Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Kaupparatsun koulutuksessa
 Sportti-bi 08.06.2017
 
 
Tämä tarina on tosi, hieman väritettynä tietysti.
Vaikka tämä oli toinen kertani miehen kanssa, kokemus oli niin paljon parempi että ajattelen tätä todellisena peppuneitsyyteni menetyksenä.

Tapasin Sebastianin internetin kautta. Hän vastasi treffi-ilmoitukseeni,kertoi olevansa kaupungissa yön yli ja että etsi hotellihuoneeseensa "Mukavaa, alistuvaa poikaa johon purkaa paineita". Hän kehui ilmoituksessa olevaa kroppakuvaani, ja sanoi hoikan, 25-vuotiaan urheilijanvartaloni aiheuttaneen hänelle spontaanin erektion. Hän myös liitti viestiin kuvan, jossa roteva keski-ikäinen mies istui jalat harallaan alasti sohvalla. Lihaksikkaiden reisien välistä nousi jykevä kalu, joka lepäsi pientä vatsakumpua vasten. Suu kuivana vastasin myöntävästi hänen ehdotukseensa tavata illalla hänen hotellinsa baarissa.

Baarissa tapasin 55-vuotiaan Sebastianin, joka istui nurkkapöydässä kahden oluttuopin kanssa. Esittäydyimme, jonka jälkeen olutta hiljaisena ja hermostuneena, en oikein tiennyt mitä sanoa.
"Taitaa jännittää?"
"Joo."
"Kohta helpottaa. Haluatko jo mennä huoneeseen? Jos mennään joudut imemään kullia"
Melkein tukehduin kaljaani, ja hän hymyili omahyväisesti. Onneksi lähettyvillä ei ollut ketään kuulemassa. Nyökkäsin naama punaisena ja nousimme.
Suljin hotellihuoneen oven perässäni, ja kun käännyin Sebastian seisoi todella lähellä.
"Mees polvilles"
Tottelin, ja aloin vapisevin käsin avata hänen vyötään. Hän kuitenkin tarttui käsiini.
"Ei käsiä. Pelkästään suu"
Hänen äänensä oli kiimasta paksuna kun laskin käteni polvilleni ja hän avasi vyönsä. Kulli näytti valtavalta sentin päässä naamastani. Suuni tuntui rutikuivalta kun otin kullin pään suuhuni ja pyörittelin kieltäni sen ympärillä, kuten tyttöystäväni oli minulle joskus tehnyt. Sebastian huokasi ja laski kätensä pääni päälle. Aluksi hän tyytyi kevyesti myötäilemään pääni liikkeitä, mutta pikkuhiljaa hän alkoi määrätä miten syvään otin kullin suuhuni.

"Teen susta kunnon kullinimijän", hän murahti ja työnsi kalunsa niin syvälle että yökkäsin. Hän vetäytyi heti. ja sain vetää henkeä. Sitten hän tarttui toisella kädellä kaluunsa ja painoi suuni kiveksiään vasten. Ne vasta isot olivatkin! Nuolin niitä, otin yhden kerrallaan suuhuni ja kuin huomaamatta nostin käteni runkkaamaan häntä samaan aikaan.
"Mähän sanoin että ei käsiä"
Sebastian otti kiinni molemmista ranteistani, ja nosti käteni pääni sivuille ja yläpuolelle. Sitten hän työnsi minua niin että takaraivoni oli ovea vasten. Olin sekaisin kiimasta ja siitä miten tämä uros alisti minua. Sain taas kullin suuhuni, ja komentona oli pitää suu ammollaan auki. Hitaasti kalu liukui nieluuni, ja aina kun se kävi liian syvällä Sebastian hellitti hieman ennenkuin aloitti uuden hyökkäyksen. "Kiltti poika. Just noin. Juuuust noooin..." Kävin äärirajalla uudestaan ja uudestaan, loppujen lopuksi pystyin ottamaan melkein koko kullin suuhuni kakomatta. En tiedä miten kauan tätä kesti, mutta lopulta Sebastianin puhe alkoi muuttua huohotukseksi ja tiesin hänen olevan lähellä orgasmia. Yhtäkkiä hän veti kalunsa kokonaan pois suustani,vapautti käteni ja sanoi:

"Ootko puhdistanu ittes? Haluun nussia sua."
Nyökkäsin.
"Vai haluutko ottaa mällit suuhun? Tykkään laittaa lutkat kotimatkalle suu spermassa"
Pudistin päätäni, ja hän naurahti
"Sähän oot hiljainen. Sano vaan mitä haluut"
"Haluun että sä nussit mua"
"Riisu, sit sängylle kontilleen.", Sebastian kähisi, ja alkoi avata paidannappejaan.
Riisuuntuessani vapisin kauttaaltaan. Mitä vittua minä olin tekemässä? Minä, karski miehenalku, kova nyrkkeilijäkin, olin alistumassa toisen miehen panoleluksi. Samalla mietin myös sitä miten komentelu ja minun alistumiseni kiihottivat Sebastiania ainakin yhtä paljon kuin itse fyysinen akti.

Pääsin hädintuskin sängylle kun Sebastian alkoi kouria minua. Hän puristeli pakaroitani ja läimäytteli niitä, siveli kättänsä selkääni pitkin, tarttui molemmin käsin vatsaani ja siirsi minua hieman vain näyttääkseen että jaksoi nostella minua kuin säkkiä. "Voi vittu mikä kroppa, upee perse", hän hoki matalalla äänellä. "Haluun sitoo sut kiinni", hän sanoi yhtäkkiä. Hän tarttui ranteisiini ja veti käteni lähelle itseään niin että olin kasvot sängyssä "Pysyt paikallas kun avaan sua". Nyökkäsin, ja jälleen hän käski minua: "Sano että haluut sitä"

"Sido mut kiinni", sanoin ja hän loikkasi heti sängyltä. Hän otti matkalaukun sivutaskusta kaksi käsiraudan näköistä nahkakahletta. Toinen lenkki oli isompi kuin toinen. Nopeasti hän pyöräytti minut selälleen ja salamannopeasti käytti ensimmäistä kahletta sitoakseen oikean käteni oikeaan nilkkaani. Sama toistui vasemmalle. Olin somassa pienessä paketissa ja täysin tämän miehen armoilla. Jälleen hän hyppäsi sängyltä ja otti laukusta liukkaripullon ja kondomin. "Nyt voisin nussii sua paljaalla jos haluisin. Ja mä haluun." Hän jatkoi heti kun näki hätäisen ilmeeni: "Älä huoli, mä pidän lupaukseni. Mut seuraava kerta on ilman kumia" Huultani purren katsoin kun hän tottuneesti repäisi king-size-kondomin pakkauksen auki ja rullasi sen kalulleen. Sitten hän kaatoi liukkaria käteensä, liukasti kondomin peittämän kalunsa ja yhtäkkiä survaisi sormensa minun peräaukkooni. Sävähdin ja päästin pienen huudon. Sebastian nauroi, "Älä vielä huuda, saat kohta jotain huutamisen arvosta" Hetken hän rassasi takapuoltani, levittäen lisää liukkaria käyttäen vain yhtä sormea. "Sä oot tosi tiukkakin, onko sua pantu ennen?"

"Kerran vaan, mut...", aloitin sopertamaan mutta Sebastian keskeytti minut. "Sillä oli pieni kalu?". Nyökkäsin, ja Sebastian nauroi. Hän runkkasi minun kaluani samalla kun omaansa. "Sillä on varmasti ollut noloo kun nussittavalla on isompi kalu kun nussijalla" Olin järjettömän ylpeä tästä kehusta, ja olin juuri sanomassa jotain kun Sebastian pyöräytti minut jälleen ympäri. Olin sidottuna, kasvot patjassa ja peppu pystyssä, henkeni salpautui kun tiesin mitä oli tulossa. "Nyt saat mitä tulit hakeen"

Hän ei aloittanut panoa mitenkään hellävaraisesti. Suuret kädet tarrasivat lantiooni, ja tunsin miten kondomin peittämä terska hakeutui reiälleni. Sitten hän hitaasti ja armotta painoi valtavan kullinsa sisääni. Huusin patjaan, tempoilin kahleita vastaan mutta sentti sentiltä hän tunkeutui minuun. Huohotin kyynelet silmissä kun lopulta tunsin hänen lantionsa pakaroitani vasten. Hän huokaili ja murahteli kun sulkijalihakseni värisi ja supisteli hädissään tuon valtavan tunkeutujan ympärillä. Nautinnollisesti hän pyöritti lantiotaan pitääkseen kulliaan mahdollisimman syvällä sisälläni. "Sä kuulut nyt mulle. Oot mun lutka. Upee perse", hän hoki takanani. Kädet vaelsivat selässäni, välillä hakeutuen puristamaan nänniä tai kivikovaa kulliani, välillä läimäyttämään pakaraani. Olin täysin aistiyliannostuksessa, täysin avuton ja haluton vastustamaan tätä mestarillista panomiestä.

En tiedä kuinka kauan hän tyytyi olemaan juurta myöten sisälläni, mutta ennen pitkää hän veti kullinsa kokonaan ulos. Tuntui että ammotin auki, ja äkillinen tyhjyys sai minut ajattelematta voihkaisemaan "Pane mua". Hän murahti tyytyväisenä ja alkoi puhua samalla kun aloitti uuden rynnäkkönsä. "Noin se lutka aukee. Saat tulla antaan mulle peppua joka kerta kun oon täällä käymässä. Oot mun henkilökohtainen huora".
Sanoessaan viimeisen sanan hän survaisi viimeiset sentit sisääni voimalla, painottaakseen sanaa huora.

Sitten hän alkoi panna. Hän käytti koko kullinsa mittaa, vetäen sen melkein ulos ja sitten painuen pohjaan saakka kiduttavan hitaasti. Työnnöt tuntuivat loputtoman pitkiltä, ja ajantajuni hävisi täysin. Emme puhuneet enää, päästimme vain hiljaisia huokauksia ja nautinnon ääniä. Makasin silmät kiinni ja hän piti kiinni kyynärvarsistani vetääkseen minut vasten jokaista työntöään. Tahti kasvoi, mutta kuin kone hän veti kalunsa melkein kokonaan ulos minusta ennenkuin syöksi sen sisääni. Ennenpitkää aloin tuntemaan tutun kihelmöinnin vatsanpohjassani. Jumalauta, mä laukeaisin kohta! Yhtäkkiä hän pysähtyi jättäen taas koko kullinsa sisääni. "Ei me näitä enää tarvita", hän sanoi yhtäkkiä ja ryhtyi avaamaan kahleitani. Nahkakahleet lensivät sängyltä, ja sitten Sebastian painoi suuren vartalonsa selkääni vasten ja vääjäämättä työnsi minut levyksi vatsalleni. Hetken aikaa hän makasi päälläni koko painollaan, ja keinutti kevyesti lantiotaan. "Vieläkö kestät? Kohta tulee", hän kuiskasi.

"Joooohh..."Oloni tuntui rennolta ja tunsin pelkkää nautintoa kun Sebastian nousi polviensa varaan ja sitten painoi kulliaan valtavalla voimalla sisääni. Oma kaluni hiertyi patjaa vasten kun hän aloitti nussimisen uudelleen, tällä kertaa lyhyinä voimakkaina sysäyksinä. Toinen suuri käsi painoi päätäni patjaan ja toinen naulitsi molemmat käteni ristiselkääni. Jokaisella työnnöllä pääsin ähkäisyn, olin kuin seivästetty ja en olisi voinut paeta vaikka olisin halunnut. En enää tuntenut häpeää tästä täydellisestä alistumisesta, vain kiima oli jäljellä

"Kohta tulee!", Sebastian huohotti, ja kohensi taas asentoaan. Hän päästi niskani irti, ja painoi molemmilla käsillä lapaluitteni kohdalta, ja olin taas liikuntakyvytön täysin uudella tavalla. Joka työnnöllä tuntui kuin ilmat lähtisivät minusta pihalle ja hengitin ähkien hänen työntöjensä tahtiin. Huomasin että kun työnsin peppuani jokaista työntöä vastaan, sisälläni tuntui nautinnon sävähdys, kärsinyt sulkijalihakseni supisteli ja Sebastian murahteli tyytyväisenä. Ja sitten se tapahtui. "Tuleeeehhhh...!", ulisin ja tajunnanräjäyttävä orgasmi valtasi minut. Sebastian lopetti työntönsä sillävälin kun pumppasin mielettömän määrän spermaa patjaan.

"Sut on kun tehty pantavaksi, upee jätkä, upee perse", Sebastian hoki kun aloitti nussimisen uudelleen. Nopeita, lyhyitä työntöjä jotka tuntuivat kohdistavan koko ison miehen painon suoraan pieneen kovia kokeneeseen peppuuni. Orgasmin jälkitilassa jokainen paikka tuntui hellältä, ja nussiminen sattui sekä takapuoleeni että kutistuvaan kulliini. "Älä niin kovaah!" , yritin työntää häntä kauemmaksi mutta hän nappasi molemmista kyynärtaipeistani otteen, veti niistä taaksepäin niin että olin pienellä kaarella. "Nyt on mun vuoro!", hän kähisi ja yhtäkkiä konemaisen säännölliset työnnöt muuttuivat epätasaiseksi nytkimiseksi. "Nyt tulee! Käänny ympäri!" Perseeni päästi rivon äänen kun Sebastian nykäisi valtavan kullinsa minusta ulos. En ehtinyt kääntyä kunnolla kun hän jo käänsi minut selälleni hartiasta riuhtaisemalla. Hän istui rintakehälleni, repäisi kondomin pois ja alkoi runkata nopeasti. "Suu auki!", hän huusi ja ehdin juuri totella kun Sebastian päästi karjaisun ja ensimmäinen spermasyöksy levisi rintakehälleni ja poskelleni. Mälli tuntui tulikuumalta osuessaan iholleni. Osa toisesta syöksystä tuli suuhuni ja maistoin ensi kertaa spermaa. Kolmas, ja neljäs suihku tuntuivat vielä kovemmilta ja sotkivat kasvojen lisäksi tukkani. Sitten mälliä valui muutama heikompi suihku jotka valuivat rinnalleni sotkeutuen omaan aikasempaan tuotokseeni. Sebastian työnsi kalunsa huulilleni ja kuuliaisesti aloin imemään viimeisiä spermoja ja puhdistamaan tuota suurta valtikkaa.

Myöhemmin. Olimme maanneet hetken aikaa jälkehehkusta nauttien, ja sitten menimme yhdessä suihkuun. Suihkussa molempia nauratti. Sebastian sormetti reikääni, ja ylisti miten hyvä pantava olin. Minä taas pesin hänen kullinsa kauttaaltaan ihmetellen sen kestävyyttä ja sitä taitoa jolla minu naitiin. Hän nauroi ja varoitti että joudun kohta uudelle kierrokselle. Suihkun jälkeen joimme minibaarista oluet, keskustelu soljui luontevasti ja tunsin oloni erittäin rennoksi. Hän kertoi työmatkastaan, ja sanoi käyvänsä kaupungissa noin kerran kuukaudessa. Sovimme tapaamisen heti seuraavaksi kerraksi. Hän seurasi minua kun pukeuduin, ja kehui ties kuinka monetta kertaa kroppaani. Olin jo pukeutumassa kun hän yhtäkkiä hänen virnisti, ja avasi pyyhkeensä. Mieleeni palasi hänen lähettämänsä kuva. Puolikova, paksu kulli lepäsi vatsaa vasten- "Muistatko kun sanoin että tykkään laittaa lutkat kotimatkalle suu spermassa?"
Hymyilin ja laskeuduin lattialle hänen eteensä.

(Laittakaa viestiä jos tykkäsitte. Tai jos haluisitte panna kirjoittajaa tähän tyyliin. Ja terveiset "Sebastianille" ;) )
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute