Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Tosi ISO vakituinen Master, osa2
 johan 08.06.2017
 
 
Master otti silmikon silmiltäni, enkä nähnyt aluksi mitään. Sitten katsoin häneenpäin ja näin tuon upean kyrvän puolivelttona, vielä spermaa valuttaen. Mitäs pidät kalustani, orjani? Todella iso ja upea Masterini, vastasin. Halusin, että tunnet se ja tutuksihan se tulee sulle aivan taatusti ja sitähän orja haluaakin? Kyllä Masterini, kuului nöyrä vastaukseni.

Nouse ylös Master käski ja tarttui kaulapantaani. Haluan naida toistamiseen ja orja saa antautua oikein kunnolla. Kyllä Master. Hän veti minut toiseen huoneeseen, jossa näin jonkinlaisen pehmustetun pukin kiinnitysremmeineen. Asetut polvillesi jalat molemmin puolin pukkia, siinä on valmiit tuet. En saanut sanottua mitään, olin niin jännittynyt. Tottelevaisesti polvistuin asettaen polveni pehmustettuihin pidikkeisiin. Master työnsi minut vatsalleni oukin päälle, jolloin perseeni oli pystyssä kolmiomaisen tuen laella ja hartiani tuettuna. Aseta leukasi reunalle. Kyllä Masterini. Hän alkoi kiinnittää hihnoja. Noin jalat kiinni, lantioremmin paikoilleen, kädet remmeihin ja vielä laitetaan kaulapanta pukkiin kiinni. Noin orja on upeasti käytettävissä. Hän tuli eteeni ja käski avata suuni.

Saat vielä puolijäykän kalun suuhusi, pidät sen syvällä ja tunnet kuinka se jäykistyy. Mumisin jotain, hiljaa, Master komensi. Tämä ei oo vielä suihinottokoulutusta, sen aloitamme myöhemmin tänään.

Jälleen mmmmm. Kyrpä suussani paisui ja paisui. Yritin vetää päätäni taaksepäin, mutta sen verran kiereälle olin kahlittuna, ettei onnistunut. Oli pakko kakoa, koska kyrpä ulottui tosi syvälle, ei kaukana etten oksentanut. Noin sitä pitää, Master sanoi vetäen kaluaan hieman ulospäin. Noin sitä pitää, kovettui sopivasti. Hän vetäytyi suustani. Nyt saatkin kerralla pohjaan asti, alat paremmin tottua Masterisi kyrpään.

Hän käveli taakseni ja läimäytti muutaman kerran pakaroitani. Pyllistä kunnolla remmit on senverran löysät, että orja saat tarjota persettään. Kyllä Master ja pyllistin remmejä vasten.

Tunsin miten hän asettui ylitseni. Nyt orja saa sitten kerralla pohjaan saakka ja orja haluaa sitä, eikös niin. Kyllä Masterini. Tunsin tuon mahtavan kokoisen terskan reiälläni. Master työtyi tosiaankin kerralla, hitaasti pohjaan asti. Sattui enemmän kuin istuma-asennossa. En voinut olla valittamatta. Valita vaan, se lisää nautintoani, hän sanoi. Valitukset parahtivat tahtomattani. Miltäs tuntuu orjani perseessä? Isolta ja kivuliaalta Masterini, vastasin valittaen. Totut kyllä, kunhan olet muutaman viikon harjoitellut. Kyllä Masterini.

Hän alkoi takoa isolla kyrvällään aina tosi syvälle. Perseeni tottui vähitellen, mutta en kyllä itse päässyt nauttimaan, sattui senverran kuitenkin.

Master nussi pitkään ja vihdoin; nyt lutkani saa spermaa perseeseensä. Hän laukesi pitkään ja tunsin kuuman nesteen sisälläni, syvällä. Master piti kalunsa pohjassa. Kuinkas sanotaan, kiitos Masterini. Hän makasi päälläni. Nyt siitä suihinottoharjoituksesta.

Sanon nämä asiat vain kerran, orja muistaa toimia oikein, onko selvä? Kyllä on Masterini.

Ensiksi saat merkitä syvyydet terskasta lähtien parin sentin välein spriitussilla. Kun alat harjoituksen, asetat ponnarin lähtömerkkiin ja aluksi jokaisella kolmannella suihinotolla työnnät huulillasi kumilenkkiä tyveä kohden, siis joka kolmannella aluksi.

Harjoiteltuasi näin, sirrytään joka toiseen ja sitten

vihdoin joka kerta syvemmälle. Kyllä susta hyvä suulutka tulee, kun harjoittelet, niin saat sen kakomatta kokonaan. Onko orja ymmärtänyt? Kyllä olen Masterini.

Sitten yksi juttu, veljeni tulee kyläilemään ja saat harjoitusta myös hänen kalullaan. Sillä suurinpiirtein saman kokoinen, joten harjoitus on tehokkaampaa. Kyllä

Master. Hän oli siis jo sopinut veljensä kanssa, voi vitsi mihin olen joutunut, ajattelin. No tätähän halusinkin.

Master veti kalunsa ulos, otti jonkun astian ja käski

pursuttaa sperman pois suolesta. Tunsin, miten hän kaapi spermansa astiaan. Tätä tarvitaan vielä.

Sitten hän tuli eteeni ja käski nuolla ja imeä puolijäykkä kalunsa puhtaaksi. Noin lutkan pitää toimia.

Hän vapautti minut. Nyt menet keittämänn kahvia ja teet voileipää. Kyllä Master. Horjuvin jaloin menin keittiöön kahvinkeittoon... .

Jatkoa seuraa.
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute