Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Emilia hotellissa
 tvEmilia 08.06.2017
 
 
Kesäkuussa oli tiedossa kolmen päivän työmatka pienempään kaupunkiin Itä-Suomessa. Olin pitkin kevättä shoppaillut ahkerasti eBayssä ja Zalandossa uutta vaatetta ja tarviketta. Siihen asti tyttöilyharrastukseni oli pysynyt turvallisesti neljän seinän sisällä mutta nyt alkoi kutkuttaa ajatus, josko reissua voisi hyödyntää vähän muuhunkin kuin tylsään työhön.

Pakkasin siis pukupussiin pari kotelomekkoa, peruukit, alusvaatteita ja sukkia sekä tietysti ihanat uudet Michael Korsin korkkarit huimilla koroilla. Tarkastin myös meikkipussin sisällön. Se olikin aika täynnä, meikkien lisäksi tietysti normaalit partahöylä ja Veet -purkki. Hienon ladyn vartalossa kun ei karvoja tule olla.

Reissun pari ensimmäistä päivää meni juuri niin tylsästi kuin odotinkin. Illat meni asiakkaiden kanssa pitkillä päivällisillä ja kun aamulla oli aikainen herätys, en hotellissa juuri muuta tehnyt kuin nukuin. Jo hotelliin saavuttuani huomasin kuitenkin ilokseni, ettei hississä ollut nykyään yleisiä kortinlukijoita ja autokanneltakin pääsisi suoraan käytävään jossa huoneeni olisi. Aika kätevää jos vaikka kutsuisi jonkun käymään...

Kolmannen päivän suurin yllätys oli se, että loppupalaveri pidettiin jo aamupäivästä. Olisin siis lounaan jälkeen vapaa, hotelli oli vielä yhdeksi yöksi varattuna. Kiirehdin suoraan hotellille ja huone olikin ilokseni jo siivottu. Laitoin vielä älä häiritse -lapun ovelle ja menin suihkuun ajelemaan karvojani. Oli aika antaa Emiliankin pitää hieman hauskaa.

Avasin Koodin chatin samalla kun istuin hotellihuoneen pöydän ääreen valmistelemaan meikkiäni. Olin ajanut huolella parransängen pois ja levitin nyt meikkivoiteen. Kiima tuntui kasvavan ja silmäilin koko ajan chattia josko joku sattuisi samasta kaupungista löytymään. Olin aiemmin ollut varovainen tapaamaan ketään, mutta nyt oli täydellinen tilaisuus lutkailla oikein kunnolla. Olin saanut silmämeikin valmiiksi kun chatissä näkyi punaista: mies sanoi olevansa 54-vuotias herrasmies ja haluaisi tavata töiden jälkeen. Vastasin heti ja juttu alkoi luistaa. Kun vielä mainitsin, että olisin hotellissa ihan hänen työpaikkansa vieressä juttu alkoi olla selvä. Sovittiin, että hän tulisi käymään puolen tunnin päästä ja lähetän tekstarilla huoneeni numeron kun hän saapuu.

Tuli kiire hoitaa valmistelut loppuun. Kiinnitin D-kupin tekorinnat liimalla ihooni, punaiset rintaliivit niitä tukemaan ja laitoin peruukin päähäni. Kynnet olin ehtinyt hoitaa jo chattaillessamme. Sujautin mustat, kiiltävät stayup-sukat jalkaani ja punaiset stringit juuri ja juuri peittämään puolikovan kaluni. Ehdin juuri pujottautua tiukkaan kotelomekkooni kun tekstari tuli ja vastasin siihen saman tien. Kului minuutti tai pari ja ovelle koputettiin. Kipitin korkkareissani avaamaan ja ovella oli juuri kuvauksen mukainen ihana, harmaantunut herrasmies, Juha.

Pyysin Juhan sisään ja kävelin parhaalla catwalk-tyylilläni sänkyä kohti. Juha pysähtyi kiinni selkääni ja tunsin pakaroillani hänen kovan pullotuksensa. Hänen kätensä kurottuivat puristamaan tissejäni ja saatoin vain huokaista nautinnosta. Määrätietoiset miehet on parasta mitä tiedän! Pyöritin peppuani hänen pullotuksensa edessä ja sain myös hänet huokaisemaan. Tiesin ettei kumpikaan meistä paljon romantiikkaa tai esileikkejä kaivannut.

Käännyin ympäri ja laskeuduin polvilleni hänen eteensä. Hän avasi vyönsä ja sepaluksensa hymyillen ja katsoi minua silmiin. Kaivoin valkoisten bokserien sisältä nyt jo kivikovan, mukavan kokoisen kullin esiin ja muitta mutkitta hotkaisin sen suuhuni. Otin hänen pallinsa toiseen käteeni ja kutittelin kynsilläni niitä. Toisella kädelläni vedin esinahan taakse jotta pääsin nuolemaan terskan ensimmäiset tipat parempiin suihin. Oli ihana maistaa taas sperman ja miehen kullin makua pitkästä aikaa. Otin Juhan kullin syvemmälle suuhuni ja terska painoi jo kitalakeeni. Hän alkoi liikuttaa lantiotaan ja hitaasti nussi minua suuhuni. Tiesin ettei hän kestäisi kauaa tätä menoa.

Juha vetikin pian kullinsa pois suustani eikä siinä sanoja tarvittu mitä hän seuraavaksi halusi. Kiipesin sängylle nelinkontin ja tunsin saman tien kädet hyväilemässä pakaroitani. Mekon helma nousi kuin itsestään peppuni yli ja vain kapea stringin nauha peitti enää reikäni. Juha siirsi sen sivuun ja tunsin samalla hänen terskansa reiälläni. En ollut saanut kullia aikoihin joten pelkäsin että hänen paksu kullinsa sattuisi, mutta hän oli kokenut ja eteni varovasti. Paine reiälläni kasvoi ja hitaasti kulli liukui sisääni. Kipu väistyi nautinnon tieltä ja pyysin Juhaa nussimaan minua kunnolla. Ei tarvinnut kahta kertaa pyytää: kulli liukui perseessäni eteen ja taakse nopeammin ja nopeammin. Naapurihuoneessa varmasti tiedettiin mitä täällä tapahtui, sen verran ääntä meistä kummastakin lähti.

Muutaman minuutin nussinnan jälkeen käännyin selälleni ja laitoin tyynyn peppuni alle. Juha runkkasi pari kertaa ja työntyi uudelleen sisääni. Hän tarttui sääristäni ja painoi minut kaksinkerroin jotta perseeni olisi paremmassa asennossa. Hieroin tissejäni ja katsoin häntä suoraan silmiin huokaillen hänen työntöjensä tahdissa. Tiesin että hän olisi lähellä eikä siinä kauaa mennytkään. Yhtäkkiä hän pysäytti työnnön ja sulki silmänsä. Tunsin miten lämmin sperma virtasi sisääni. Hän piti kullinsa sisälläni vielä hetken ja veti sen sitten puoliksi veltostuneena pois.

Nousin ylös nuolemaan hänen kalunsa puhtaaksi. Juha veti housunsa ylös ja laittoi vyönsä kiinni. Hän kiitti hymyillen ja poistui ovea kohti. Jäin sängylle tasoittelemaan hengitystäni ja kuuntelin kun ovi kävi. Levättyäni nousin ylös ja menin kohti vessaa peseytyäkseni hieman. Huomasin, että pöydälle oli jätetty muutama seteli. Tästä ei ollut ollut chatissä puhetta, mutta Juha oli ilmeisesti ajatellut että olisin transuhuora. Se oli niin kiihottava ajatus että olin laueta saman tien. Huomasin myös, että läppärissä oli Koodin chatti edelleen auki. Ehkäpä Juha ei jäisi päivän viimeiseksi vieraaksi...
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute