kiimassa mutta jatkoin kaikkien kalujen hoitamista. Kohta kaikki miehet kokoontuivatkin ympärilleni ja tunsin kuinka koko kroppani peittyi miesten spermaan. Samassa tunsin myös kuinka Kari ja edessäni ollut mies laukesivat sisääni.

Siitä päivästä lähtien en ollut Karille vain orja. Minusta oli tullut hänelle myös hänen henkilökohtainen cumsluttinsa johon hän laukesi kun parhaaksi sen näki. En valittanut paikastani vaan nautin siitä.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute