Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Maksulliseksi vahingossa
 Salainen puoleni 08.06.2017
 
 
Muistan elävästi sen keväisen aamupäivän, kesäloma oli puolivälissä mutta pitkä viikonloppureissu 28vuotis synttäreitä viettäessäni oli kuluttanut pankkitilin liki nollaan. Melkoisen tylsääkin alkoi olla, joten suuntasin ajan kuluksi Chattiin katselemaan ja kuluttamaan aikaa.

Eipä aikaakaan kun eräs herrasmies alkoi juttelemaan privana niitä näitä ja puolin toisin kerroimme kuulumisia, myöskin tämä lomabudjettini tuli esille. En olisi uskonut että mitä siitäkin myöhemmin päivällä seurasi.

Keskustelukumppanini oli 46 vuotias ja asusteli lähistöllä, joten hän meni suoraan asiaan. Hän esittäytyi TOP-henkiseksi mieheksi ja halusi auttaa taloudellisesti tilannettani tietyin ehdoin; minun tulisi tulla hänen luo, antaa suuseksiä. Tässä vaiheessa en oikein tiennyt mitä sanoa, mutta jostain syystä jatkoin juttelua tämän miehen kanssa. Hän kertoi että kaipaa vaan pikapanoa, heti sen jälkeen häipyisin paikalta.

Muistan kuinka pitkältä matka hänen luokseen tuntui, sydän hakkasi jännityksestä ja päässä pyöri ajatus että mitä mä olen oikein tekemässä?? Kuitenkin saavuin perille ja soitin ovikelloa.

Oven avasti siististi pukeutunut mies, juuri sellainen jollaiseksi hän oli itseään kuvaillut. Hän pyysi minut peremmälle ja ohjasi olohuoneeseen sohvan luokse. Viimeinen mahdollisuus perääntyä, ajattelin mutta samalla hetkellä hän käski minun mennä plvilleni ja avata hänen farkkunsa, ja siinä vaiheessa päätin että tehdään se.

Hänen farkut tippuivat maahan, ja näin boxereiden alla pullotusta. Hän riisui ne ja esille paljastui posliiniksi ajeltu melko iso kulli!! Ajattelin vain että kohta tuo on minun suussa, sydän hakkasi yhä enemmän jännityksestä! Miehen ääni kuulosti vahvasti käskevältä, "ota suihin" hän sanoi.. Otin kullin juuresta kiinni ja ohjasin kovana seisovan kalun huulilleni. Jouduin avaamaan suuni kokonaan ennenkuin se mahtui sisään, mutta viimeinkin se tapahtui, ensimmäinen suihinottoni! Aloitin hitaan imemisen, käyttäen huuliani ja kieltäni apuna, juuri niinkuin olen nähnyt alan elokuvissa tehtävän.

En tiedä montako minuuttia olin jo imenyt miehen kullia, kunnes hän aloitti rytmikkään liikkeen ottaen molemmin käsin päästäni kiinni.. Tajusin mitä on tapahtumassa, hän aikoo laueta suuhuni, vaikka emme olleet sopineet siitä mitään!! Yritin keskeyttää, mutta mies piti lujemmin päästäni kiinni painaen kulliansa suuhuni edes takaisin.. Sanaakaan en saanut suustani mutta mies arvasti mitä yritin, "Sä otat kaikki suuhus nyt, siitä sulle maksetaankin.." Tilanteesta en päässyt pois ja hetken kuluttua mies ähkäisi ääneen, jäykistyi paikoilleen ja samassa tunsin kalun sykkivän suussani ja suuni täyttyi suolaisen tahmealla lämpimällä nesteellä, ja sitä tuntui tulevan ihan liikaa! Yskin ja syljeskelin kalu suussani ja tunsin kuinka nesteet valuivat leualleni, kaulalleni ja rinnuksilleni. Tunsin itseni todella likaiseksi, mitä olinkaan mennyt tekemään.

Mies haki minulle pyyhkeen, käski siistiä naamani, ojensi viisikymppisen ja käski lähteä. Tein työtä käskettyä ja painelin kotiin miettimään asiaa. Parin tunnin päästä tuli tekstiviesti että huomenna uudestaan jos raha kiinnostaa, mutta tällä kertaa hän haluaa naida myös minua.

Se onkin sitten toinen tarina. :)
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute