Koodi-puhelin
Maalari-Markus näyttää kaapin paikan
Lonkero

Konsta suihkutteli peppuansa keskustan kattohuoneistossa. Hän oli sopinut seksitreffit paikallisen n 30v miehen kanssa perjantai-illaksi. Konsta itse oli 22-vuotias, hoikka ja naisellinen. Hänen trimmattu kehonsa oli hyvin pikkupoikamainen. Muutaman kuukauden Konsta oli tapaillut monenmoisia vanhempia miehiä netistä. Nyt hän oli sattumalta törmännyt Markus-nimiseen "rajuistapuuhista" pitävään mieheen. He olivat samalta paikkakunnalta ja Konsta oli päättänyt kirjoittaa viestin Markukselle. Markus vastasi ystävällisesti ja kertoi lopettavansa työt klo 21. Hän kehotti profiilissaan tapaamista suunnittelevia kertomaan tarkasti mitä he haluaisivat, että heille tehdään ja mitä ei missään tapauksessa saisi tehdä. Myöskin turvasanaa sai ehdottaa. Konsta ei ajatellut siitä sen enempää, vaan ehdotti Markusta "ottamaan hänet vaan rajusti" Mitään turvasanaa Konsta ei kokenut tarvitsevansa, eihän sellaista nyt tarvitsisi.

Konsta siveli hieman hellävaraista rasvaa pyllyreijällensä. Häntä oli pantu vain muutamia kertoja peppuun. Konsta sulki silmänsä ja laittoi muutaman sormen sisäänsä. Hän ei ollut nähnyt kuvaa mystisestä Markuksesta. Vanhemmat kypsät miehet kiihottivat Konstaa. Varmat otteet, ohjailu ja opettaminen olivat niin mukavia asioita kokea.
Konsta katsoi puhelintaan ja sovellukseen oli tullut yksi uusi viesti. Markus kertoi olevansa kotona hieman ennen yhdeksää. Hän kysyi vielä uudestaan, että mitä Konsta haluaisi hänelle tehtävän. Konstaa nauratti, olihan hän jo sanonut kerran, että haluaa hänet otettavan rajusti. Markus ilmoitti viestillä osoitteensa, jonne Konsta lähti kävelemään syksyisessä sateisessa säässä.

Kellertävä rivitalo missä Markus asusteli sijaitsi kaupungin laitamilla rauhallisella alueella. Asfaltti oli hieman kastunut sateesta ja makuuhuoneen ikkunassa paloi himmeä valo. Konsta asteli tiukoissa farkuissa ja muodikkaassa takissa ovelle ja painoi empimättä ovikelloa. Pepussa jo vähän kutitteli. Housuissakin sykki. Millainenha mies oven tulisi avaamaan?
Oven takaa kuului muutama raskas askellus ja väliovi avattiin. Sitten ulko-ovi aukesi ja ovelta katsahti Konstaa huomattavasti pidempi mies. Hieman tukevahko ja pieni parransänki poskillansa. Pyöreähköt kasvonpiirteet ja hieman epäselvä virnistys.
"Moi, oon Konsta," Konsta asteli miehen ohi eteiseen.
"Moikka vaan" mies murahti ja esitteli itsensä ilmoituksen Markukseksi.
Asunto oli tilava rivitalokaksio. Eteisessä lojui maalitarpeita ja mustat hiukan maaliset lenkkarit. Huomattavasti isommat kooltaan, kuin Konstan converset. Konsta riisui kenkänsä maalisten raksahousujen ja lenkkareiden viereen. Naulakossa repsotti juuri sateesta kostunut sinertävä työtakki. Konsta asetti oman muotitakkinsa raksatakin viereen ja kävi asuntoon peremmälle. Keittössä paloi himmeä valo ja syksyinen sää näkyi isoista ikkunoista hyvin huolletulle rivitalon takapihalle.
Konsta seurasi uutta tuttavaansa makuuhuoneeseen. Iso kahden hengen sänky, hyvin pelkistetty kalustus ja kellertävä valo. Nurkassa nökötti mysteerinen muovipussi ja Konsta havaitsi myös raipan ja sitomisvälineitä. Konsta nielaisi hiukan, mutta rauhoitti itseään. Itseppähän hän oli vapaaehtoisesti tänne tullut.

"Oot siis bi vai?" Konsta yritti aloittaa keskustelua uuden tuttavansa kanssa.
"Jep, täytyyhän sitä kaikkee kokeilla," Markus murahti ja viittoi Konstaa istumaan sängylle.
"Tulin juuri töistä, en ole ehtinyt käydä suihkussa, " Markus mainitsi. Miehen ääni oli matala, mutta ystävällinen. Jotain jännitettä Konsta kuitenkin havaitsi.
"Eise haittaa, tykkään raksamiehistä," Konsta virnisti.
"Josseise siis haittaa-" Markus ei ehtinyt lausetta loppuun sanoa, kun Konsta polvistui hänen eteensä ja alkoi riisua housuja Markukselta.
Konsta oli hirveässä perjantai-illan kiimassa ja nyt hän saisi kyrpää kunnolla. Konsta kaivoi miehen housuista ison paksun kyrvän. Se tuoksui miehelle ja työntouhun hielle. Konsta silitti kyrpää huulillaan ja painoi sen suuhunsa. Yllättäen hän tunsi paksun käden painavan lujaa niskastaan. Markus työnsi samaan aikaan yllättäen meisselinsä suoraan Konstan nieluun. Konstalta pääsi säälittävä kyökkäisy ja Markus murahti tyytyväisesti ja liikutti niskasta Konstaa kiinni pitäen konstan kurkkua kyrpänsä ympärillä.
Konsta yritti irrottautua ja kehua meisseliä, mutta ei saanut tilaisuutta, sillä Markus otti kiinni Konstan paksuista hyvin hoidetuista hiuksista ja työnsi peniksen poskeen josta se luiskahti kurkkuun ja Konsta päästi vain uuden ja uuden kakomisäänen. Konsta yritti uudestaan irrottaa suutansa Markuksesta, mutta miekkonen katsoi häntä ruskeilla silmillään ja sanoi "Tätähän sä halusit, homppeli"
Konsta pääsi elementtiinsä ja alkoi hieroa pehmeillä huulillaan kyrvän vartta ja hyväili samalla pehmeillä hennoilla käsillään palleja. Markus huokaili tyytyväisenä silmät suljettuina. Konsta maisteli miehen makua myöskin tyytyväisena, mutta yllättäen Markus otti taas rajusti häntä hiuksista. Konsta sähähti ja vingahti: "Ei noin lujaa"
Markus katsoi häntä kysyvästi ja toisti: "tätähän sä halusit, homopoika?"

Yllättäen Konsta tunsi aivan uuden tuntemuksen. Hän koki tilanteen hiukan kiusalliseksi ja yritti nousta ylös lattialta. Markuksen ei tarvinnut, kuin ottaa hintelää poikaa niskasta ja heittää hänet sängylle. Konsta ärähti ja laskeutui aivan peppu tarjottimella mahalleen. Hän tunsi vahvat työmiehen kädet niskassaan ja valtavan ison painon päällään. Markus makasi hänen päällään ja vei isot lapiokätensä Konstan ranteille. Hän piti kiinni ja näykki Konstan korvaa. Konsta tunsi mulkun housujensa läpi suoraan reijän kohdalla. Tuo äijä oli koko päivän odottanut tätä hetkeä.

"Nyt saat kyrpää perseesees," Markus murisi kuin karhu.
"Ei, ei, muutin mieltäni,." Konsta sanoi itsekkin hiukan yllättyneenä tunteistansa. Häntä hiukan häiritsi kova käsittely. Hän oli olettanut jotai hiukan rauhallisempaa, mutta tajusi pian virheensä. Hänhän oli nimenomaan sanonut Markukselle haluavansa tulla otetuksi rajusti. Enää ei voinut perääntyä, hän saisi mitä tilasi!

"Tätähän sä haluat, homo?" Markus ärisi ja painoi Konstaa koko painollaan. Konsta upposi vällyihin ja juuri ja juuri sai hengitettyä. Sydän pamppaili ja häntä alkoi oikeasti pelottaa. Tuo nallekarhu ei päästäisi häntä täältä ihan heti pois.
Lämmin iso käsi repäisi konstan tiukat farkut pois ja paksut sormet työntyivät varoittavana esimerkkinä pikku reijästä sisään. Konstalta pääsi pihahtava ininä ja Markus myhäili hänen päällänsä. Konsta tunti Markuksen alkukantaisen miehen tuoksun ja yritti nautti hetken, mutta pelko alkoi sykkiä taas.
"Otetaa rauhallisesti, jooko?" Konsta yritti kääntyä ja työntää karhua pois päältää, mutta koska hän oli niin pienikokoinen ja hintelä, ei hänellä ollut mitään toivoa.
"Haha, tätähän sä haluat, eiksniin?" Markus sanoi ilkikurisesti ja painoi Konstan paikalleen.
"Nyt saat kyrpää persuksiis"
Konsta yritti vielä kerran päästä pois, mutta ei voinut, kuin alistua. Hän teki virheen rimpuilemalla ja laskeutumalla suoraan pylly mulkun alle. Markuksen jättipippeli työntyi pepun huulille. Konsta kuuli naksahduksen ja tunsi kylmää liukkaria levitettävän reijälleen. Sitten hän tunsi nallekarhun ryhdistävän asentoaan ja isot kädet painoivat häntä hartijoista sänkyyn. Yllättäen peppu antoi periksi ja mulkku luiskahti hänen sisälleen. Kipu oli valtava. Konsta ei koskaan eläissään ollut kokenut mitään sellaista.
Markus tuli sisään koko painolla ja penis upposi suoraan pohjaan asti. Konstalta pääsi valtava rääkäisy, kuin kissa jonka hännän päälle astutaan.
"Oijoi ei enempää, älä enempää" Konsta huusi
"Tätä sä tulit hakemaan ja halusit, nyt saat" Markus nauroi ilkikurisesti ja aloitti työnnöt samalla hengittäen raskaasti.

Perse alkoi levitä ja kipu senkun jatkui. Konstasta tuntui, kuinka hän räjähtäisi jokaikisella elimen liikahduksella sisällään. Vihloi sattui ja kirveli. Vesi valui norona Konstan kasvoilla ja suu vapisi.
Markus nautti täysin rinnoin ja käsitteli pikku homppelin persereikää tottuneesti. Paksut kädet pitivät vakaasti kiinni hintelistä harteista ja Markus välillä siveli käsillään myös Konstan hikistä päätä ja puristi välillä myös ranteista.
"Hei, ei enempää, en kestä!" Konsta aneli armoa.
"Tätä sä halusit, saat kyrpää! mitäsä tulit tänne, jos et tätä halua!" Markus karjaisi ja otti kaksin käsin konstan niskasta otteen.
Samaan aikaan perse muljahti ja mulkku sörkki syvälle ja syvälle suoleen.
"Sattuu!" Konsta huusi ja sai Markuksen räjähtävään röhönauruun. "Tää on perseseksiä, mitä odotit?"
Konsta inisi ja yllättäen tahti hidastui ja hän jäi odottamaan mitä tapahtuisi seuraavaksi. Hän tunsi kuinka Markus asetti likaisen sukkansa suoraan karhun tassusta hänen suuhunsa. Haju oli miehekäs. Myskinen ja voimakas. Samalla hän tajusi, että tuo mies sitoi hänen pikku ranteitaan kiinni sängyn laitaan.
"Älä hei, oikeesti" Konsta inisi.
Markus veti elimensä pois. Konsta tunsi ilman virtaavan anukseensa. Helpotus.
Konsta kääntyi selälleen, mutta ranteet sidottuna pääsi vain vähän karkuun.
Markus seisoi sängyn vieressä limainen elin sojottavana ja katsoi ruskeilla silmillään häntä kysyvästi.
"Sä halusit että sut otetaan rajusti?" Markus totesi hämmentyneenä.
"Joo, mutta...mutta..sattui!" Konsta sai sanotuksi, mutta tajusi, että tuo vain sai hänen uuden tuttavansa kiimaan.

Markus asettui hänen eteensä ja nosti Konstan kevyet jalat hänen harteilleen. Pienet tikku-varpaat sojottivat nallekarhun pyöreiden kasvojen molemmin puolen. Markus hymyili taas ilkikurisesti ja ennenkuin Konsta ehti tehdä mitään elin oli taas hänen sisässäänm pohjaa myöten.
"AAA!!!" ihan kauhea kipu vyöryi Konstan kehon yli. Hän tuijotti kattoa ja mietti, mitähän naapurit ajattelivat. Hän tunsi peniksen liikkuvan ja sykkivän sisällään. Se alkoi pikkuhiljaa tuntua nautinnolliselta, mutta sattui joka työnnällä.
Markus työnsi kasvonsa aivan Konstan kasvoihi ja Konstan jalat nousivat kohti kattoa.
"Sä halusit tätä, poju!" Markus hymyili.
"joo, mutta, mutta!" Konsta kiljui, mutta joutui keskeyttämään lauseen ulvontaan, kun Markus alkoi liikutella elintään syvemmällä.

Yllättäen kaikki keskeytyi puhelimen pirinään. Markus vetäisi peniksen pois syvyyksistä niin nopeasti, että Konstasta tuntui, että sisikalut tulisivat mukana.
Markus nappasi puhelimen sängyn vierestä ja vastasi siihen. "No moi, mitäs muru?" Konsta kuuli Markuksen sanovan. Hento naisääni kuului puhelimen läpi ja Konsta kuuli sen kysyvän mitä Markus puuhasi.
"Töistä just tulin ja iltakahvit keittelin, mitäs sinä?" Markus totesi hyväntuulisesti ja tarkkaili Konstaa silmä kovana. Hän painoi paksun käden Konstan suun päälle. Sukka joka oli pudonnut sängynpohjalle asetettiin Konstan kysymättä hänen suulleen uudestaan.
Naisääni puhelimessa kyseli Markukselta mitä tämä aikoi viikonloppuna tehdä. Markus totesi viattomasti saunovansa ja rentoutuvansa. Puhelu päättyi ja Markus viskasi luurin pois.
"Hyvä poika, kun olit hiljaa, mutta nyt mun täytyy vähän kouluttaa sua, koska sä pistit vastaan vähän tossa," Markus myhäili ja siirtyi sängyn vieressä olevalle mysteeriselle muovipussille.
Konsta näki mustan hiihtomaskin ja ilmeisesti hänelle tarkoitetun pallon suuhun sekä silmien peitoksi liinan.
"hei eiei, eikö vaan voitaisi ihan tavallisesti, otan sulta vaikka vaan suihin!" Konsta mumisi sukka suussa.
"Sä saat nyt näyttää vähä joulupossulta!" Markus hörötti ja asensi pallon Konstan suuhun vastaamati Konstan pyyntöihin.
Yllättäen hänen silmänsä sidottiin ja hän tunsi myöskin jotain pepussaan. Se oli iso anustappi. Konsta rääkäisi, mutta päätti, että hänellä ei ollut muuta vaihtoehtoa, kuin kestää se mitä hän oli tilannutkin.
Yllättäen hän myös tunsi jotai nenänsä ja kasvojensa päällä. Se oli karhun iso perse.
Yllättäen ovikello pirahti. Konsta järkyttyi ja mietti mitä tulevan pitää. Markus nousi pois ja Konsta kuuli tämän pukevan ylleen. Ovi avattiin ja eteisestä kuului riehakasta hieman humaltunutta 2 vieraan miehen keskustelua.
"Onko sulla se homolutka täällä?" kysyi toinen
"Joo tuolla me jo aloteltiin!" Markuksen ääni selosti iloisesti.
Konsta ei voinut kuin maata silmät sidottuna pallo hampaidensa välissä ja anustappi kutitteli perseessä. Hän saisi vielä 2 uutta raksajätkää. Tämä ei ollut enää totta.
Jatkuu seuraavassa osassa!!

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute