Koodi-puhelin
Tyttöjen ilta
TinjaCD

Tyttöjen ilta :)

Olen nelikymppinen onnellinen perheenisä ja minulla on erittäin voimakas fetissi naisten aluvaatteisiin. Käytännössä lähes aina kun vain mahdollista (harmillisen harvoin), kaivan salakätköstäni tyttöilyvarustukseni, lainaan vaimoni dildoja ja haaveilen ihan oikean kullin imemisestä ja pyllistäen tarjolla olemisesta.

Tutustuin jo kauan sitten netissä mukavaan "Jessicaan", joka asuu samalla paikkakunnalla ja on suunnilleen ikäiseni. Hän myös kertoi yhtälailla kiihottuvansa naiseksi pukeutumisesta ja lähetti minulle joitain kuviakin itsestään. Ne olivat oikein kivan näköisiä ja hän näyttää olevan minua muodokkaampi. Itse kun olen enemmänkin mallia "ruipelo", niin hänen pyllynsä näyttää paljon naisellisemmalta ja pyöreämmältä pikkuhousuissa ja sukkanauhoissa kuin oma tiukka, mutta miehinen ja hieman lihaksikaskin urheilijan peppuni.

Viestittelimme ja tutustuimme pitkän aikaa, ennen kuin päätimme tapaamisesta. Tarkoitus on viettää oikein kunnon tyttöjen ilta kaikilla herkuilla :)
Kun saavun Jessican luokse, hän avaa minulle oven pukeutuneena upeaan mustaan korsettiinsa, tuhmasti läpikuultaviin pikkuhousuihin, joita olin hänen lähettämistään kuvista niin monesti kuolannut, sekä mustiin sukkanauhoilla varustettuihin sukkiin. Jaloissaan hänellä on kauniit korkokengät, joten seuraan häntä sisään kuunnellen korkojen kopinaa ja katsellen edessäni upeasti keikkuvaa pikkareiden peittämää peppua.

Aluksi juttelemme jännittyneesti ja epävarmasti, mutta kun tilanne ei tunnu muuten etenevän, riisuudun ilkosilleni ja aloitan oman pukeutumiseni stay-up sukista. Karvaisuuttaan harmitteleva Jessica ihastelee täysin posliiniksi ajeltua navan alustaani ja haluaisi jo tulla tekemään lähempää tuttavuutta, mutta eihän me nyt voida irstailla ennen aikojamme ;) Kätken "klittani" hänen katseeltaan piiloon ihaniin sinisiin satiinistringeihin ja sukellan siniseen vinohelmaiseen mekkooni. Jalkoihini vedän stay-upien lisäksi aivan mielettömän seksikkäät "fuck-me"-korkosaappaani ja tunnelma alkaa jo vaihtua jännittyneestä kiihottuneeksi. Jessica näyttää ilman peruukkia ja meikkiäkin upealta. Hänen muotonsa saavat minut kateelliseksi siitä huolimatta, että illuusio on osaksi rakennettu suurikuppisilla, mutta tyhjillä korsetin kupeillla ;)

Pukeutumisen päätteeksi Jessica tuo meille lasilliset kuoharia. Kilistämme yhtä paljon itsellemme, toisillemme kuin ensitapaamisellekin. Sitten katselemme peilistä kovin miehekkäitä kasvojamme ja huokaus karkaa molemmilta. Sen verran paljon työmaata on vielä jäljellä. Onneksi vaimoni on minua ohjeistanut meikkaamisessa ja nyt ne neuvot tulevat enemmän kuin tarpeeseen! Kuoharilasi jos toinenkin tyhjenee samalla ja rupattelu muuttuu kepeämmäksi auttaessamme välillä toisiamme ripsivärien ja huulipunien kanssa. Pitkään kestäneen maalaussession ja monen uusintayrityksen jälkeen katselemme uudelleen itseämme ja toisiamme peilistä. Tällä kertaa molempia hymyilyttää, sillä punaiset huulet kiiltelevät kiihottavasti ja kuoharilaseihinkin jää ihanan naiselliset huulipunan jäljet.
Viimeistelemme olemuksemme vielä peruukeilla sekä pitkillä mustilla sormikkailla.


-------------------------


Pian istumme sohvalla vierekkäin siemaillen viimeisiä pisaroita kuoharista... naisellisen suoraselkäisinä polvi toisen päälle nostettuna ja kädet hienostuneesti polvella tietenkin :) ja sisällämme kuohuu jo kuoharin lisäksi jännittävä tunne siitä mitä ihanaa seuraavaksi kenties tapahtuu :)

Hetken vain ihailemme toisiamme ja nautimme hetkestä, jota molemmat olemme odottaneet TODELLA pitkään. Vihdoinkin saamme tuntea itsemme kauniiksi ja naisellisiksi ja seurana on vielä ihana samoin tunteva ystävätär.

Kauaa en malta vain istua, vaan kun kuoharini loppuu, ojentaudun laittamaan tyhjän lasini pöydälle. Tarkoituksellisesti kurottaudun liian kaukaa, jolloin tiedän pyllistäväni ja Jessicalle tarjoutuu melko rietas näkymä hameeni alle. "Oh vau, älä liiku!" hän pyytää ja minä jään mielläni pylly pystyssä odottamaan mitä seuraavaksi tapahtuu. Hän kipaisee käymään jossain huoneessa ja palaa pian kamera kädessään. "Nyt otammekin sinusta muutaman upean kuvan" hän sanoo.

Tunnen kuumotuksen poskillani hänen pyytäessä minua poseeraamaan mitä riettaammissa asennoissa ja minä teen tietenkin työtä käskettyä. Minua kiihottaa ajatus, että joskus yksinäisenä iltana hän ehkä kaivaa nämä kuvat esille ja kiihottaa itseäänä kuvia katsellen ja tapaamistamme muistellen. Jessica tähtäilee estoitta kamerallaan pikku stringejäni edestä ja takaa, mutta pian joudun suhtautumaan kameran edessä olemiseen ihan eri kantilta!! Jessica ehdottaa yhtäkkiä, että jospa pistäisimmekin camin pyörimään ja laittaisimme hekumallisen leikkimme jakoon netissä!!!

Haukon henkeäni ja mielessäni pyörii ainakin miljoona sekavaa ajatusta mitä kaikkea kamalaa siitä voi seurata. Tietenkin tiedän Jessican olevan aivan konkari camin edessä, mutta en silti uskonut hänen ehdottavan sitä tänä iltana. Järki kehottaa kieltäytymään, mutta toisaalta ajatus tyttöily-leikkiämme netin kautta seuraavasta tuntemattomasta, kiimaisesta ja itseään tyydyttävästä miehestä on todella kiihottava!

Havahdun kesken epäröintini Jessican tarttuessa minua kädestä kiinni. Hän ohjaa minut yhteen makuuhuoneeseen, jossa on kamerat ja tietokoneet valmiina showtamme varten. Tämä on siis etukäteen suunniteltu juttu ja tunnen itseni petetyksi. Jessica asettuu muitta mutkitta tietokoneen ääreen minun seisoskellessa ujona kauempana.

Näen hänen etsivän meille sopivaa yleisöä.


-------------------------


Kohta seisomme vieretysten ja näemme tietokoneen ruudulla miehen katselemassa meitä. Minua jännittää niin paljon, että ihan vatsaan koskee ja kohta ruudulle ilmestyy englanninkielinen komento: "Kiss, please!". Jessica sanoo, että lupasi meidän tekevän mitä mies haluaa, niin kauan kun hän on kohtelias... tuijotan ruutua aivan paniikissa, kun yhtäkkiä tunnen lämpöisen, kuoharilta tuoksahtavan hengityksensä poskellani. Käännähdän vaistomaisesti Jessicaa kohti ja suljen silmäni lähes huohottaen paniikista

Arat huulet painautuvat omiani vasten.

En ole koskaan ajatellutkaan suutelevani miestä, edes naiseksi pukeutunutta. Nyt kuitenkin punaisiksi maalatut huulet vetävät minua puoleensa. Ensin pussaamme arasti kuin teinit ensi kertaa. Hiljalleen kuitenkin rohkaistumme ja lopulta punaiset huulet painuvat tiukasti toisiaan vasten ja kielemme kietoutuvat ahnaasti tunnustellen. Säpsähdän tuntiessani Jessican kädet vaativina pakaroillani hänen puristaessa minut tiukasti itseään vasten. Kun lopulta kiihkeä suudelmamme on ohi ja irtaudumme toisistamme, hänen napakat pikkuhousunsa pitävät pullotuksen kurissa, mutta omat liian pienet stringini eivät pysty peittämään erektiotani ja ohkainen mekkoni on sellaisessa teltassa, ettei kenellekään jää epäselväksi kuinka kiihottuneeksi ensisuudelmamme minut sai :)

Vilkaisen näyttöä ja näen miehen riisuneen housunsa. Hän istuu jonkinlaisen sohvan reunalla ja vetelee rauhallisesti puolijäykkää kaluansa edes takaisin. Toisella kädellään hän näppäilee jotain ja pian saamme uuden komennon: "show me what's under the blue dress, please!".

Seison paikallani edelleen sumein ajatuksin, enkä ymmärrä kunnolla mitä seuraavaksi tapahtuu. Yhtäkkiä tunnen Jessican tulevan taakseni aivan minuun kiinni. Hän tarttuu lantiooni molemmin käsin ja ohjaa minut kohti kameraa. Niin lähelle, että esityksemme keskittyisi seuraavat hetket pelkästään minun navan ja reisien väliselle alueelle. Sitten hän ottaa polvestani kiinni ja nostaa toisen jalkani jakkaralle.

Sydämeni pamppailee, kun Jessica kiduttavan hitaasti liu'uttaa sormeaan pitkin reittäni ja nostaa mekkoni helmaa tarjoten kameralle näkymän kauniisiin stay-up sukkiini sekä paljaalle reidelleni. Utuisin silmin näen miehen ottavan rennomman asennon ja nyökkäilevän hyväksyvästi huulet raollaan. Hän runkkaa nyt hitaammin ja näen hänen erektionsa olevan juhlakunnossa.

Kun Jessica lopulta siirtää mekon helman kokonaan pois tieltä, mies näkee stringien alta karanneen täysin posliiniksi ajellun klittani ja sen päässä kimaltelevan touhutipan. Miehen silmät suurenevat ja hänen kätensä käväisee taas näppäimistöllä. Ruutuun ilmestyy teksti: "WOW!!!!"

Minua kiihottaa valtavasti tuon runkkarin kiimaisen lasittunut, jalkoväliini liimautunut katse. Jessica koskettaa vapisevin sormin klittaani ja puolijäykkä erektio jännittyy välittömästi huokaukseni saattelemana lähes täyteen uljauteensa.

Näytölle ilmestyy ohje: "Suck that cock!!"

Ei ollut enää niin kohteliasta, vaan alkaa jo tuntua komennolta, mutta se tuntuu Jessicaa vain kiihottaa lisää, sillä hän kyykistyy saman tien eteeni ja lipaisee kielellään lähes tippumassa olevan kiiltävän tipan. Salamat sinkoilevat lävitseni ja jalkani alkavat vapista, kun tunnen punahuulten kietovan minut ihanan lämpöiseen syleilyyn.

Chatissa teksti muuttuu kiukkuiseksi: "I don't see anything, god damnit!" ja huomaan Jessican peittävän lähes koko kameramme. Niinpä nappaan kameran käteeni ja asetan sen lähes kiinni lantiooni. Näytön pikkuruudusta näen kameramme kuvan, joten tähtään siinä näkymään vain klittani ja Jessican huulet liukumassa sen vartta pitkin. Isommassa ruudussa mies nojaa jälleen taaksepäin ja vatkaa kovaa kyrpäänsä jo melko rivakasti. Kieltämättä kameramme näkymä on melkoisen rietas ja yksityiskohtainen, eikä Jessica ehdi kauaa klittaani imeä, kun näen miehen laukaisevan spermansa kaaressa lattialle. Heti sen perään hän myös katkaisee yhteytensä ja me jäämme kahdestaan.


-------------------------


Jessican suu tuntuu todella ihanalta ja nautiskelen hänen halukkaasta imuttelustaan silmät kiinni ja nyt, ilman yleisöä, rentoutuneemmin. Kohta hän kuitenkin tarkasta tilanteen camissa ja kun mies on sieltä jo häipynyt, pettymyksekseni hän kyykistyy tietokoneelle etsimään uutta yleisöä. Pystyssä sojottava klittani nytkähtelee hieman ja alkaa sitten veltostua... niinpä asettelen sen uudelleen stringien alle piiloon ja käyn Jessican taakse katselemaan mitä hän koneella puuhaa. Olen aivan hänen kyljessään kiinni, joten automaattisesti toinen käteni hakeutuu hellästi silittelemään hänen stay-upejaan, paljaita reisiään sekä pikkareitaan ja toinen liukuu selkää pitkin alas tunnustelemaan hänen pakaroitaan.

Olen äsköisestä tauosta ja pienestä pettymyksestä huolimatta edelleen kiihottunut ja kuulostaa sekä tuntuuu siltä, että kosketteluni on saamassa Jessicankin oikeaan fiilikseen. Pian hän löytää meille uuden runkkarin ja asettelemme itsemme niin, että nyt on minun vuoroni tutustua mitä Jessican pikkuhousujen kätköstä löytyy.

Koska ruudun chat ikkuna pysyy hiljaa, otan aloitteen itselleni ja kyykistyn kevyessä haara-asennossa seisovan Jessican viereen. Sormeilen kevyesti hänen läpikuultavien pikkuhousujensa ohkaista kangasta ja tunnen sen alla ihanasti sykkivän klitan. Annan suukon hänen paljaalle reidelleen jättäen siihen jäljen punahuulistani. Minua jännittää, kun ujutan sormeni tunnustelemaan myös hänen pikkareidensa alle.

Lopulta liu'utan hänen pikkarinsa nilkkoihin ja vapautan pystyyn pyrkivän klitan sievästä, mutta ahtaasta satimestaan. Se jää ihanasti keinahtelemaan eteeni kasvojeni korkeudelle ja ojentaudun automaattisesti sitä kohti. En ole ihan ensimmäistä kertaa antamassa suuseksiä miehelle, mutta silti tämä ihana hetki tuntuu yhtä taianomaiselta kuin ensimmäiselläkin kerralla.

Otan hänen terskansa huulieni väliin ja suljen silmäni. Vaikken enää näyttöä näe, niin minua kiihottaa edelleen ajatus siitä, että fantasiani toteutumisesta kiihottunut runkkari tuijottaa meitä kuola valuen ja vatkaa munaansa. Kun räpäytän silmiäni, näen Jessican ottaneen kameran käteensä kuten minä hetki sitten ja osoittaa sillä suoraan kasvojani kohti. Hitaasti annan Jessican liukua punattujen huulieni välissä ja varon huolellisesti raastamasta häntä hampaillani. Olen vaimoni dildoilla opetellut melko taitavaksi syväkurkuksi, mutta ihan oikean kullin imemisestä minulla on silti harmillisen vähän kokemusta.

Nyt haluan näyttää niin Jessicalle kuin yleisöllemmekin oppimani taidon ja liu'utan huuliani hitaasti vartta pitkin eteenpäin. Suussani olevaa terskaa ja vartta yritän nuolla mahdollisimman kosteaksi ja liukkaaksi, mutta pian suuni on niin täynnä, että kieltä ei mahdu liikuttelemaan... Kun tunnen takaseinän tökkäävän vastaan, jään hetkeksi paikoilleni. Sitten nielaisen ja työnnän suutani hieman voimakkaammin Jessicaa vasten. Pehmeä klitan pää soljahtaa ihanasti kurkunpääni ohi. Nyt en enää pysty hengittämään, mutta yritän silti jatkaa rauhallista nytkytystä syvemmälle kurkkuun.

Jessica voihkaisee, kun huuleni uppoavat karhean karvoituksen sekaan ja nenäni painuu hänen vatsaansa vasten. Tunnen valtavaa riemua saadessani nieltyä tuon ihanan klitan kokonaan ja vieläpä ilman yökkäyksiä, mutta nyt on pakko haukata happea välillä. Annan sen liukua suhteellisen nopeasti ulos ja jään hetkeksi haukkomaan henkeä, ennen kuin otan sen uudelleen huulieni väliin. Tällä kertaa tekniikka on jo paremmin hallussa, joten nielen sitä syväkurkkuun uudelleen ja uudelleen. Kun lopulta pääsen sopivaan rytmiin, niin ehdin aina saamaan tarpeeksi happea välissä ja pystyn antamaan hänelle juuri niin ihanaa syväkurkkuhoitoa, kuin olin haaveissanikin antanut :)


-------------------------


Jessica mutisee jotain sekavaa ja ymmärrän hänen ääntelystään, että tekee todella gutaa! Haluan kuitenkin myös saada tietää miltä tuon ihanan naisen kova klitta tuntuu pepussani, joten lopetan poskeen ottamisen ja asettaudun sängylle nelinkontin poski tyynyä vasten. Jessicalle minun ei tarvitse ääneen kertoa toivettani, joten hän asettelee hätäisesti kameran kuvaamaan peppuani, nostaa hameeni helman pois tieltä ja vetää stringin ohkaisen nauhan sivuun. Siinä olen posliiniksi sheivattu pylly pystyssä kameran edessä täydellisesti tarjolla kiimaisen klitan tökkiessä peppureikääni vasten. Sattumalta näen suoraan tietokoneen näytölle ja esityksemme onkin erityisen irstas.

Jessica riisuu toisen sormikkaansa ja levittää liukuvoidetta suoraan peppuvakooni. Sitten hän painaa varovaisesti yhden sormen sisälleni ja se saa minut jännittymään automaattisesti. Onnistun kuitenkin rentoutumaan nopeasti ja nautin tuntemuksista, joita peppuuni uppoava sormi aiheuttaa. Kohta katselen näytöltä, kuinka notkean sormen rinnalle tulee toinen sormi venyttämään reikääni. Voihkaisen pettyneenä, kun sormettaminen loppuu, mutta pian tilalle vaihtuu Jessican klitta ja puren jännityksestä huuleni melkein verille. Se ei kuitenkaan onneksi ole liian suuri, vaan pienen asettelun jälkeen se uppoaa ihanasti sisääni venyttäen peppureikäni tiukaksi o-kirjaimeksi.

On järjettömän kiihottavaa katsella livenä nettilähetystä, jossa seksikkääseen korsettiin ja stay-upeihin pukeutunut Jessica panee minua rytmikkäästi. Alan vaistomaisesti huohottaa ja työnnän peppuani vielä paremmin tarjolle. Suolessani pumppaava klitta saa aikaan sen, että kiimatippoja alkaa valumaan stringeihini ja minun on ihan pakko kaivaa myös oma klittani esille. Kun Jessica huomaa tämän, hän pyytää minua kääntymään selälleni. Asento oli ihana, mutta haluan miellyttää tätä upeaa ystävätärtäni ja käyn sängyn reunalle polvet koukussa tarjoten hänelle esteettömän pääsyn pikkustringieni salaisuuksia tutkimaan.

Jessica riisuu stringini kokonaan pois ja paljastaa täysin posliiniksi ajellun aarteeni. Hetken aikaa hän kuvaa nettikamerallaan lähikuvaa, kunnes laittaa sen syrjemmälle ja asettaa klittansa taas peppureiälleni. Ihanan nautinnollisesti ja päättäväisesti hän painaa itsensä syvälle liukkaaseen peppuuni. Huudahdan hieman nautinnosta ja samalla tunnen hänen valuttavan liukkaria myös oman klittani varteen. Kohta sulkijalihakseni saa nauttia rytmikkäästä venytyksestä, eturauhaseni ihanasta hieronnasta ja samassa tahdissa vaativa käsi runkkaa äärimmilleen paisunutta klittaani.

Olen jo valmiiksi niin kiihottunut, että tätä ihanuutta en kestä kauan, vaan hyvin pian silmissäni sumenee, vartaloni jännittyy kaarelle ja suustani purkautuu jotain käsittämätöntä korinaa. Huomatessaan minun saavuttavan huippuani, Jessica vielä hieman nostaa tahtia ja pian valkoinen kerma ruiskahtaa hänen rytmikkään liikkeensä tahdissa. Pari ensimmäistä ryöpsähdystä lentää poskelleni ja loput pulppuavat vatsalleni ja mekolleni. Minusta tuntuu, että tajunta hämärtyy, kun hän lopulta liukuu ulos sulkijalihakseni puristuksesta ja tiristää vielä viimeiset tipat vatsalleni.


-------------------------


Makaan sängyllä täysin voipuneena, enkä välitä ympäröivästä maailmasta tuon taivaallista. Aistin Jessican liikkuvan huoneessa, mutten jaksa välittää mitä hän puuhaa. Sänky keinahtaa ja kun lopulta raotan silmiäni, näen aivan kasvojeni edessä hänen jöpöttävän klittansa. Silloin tajuan, että hänellä täytyy olla vielä himot tapissa. Lipaisen huuliani ja vedän häntä lantiosta lähemmäs kasvojani niin, että saatan taas saada tuon ihanan klitan suuhuni. Kondomin käytön ansiosta se on puhdas, joten pahasta mausta ei tarvitse murehtia. Tunnen Jessican siirtävän polviani erilleen, jotta pääsee puuhailemaan minun jalkojeni väliin.

Lutkutamme hetken toisiamme kyljittäin 69-asennossa, kunnes käännyn selälleni ja Jessica asettuu päälleni. Hän ohjaa klittansa huulieni väliin ja laskeutuu hitaasti alemmas, joten saan sen jälleen ihanan syvälle nieluuni. Tiukasti kasvojani vasten lepäävä lantio alkaa liikkumaan ylös-alas. Jessica on lopettanut klittani imemisen keskittyen nauttimaan pelkästään syväkurkustani. Karvaisen ja isokokoisen "naisen" paino päälläni tuntuu raskaalta ja minusta tuntuu miellyttävän alistetulta. En pysty juurikaan liikkumaan ja pieniä hengitystaukoja lukuunottamatta patukkaa survotaan kurkkuuni juuriaan myöten. Alan pikkuhiljaa innostua itsekin uudelleen, joten nostelen lantiotani hänen liikkeidensä tahdissa. Jessi ymmärtää vinkin ja myös oma klittani liukuu taas punattujen huulten väliin. Nautin valtavasti tästä ihanasta 69 keinuttelusta kiihkeän Jessican alla.

Silmieni edessä näen Jessican karvaisen perseen ja yhtäkkiä muistan, että sehän on vielä täysin koskematon. Neitsyt itse asiassa, jos ei dildoja lasketa!!! Puristelen hänen pakaroitaan molemmilla käsilläni ja aivan silmieni edessä, harvan karvoituksen seassa, näen Jessican neitseellisen ryppyreiän, "poikapillun", niinkuin hän itse sitä kutsuu. Sormeni hakeutuvat automaattisesti sitä kohti ja sen tuntiessaan Jessica nousee hieman ylemmäs ja jähmettyy paikalleen. Tunnustelen varovasti peppuvakoa sulkijalihaksen supistellessa ihanasti sormeni alla. Jessica painaa päänsä reidelleni ja keskittyy nautiskelemaan ihanista väreilevistä tuntemuksista, joita herkkät sormeni lähettävät pienestä sykkivästä ryppyreiästä ympäri hänen kehoaan.

Muistan nähneeni liukkarin jossain sängyllä ja sokkona haparoiva käteni osuukin siihen. Valutan sitä suoraan Jessican peppuvakoon ja viileä liukuvoide saa hänet hieman inahtamaan. Kun levitän sitä sormellani, peppureikä supistelee epäsäännöllisessä rytmissä. Jessican poikapillu näyttää supistellessan aivan siltä kuin se haluaisi imaista sormeni sisäänsä (ja jos Jessicalta kysytään, se näyttä juuri siltä miltä hänestä tuntuukin :) Asetan kiiltelevän etusormeni keskelle liukastettua ryppyreikää ja painan sitä kiduttavan hitaasti sisään. Lipsuttelen Jessican klitan päätä pelkällä kielelläni ja tungen sormeani nyt ihanan rytmikkäästi supistelevaan reikään. Nainen päälläni inisee vaimeasti ja työntelee jo peppuaan varovasti sormeani vasten. Suussani tunnen makean kiimatipan maun, joten hän laukeaa ihan varmasti, jos nyt vain nopeutan tahtia... mutta onhan tämä kiimainen neitsyt pakko korkata kunnolla, eikä pelkällä sormella :)


-------------------------


Taputan Jessican kylkeä. Hän kierähtää päältäni pois ja jää sänkyyn selälleen makaamaan. Asettelen hänen peppunsa alle pari tyynyä, jotta se nousee hieman ylemmäs ja taivutan sitten hänen jalkansa niin koukkuun kuin ne vain taipuvat. Jessica auttaa minua vetämällä polvensa aivan kainaloihin saakka, tarjoten minulle neitseellistä poikapilluaan silmät kiimasta sumeentuneina. Tulen aivan kiinni häneen ja otan molemmat klitat käsieni tiukkaan puristukseen. Parin hitaan runkkausliikkeen jälkeen katson Jessicaa syvälle meikattuihin silmiin ja asetan posliinisen klittani hänen himokkaalle karvaiselle reiälleen. Lisään hieman painetta ja Jessica vaikeroi vaimeasti. Hän yrittää rentouttaa sulkijalihastaan, mutta saan silti survoa melko voimakkaasti, ennen kuin portit avautuvat ja luiskahdan sisälle mielettömän ihanaan puristukseen. Jessica hieman vääntelehtii ja voihkii äänekkäästi. Hänen poikapillunsa supistelee ihanasti työntyessäni varovasti syvemmälle enkä voi itsekään olla hieman huohottamatta. Kiihdytän tahtia ja huoneen täyttää huohotus ja voihkinta molempien nauttiessa oikein antaumuksella.

Naiseni alkaa olla valmis laukaistavaksi, mutta haluan silti vielä vaihtaa asentoa ja asetun hänen viereensä selälleni. Hieman pettyneen näköisenä Jessi kiipeää päälleni ratsastamaan, mutta saadessaan klittani taas sisälleen, pettymys on tipotiessään. Hän pyörittää ja vatkaa peppuaan kasvot minuunpäin, joten saatan samalla hyväillä hänen klittaansa käsin. Se on hieman veltostunut ilmeisesti hankalan asennon johdosta, joten pitkään emme tässä asennossa jatka.

Noustessamme ylös Jessica näyttää siltä, ettei oikein tiedä miten asettuisi. Otan ohjat käsiini ja komennan hänet nelinkontin. Hän selvästi häpeilee rietasta asentoa, joten innostun siitä vielä lisää ja käsken hänen myös painaa poskensa tyynylle ja levittää pakaroitaan kaksin käsin. Hieman vastentahtoisen näköisesti hän tottelee, mutta tiedän hänen kertomistaan fantasioista, että se on pelkkää näyttelemistä ja hän nauttii tästä kaikesta todella paljon.

Posliiniksi sheivattu alavartaloni lähes kiinni hänen karvaisessa perseessään näyttää todella irstaalta. Juuri tästä ihanasta pyllystä olen haaveillut lukemattomia kertoja yksin runkatessani katsellen hänen lähettämiä pikkuhousu-pyllistys-kuvia. Niinpä lisään liukkaria ja survaisen klittani tarjolla olevaan kiimaiseen poikapilluun kerralla pohjaan saakka. Jessica ulvahtaa ja joutuu ottamaan tukea tasapainon säilyttämiseen. Olen hetken paikallani ja aloitan sitten nautiskellen ensin hiljaisella tahdilla, mutta nopeasti kiihdyttäen. Kun lopuksi tartun häntä lanteista kiinni ja panen niin lujaa kuin vain pystyn, ihana ystäväni alkaa ulista kovaan ääneen. Onneksi klittani ei ole mikään "ihmishalkoja", vaan ihan normaalia kokoluokkaa, joten Jessica saa toteuttaa fantasiaansa pantavana olemisesta täysin rinnoin.

Takaapäin nussimisen aikana Jessi on tarttunut herkkään klittaansa. Varsinaista runkkausliikettä hänen ei juurikaan tarvitse tehdä, sillä eturauhasta hierova pumppaus työntelee häntä jo muutenkin kohti hekuman huippua. Onneksi olen itse jo kerran lauennut ja sen ansiosta pystyn nyt polkemaan tätä tiukkaa entistä neitsyttä kuin tulpatonta mopoa. Loppu alkaa kyllä lähestyä jo itsellänikin tätä tahtia, kun riemukseni kuulen Jessin voihkinan voimistuvan. Lopulta se muuttuu suorastaan huudoksi jättimäisen purkautumisen myötä. Orkun lopuksi Jessica lysähtää vatsalleen ja on liian herkkä ottamaan minua enää peppuunsa. Täysin voipuneena hän vääntäytyy selälleen ja harmittelee asiaa, mutta onneksi omakin orgasmini on jo todella lähellä. Asetun aivan Jessin kylkeen kiinni ja muutamalla runkkausliikkeellä pääsen huipulle ja tähtään lastini numero kaksi suoraan hänen hiljalleen veltostuvalle klitalleen. Hymyillen hän katsoo toimitustani ja levittää sitten saamansa "kerman" koko varrelle...

Jos oli ihanaa fantasioida kahdestaan monen vuoden ajan, niin mitähän ihanaa tästä live-ystävyydestä vielä seuraakaan?!?!?!!


-------------------------


Tämä ei ole tositarina, vaan lähes pelkkää fantasiaa...
minä kyllä haluaisin tämän tapahtuvan oikeasti ja niin haluaa Jessicakin, jos vain vaimot antaisivat luvan!

Otan mielelläni palautetta vastaan, kuten myös riettaita ehdotuksia siitä, mitä tekisinkään juuri sinun kanssasi??!!?? :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute