Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Saunassa
 juusomo 08.06.2017
 
 
Oli tavallaninen lauantai ilta ja saunavuoromme alkoi. Riisuimme ja suuntasimme suihkun tilaan. Kävellessämme suihkuun Ossi jo leikkisästi puristeli takamustani ja ehdotteli tuhmuuksia, joille vain naurahdin. Hulautin itseni suihkun alla ja marssin saunan lämpöön nauttimaan. Ossi jäi vielä suihkuun ja hänen astuessa saunaan huomasin, että hän oli ajellut jalkovälinsä.
Paljas letku roikku vielä isompana ilman karvoija ja näytti todella herkulliselta.

Ossi istahti lauteille jalat levällään ja nappasi minut kainaloon. Kainalossa ollessani en saanut katsettani irti Ossin kalusta. Hetken istuttuamme tunsin lämmön kohoavan ja hien tihkuvan. Ossin kullikin oli alkanut kimallella hiki pisaroista. Hivutin käteni Ossin kullille ja sivelin velttoa, mutta paksua kalua hellästi. Kuulin Ossin hymähtelevän ja aloin tunnustella myös Ossin kiveksiä. Kivekset tuntuivat nihkeiltä ja hikisiltä, mutta niin sileiltä. Joku juuri ajelluissa kiveksissä sai minut todella kiihoittuneeksi. Tunnustelin niitä vielä hetken ja haistoin sormiani "aah" mikä tuoksu. Samalla tunsin Ossin käden painavan minua hellästi lähemmäs haaroväliä ja tottelin.

Kummarruttuani tarpeeksi lähelle Ossin vielä veltohkoa kalua nostin sen pystyyn ja suutelin terskaa märästi. Painoin sen lepäämään sivulle ja nuolaisin vielä vartta kiusaksi. Seuraavaksi nostin Ossin kivekset kämmenelleni ja työnsin nenäni lähemmäksi nauttimaan. Aloin nuolemaan kiveksiä ja pyörrittelemään samettista iho kielelläni. Tunsin poskellani kuinka Ossin kulli kovettui ja pyrki nousemaan, mutta ei voinut. Hetken nuoltuani nostin pääni hitaasti ja samalla Ossin kulli seurasi ylös. Tunsin sen heilahtavan nenääni vasten kovana. Katseeni kiinnittyi Ossin terskaan joka oli märkä kiimasta. Päätin kuitenkin kiusata Ossia vielä hetken. Nuolin ja suutelin Ossin kullin vartta kiusoittelevasti. Ossi yritti ottaa kullistaan kiinni ja viedä sen suulleni, mutten antanut. Ossin terska oli todella turvonnut ja märkä, kun nostin pääni ylös ja naurahdin Ossille, joka kiimastaan sekaisin ja yritti saada minua takaisin alas. Runkkasin Ossia pienen tovin ja päästin hänet kärsimyksestä. Kummaruin ottamaan tuon kuuman turvonen terskaan suuhuni, mutta nuolinkin herkutellen Ossin kiimalimat ja voihkin kiimassa. Ossi työnsi lannettaan ylös ja kädellään päätäni alas. Luovutin ja kivi kova sykkivä kalu uppoutui kitaani. Ossi antoi tahtia lanteillaan ja minä tein työtä käskettyä. Tahti kiihtyi ja maistoin suussani herkullisen kiimaliman. Ossi oli jo lähellä murisi voimaakkaasti. Imin voimakkaasti ja yht äkkiä Ossi purskautti kovalla voimalla spermat nieluuni. Pelästyin ja vedin pääni pois yskien. Ossin sperma sinkosi kuitenkin naamalleni ja putosi hänen haaroille. Ossi murisi ja työnsi pääni takaisin imemään. Imin innolla Ossin sykkivää spermaista kalua ja tunsin sen tyydyttyvän. Nuolin vielä yli menneet spermat ja jäin makaaman Ossin haaroihin. Sperman ja kiiman tuoksua olivat hullaannuttavat. Hivelin Ossin tyydyttynyttä kullia ja suutelin sitä. Ossi alkoi samassa runkata minua. Tilanne oli minulle niin kiihoittavatta että tunsin kuinka kuuma sperma levisi vatsalleni saman tien.

Olkaa hyvät ja nauttikaa;)
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute