Koodi-puhelin
Rehtorin kanssa 2 & 3
Tapio

Osa 2

Olin sopeutunut hyvin uuteen kouluyhteisöön ja tutustunut toisiin opettajiin vähän paremmin kuin toisiin. Rehtorin eli Raimon kanssa olin tehnyt lähempää tuttavuutta jo kesällä haastattelun yhteydessä, mutta kouluaikana emme juurikaan silmäilleet toisiamme, kuin käydessäni Raimon työhuoneessa. Syyslukukausi lähestyi puoliväliään, ja syksyn ylioppilaskirjoitukset olivat takanapäin ja syysloma alkamassa. Kulkiessani kohti opettajainhuonetta Raimo huikkasi minua käymään työhuoneessaan. "Tulisitko tänään meille klo 19? Istuttaisiin iltaa hieman ja keskusteltaisiin kuluneesta syksystä". Raimo vakuutteli, ettei taustalla ole mitään ihmeempää taka-ajatuksia. Vastasin illanistujaisen sopivan minulle.

Saavuin ajoissa Raimon luokse, tai oikeastaan jopa etuajassa, sillä taksini kurvasi pihaan klo 18.45. Raimo toivotti tervetulleeksi ovella ja tarjosi tervetuliaismaljan. Asetuimme Raimon kanssa olohuoneeseen, jossa vaihdoimme kuulumisia kuluneelta viikolta ja keskustelimme alkaneen syysloman suunnitelmista. "Tarkoitukseni olisi käydä kotiseudulla sekä tehdä muutaman päivän ulkomaanmatka", vastasin Raimon uteluihin. Havahduin aika-ajoin tuijottavani Raimoa, joka näytti vain komeammalta ja komeammalta päivästä toiseen; hänessä oli kaikki kohdillaan pukeutumisesta ulkonäköön. Raimo pukeutui hyvin virallisesti työpäivinä, sillä en ollut nähnyt häntä kertaakaan esimerkiksi farkuissa. Nytkin hänellä oli yllään sama tumman sininen puku kuin koulussakin.
Yhteisen iltamme katkaisi ovikellonsoitto. Oven takana odotti Seppo, joka oli Raimon ikätoveri ja koulumme maantiedon ja biologian opettaja. En ollut juurikaan tutustunut häneen koulussa, mikä oli myös peruste hänen kutsullensa Raimon sanojen mukaan. Raimo ohjasi Sepon olohuoneeseen istumaan kanssani kahdestaan. Ehdimmekin aika keskustelemaan asioista melko paljon ja tutustumaan kivasti. Seppo muistutti pitkälti Raimoa: hän oli alkanut myös harmaantua ja oli onnellisesti aviossa. Hänen vaimonsa, Pirjo, toimi paikallisen ala-asteen rehtorina.

"Hei miehet, tulkaa nauttimaan illallisesta", kuului Raimon kutsu keittiön puolelta. Raimo oli kattanut kolmelle illallisen viinitarjoiluineen keittiön puolelle. "Tapio vaikuttaa oikein mukavalta henkilöltä, ja on varmasti pidetty henkilö opettajien ja oppilaiden keskuudessa", Seppo sanoi. Raimo yhtyi Sepon toteamukseen, että ei ole kuullut yhtään huonoa palautetta työstäni opiskelijoilta ja opettajilta. Raimo loihtiman maukkaan illallisen ohessa keskustelimme paljonkin kuluneesta lukuvuodesta ja omista kokemuksistani. Annoin kehitysehdotuksia, joihin herrat yhtyivät, ja toisaalta sain hyviä vinkkejä heiltä.

Maittavan illallisen jälkeen siirryimme takaisin olohuoneen puolelle, jossa Raimo tarjoili viskit ja istuutui viereeni. "Kutsuin tarkoituksella teidät molemmat tänne, jotta voitte tutustua toisiinne. Näin sinäkin Tapio pääset paremmin ryhmään sisään. Mutta nyt tulee yllätys molemmille: ette tienneet sitä, että olen nussinut teitä molempia", Raimo sanoi. Katsoimme toisiamme Sepon kanssa poskia punoittaen ja hieman hämmentyneinä. "Ajattelinkin, että voisimme ehkä kolmistaan viettää mukavan illan ja tutustua hieman "syvemmin" toisiimme", Raimo jatkoi. Seppo kyllä näytti komealta mieheltä, joten minulle kyllä tilanne oli ok. Monologinsa aikana Raimo oli laskenut kätensä isällisesti reidelleni, mikä herätteli pikku-Tapion eloon farkkujen sisällä.

"Olemme Sepon kanssa useasti naineet keskenään. Seppo nauttii enemmän btm-roolista, mutta on myös silloin tällöin pannut minua. Ajattelin, että jos sinä, Tapio, panisit meitä molempia tänään" Raimo sanoi. Seppo oli edelleen hämmentyneen näköinen, mutta pieni hymyn kare alkoi nousta myös hänen kasvoillensa. Raimo ja Seppo näyttivät ulospäin kyllä kaikelta muulta kuin panokavereilta. Kumpikin herroista pukeutui siististi, aina vähintään suoriin housuihin, ja näyttivät konservatiivisilta herrasmiehiltä, eivät riettailta sediltä.

Seppo nousi nojatuoliltaan ylös. Huomasin, kuinka hänen suorien housujen etumuksessa pullotti jo pelkästään Raimo esittämän idean jälkeen. Toisaalta itse olin kiihottunut pelkästä Raimon kosketuksesta. Suostuin myös Raimon esittämään ajatukseen. Nousin myös ylös sohvalta, ja pyysin Seppoa istuutumaan Raimon viereen ja suutelemaan häntä kiihkeästi. Katselin hetken aikaa vierestä, kun kaksi vanhempaa ukkomiestä söivät toisiaan intoa uhkuen; kiihkeiden suudelmien myötä myös Raimon penis heräsi eloon. Herrojen suudellessa toisiaan riisuin molemmilta housut ja alushousut pois kokonaan, jotta pääsin heidän kauniisiin elimiin käsiksi.

Aikansa suudeltuaan pyysin herroja siirtymään makuuhuoneen puolelle ja riisumaan toisensa. Seppo muistutti Raimo ulkonäöllisesti paljon: ihana karvainen kroppa ja hieman pyöristynyt vatsa. Toisaalta hänen peniksensä ei ollut aivan yhtä valtava. Ohjeistin Raimoa hakemaan liukuvoiteen ja kondomit sekä asettumaan nelinkontin vuoteelle, ja ”Sinä, Seppo, valmistelet Raimon pepun panokuntoon, kun hän on asettunut sängylle.” Vetelin Sepon esinahkaa edestakaisin sillä aikaa, kun Raimo haki tarpeitamme.

Raimo asettui sängylle nelinkontin peppu pystyssä. Riisuin vaatteitani kaikessa rauhassa, ja ihastelin, kuinka Seppo aloitti Raimon valmistelun. Hän liukasti Raimon pyllyreiän omalla kuolallaan ja leikitteli kielellään Raimon pyllyssä, mistä molemmat nauttivat selvästi. Seppo nuoli ja imi sekä sormeili Raimon peppua ja sulkijalihasta vuorotellen. Vähitellen Sepon kuolaa valui kauttaaltaan Raimon pakaroiden välistä. ”Seppo, voit lopettaa. Rullaa minulle kortsu ja voitele se”, käskin Seppoa.

Nousin sängylle Raimon taakse. Asettelin varovaisesti penikseni hänen peppureiän huulille. Raimoa ei ollut aiemmin selvästi nussittu tai Seppo oli epäonnistunut, sillä hän vastusteli sisään työntymistäni. Toisaalta Raimo sai kärsiä nahoissaan ystävänsä epäonnistumisesta. Upotin penikseni kerralla pohjaan asti, vaikka Raimo huusi lähes suoraan kurkkua kivusta. ”Ai ai, toivottavasti nautit muista työnnöistä! Seppo! Käy selällesi Raimon eteen siten, että hän voi ottaa sinulta suihin ja/tai nuolla peppusi. Hän valmistelee sinut panokuntoon”. Seppo teki työtä käskettyäni, ja asetteli itsensä selälleen ja tyynyn selän alle sekä jalkansa Raimon hartioita vasten.

Raimo otti Sepon veltostuneen kyrvän suuhunsa samalla, kun aloin hitaasti vetäytymään Raimon perseestä. Aloitin kohtalaiseen hitaan panoliikkeen, jonka keskeytin aika ajoin runkatakseni ja puristellakseni Raimon kiveksiä ja penistä. Muutaman minuutin jälkeen aloitin voimakkaan ja tahdikkaan ryskäämisen, minkä voimasta tuon vanhan miehen pakarat paukkuivat työntö työnnön jälkeen kovemmin, mikä välittyi myös äänimaailmassa. Raimo oli tässä välin aloittanut jo Sepon pepun voitelun. Keskeytin Raimon toimet, ja pyysin hänen kääntymään selälleen Sepon viereen, sillä olin valmis laukaisemaan spermani hänen suuhunsa. Lastini purkautui melkoisella voimalla hänen nieluunsa ja eikä hän kyennyt pitämään kaikkea sisällään.

”Jahas Seppo, jalat ylös ja levitä pakaroitasi!” Nostin Sepon jalat hartioitani vasten. Koska Raimolla ei ollut penisrengasta tarjota, otin Sepon toisen sukan, jonka sidon penikseni juureen simuloimaan penisrengasta. Aloitin hyvin rauhallisesti työntyä Sepon sisään, jonka peppu oli huomattavasti liukkaampi kuin Raimon. Alkuun myös runkkasin Seppoa, mutta tahdin kiihtyessä lopetin. Raimo katsoi toimiamme vierestä ja samalla masturboiden. Raimo asettui siten, että hän oli valmis laukeamaan Sepon kasvoille. Kiihdytin vauhtia entistä enemmän, mikä johti Sepon laukeamiseen. Raimo ehtisi laskemaan siemenensä Sepon nieluun ennen kuin itse olin valmis. Toistin Sepon kohdalla saman kaavan kuin Raimon kohdalla. Lauetessani Sepon suuhun, Raimo puhdisti Sepon vatsan spermasta.

Panosession uuvuttamana rojahdin selinmakuulle Sepon viereen. Raimo puhdisti kyrpäni vielä ennen kuin hänkin asettui makuulleen petiin. Hetken makoilun ja taivaallisen tunteen haltioissa olon jälkeen suuntasimme suihkuun ja saunaan pesulle. Loppuilta sujuikin mukavasti alasti toistemme peniksiä hyväillen ja viskiä nauttien.

"Tapio, voisin useamminkin ottaa sinun kyrpäsi sisääni", sanoi Seppo seuraavana aamuna. Samalla hän katseli toista sukkaansa, joka oli liukuvoiteen ja sperman likaama. "Raimo, lainaahan minulle mustat sukat, jotta palata kotiin suurempaa huomiota herättämättä."

Loman jälkeen sain kuulla, että Raimon vaimo oli löytänyt revityn kondomikääreen sägyn alta seuraavalla viikolla. Löytöä seurasi tiukka kuulustelu, jossa Raimo kertoi harrastaneensa seksiä miehen kanssa. Raimon yllätykseksi Riitta suhtautui asiaan rauhallisesti. Raimo kutsui minut huoneeseensa keskustelemaan hänen ja Riitan keskustelusta.

"Riitta otti asian suhteellisen tyynesti, vaikka odotin pahempaa. Riitta toimii pappina paikallisessa seurakunnassa, ja kirkon ihmisten keskuudessa tähän ei suhtauduta kovin suopeasti. Sen sijaan, että Riitta olisi alkanut puhua avioerosta..."

"niin..."

"Hän haluaisi tavata tämän miehen. En voi paljastaa minun ja Sepon pitkäaikaista suhdetta, sillä Riitta ja Pirjo ovat hyviä ystäviä keskenään. Eikä se tekisi hyvää meidän perheille", Raimo jatkoi. Lupasin harkita asiaa.

Osa 3

Raimo oli jäänyt vaimollensa kiinni pettämisestä ja seksistä miehen kanssa. Keskustelimme asiasta koululla, ja lupasin harkita hänen vaimonsa pyynnön toteuttamista. Pari viikkoa keskustelumme jälkeen ilmoitin Raimolle, että sovitaan itsenäisyyspäiväksi. Riitta, Raimon vaimo, tahtoi tavata miehen, jonka kanssa Raimo oli rietastellut.

Tilanne oli monimutkainen, sillä Riitta ja Raimo olivat olleet aviossa yli kolmekymmentä vuotta. Lisäksi Riitta toimi pappina paikallisessa seurakunnassa. Kirkon piirissä ei katsottaisi hyvällä Raimon, Sepon ja minun touhujani. Toisaalta Raimon ja Riitan erokaan ei näyttäisi kivalta seurakunnan sisällä, joten Riitan ehdotus sai perhosia vatsaani. Raimo ja Riitta muodostivat konservatiivisen ja kristillisiä arvoja noudattavan perheen, vaikkakin Raimo mielihalut eivät välttämättä sopineetkaan yhteen kristillisyyden kanssa.

Itsenäisyyspäivä osui perjantaille, joten tiedossa oli pitkä viikonloppu. Raimo oli kutsunut minut syömään heille kello yhdeksi. Koska tapaisin ensimmäistä kertaa Riitan ja hieman kiusallisissa oloissa, päätin panostaa pukeutumiseen. Otin kaapistani mustan puvun, valkoisen paidan ja tumman sinisen solmion. Lisäksi otin mukaani erilliset tupsu-loaferit, joita käytän sisäkenkinä juhlissa. Vielä ennen taksiin nousua tarkistin solmiosolmuni ja jakauksen suoruuden.

Ovikelloa soittaessani sydämen tykytykset vain kiihtyivät ja kylmä hiki alkoi nousta pintaan. Jännitin turhaan. Ovella minua oli vastassa iloisesti hymyilevä vanhempi naishenkilö. Riitta oli hieman Raimoa nuorempi ja hyvännäköinen rouva. Riitalla oli yllään musta suorat housut, pikkutakki ja papin liperit kaulassaan, sillä hän oli ollut pitämässä itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksen.

Raimo esitteli meidät toisillemme: "Tässä on Tapio, hän on meidän lukiomme historian opettaja. Ja tässä on vaimoni Riitta". Tervehdimme vielä kädestä pitäen toisiamme Riitan kanssa. "Raimo, ota Tapion takki ja siirtykää sen olohuoneen puolelle sen jälkeen", Riitta ohjeisti. Raimo otti ulkotakki päältä ja laittoi sen kaappiin, kun samalla vaihdoin kenkäni. Raimo oli selvästi jännittynyt ja vaivaantuneen oloinen ensikohtaamisestamme Riitan kanssa. "Hyvin se meni", sanoin ohimennen Raimolle, joka näytti todella hyvältä kuten aina: Tumma puku se vaan pukee miestä.

Riitta saapui myös olohuoneen puolelle jonkin ajan kuluttua kutsuakseen syömään. "Pöytä on katettu, joten käykäähän istumaan, olkaa hyvät", kuului Riitan kutsun. Hänen matalakorkoiset korkokengät kopisivat ihanasti parketilla. Raimo ja Riitta istuutuivat vierekkäin toiselle puolelle pöytää ja minä heidän vastapuolelleen.

"Olet siis opettajana Raimon koulussa", Riitta kysyi. "Kyllä, olen juuri valmistunut ja ensimmäisessä virkasuhteessani heti", vastasin Riitan kysymykseen. Raimo jatkoi kertomalla, kuinka pidetty opettaja olen ja miten mukavasti olin sopeutunut kouluun. Riitta oli kiinnostunut henkilökohtaisesta elämästäni ja oli halukas tietämään kaiken minusta. Elin poikamieselämää vielä, eikä kiikarissakaan ollut vaimoehdokastakaan.

"No, kyllä sinä vielä ehdit perustamaan perheen ja tekemään kaikenlaista kuten mekin Raimon kanssa. Raimosta paljastui aivan uusi puoli sinun kauttasi. Miesten väliset suhteet ovat meille seurakuntalaisille hankalia, ymmärrät varmaan", Riitta vaikeroi ottaessaan asian esiin. "Ymmärrän toki, eikä tässä ole tarkoitus levitellä asiaa. Ja tämä kaikki on lähtöisin Raimon aloitteesta", vastasin Riitalle. "Näin ymmärsin, ja halusinkin kutsua sinut paikalle vain, koska halusin tavata Raimon ihastuksen", Riitta kertoi, "mutta toisaalta haluaisin nähdä teidät myös touhussa ja osallistua itsekin", Riitta jatkoi.

Olin niellaista lihanpalan väärään kurkkuun kuultuani Riitan puheenvuoron. Raimo näytti erittäin hämmentyneeltä vaimonsa vierellä. Sen sijaan Riitta näytti erittäin innostuneelta ja kiinnostuneelta, ja hän olikin jo valmis tositoimiin: Tunsin, kuinka toinen hänen jaloistaan hieroi oikean jalan säärtäni. Riitta oli ottanut korkkarinsa pois, ja hankasi jalkojansa minun jalkoihin aterioinnin päättymiseen asti. Koin tilanteen hieman kiusaantuneeksi ja oudoksi, etenkin noustessani pyödästä. Riitan jalkapeli sai minussa aikaan erektion, joka näkyi selvästi puvun housuistani.

Pahoittelin erektiotani Raimolle olohuoneen puolella, mutta en voinut asialle mitään: "Vaimosi on kaunis ja hänen jalkaleikkinsä sai minut kiihottumaan. Hän tiesi kyllä, mitä teki", sanoin. "Et ole ainoa, joka on joutunut hänen uhrikseen", Raimo sanoi hymyillen. Seisoimme olohuoneen ikkunan ääressä ja ihastelimme takapihalle aukeavaa talvista metsämaisemaa. Riitta tuli väliimme seisomaan ja laski kätensä molempien hartioille. "Miten olisi mukava erotiikan täyteinen iltapäivä ennen linnanjuhlien seuraamista"; Samassa Riitta tarttui molempia solmioista ja ohjasi makuhuoneen puolelle. "Raimo, istu tuohon tuolille. Tapio, jää seisomaan siihen keskelle lattiaa", kuului Riitan komennot.

Riitta poistui huoneesta hetkeksi, sillä hän kävi hakemassa tilamaansa seksilelun sekä pari kappaletta Raimon solmioita vaatehuoneesta. "No niin, aletahan hommiin sitten". Riitta avasi miehensä housujen sepaluksen ja kaivoi velton peniksen esiin, ja sitoi Raimon tuoliin kiinni käsistä ja jaloista solmioiden kanssa. "Onpas se pieni ja löysä vielä" Riitta totesi ja aloitti kiihkeän runkkausliikkeen saaden aikaan erektion; "Saat seurata siinä nyt, kuinka rakastelen ihastuksesi kanssa, saat kokea "pettämisen" omissa nahoissasi", Riitta sanoi ja kävi päälleni.

Riitta aloitti voimakkaan suutelun, ja kaatoi minut lopulta selälleni sängylle, jossa hän avasi housuni ja kaivoi esiin jäykistyneen penikseni. Riitta runkkasi muutamia kertoja minua, kunnes veti terskani esiin ja aloitti voimaakaan imun. Paikoilleen sidottu Raimo äänteli kiihotuksestaan, ja näin kuinka hänen terskansa ja jäykistynyt kyrpä sykkivät punaisena kiihotuksesta. Riitta ei kuitenkaan saatanut minua laukeamispisteeseen vaan lopetti oikealla hetkellä; Hän otti minulta housut ja kengät pois ja kehotti riisumaan myös takin, paidan ja solmion. Hän ryhtyi seuraavaksi imuttelemaan ja runkkaamaan aviomiehensä penistä. Katselin tätä toimenpidettä kiihottuneena vierestä, kunnes Riitta vapautti Raimon ja riisui hänet alasti.

"Raimo on tunnustanut, että olette kaksi kertaa harrastaneet seksiä - Voisitte nyt toistaa ensimmäisen kerran, sillä haluan nähdä, kuinka mieheni kyrpä uppoaa vieraaseen mieheen. Raimo kapuappahan Tapion taakseen ja nussi häntä takaata", kuului Riitan ohjeet. Riitta antoi Raimolle liukuvoiteen ja kondomin, jotta pääsimme asiaan. Raimo aloitti taitavan peppuni käsittelyn ja rentoutuksen sormin ja kielellään. Aikansa nuoltua ja sormetettuaan Raimo levitteli voiteet perseeseeni ja kondomin päällystämälle kyrvällensä. Raimon paksu penis tuotti ihan paineen tunteen, kun hän alkoi hiljalleen työntyä sisääni. Hän työntyi jälleen pohjaan ja aloitti samanlaisen röykytyksen kuin ensimmäisellä kerralla.

Riitta istui jalat ristissä toimistotuolilla sängyn vieressä. Katselin, kuinka hän nautti näkymästään. Ihastelin hänen mustien sukkahousujen vuoraamia sääriään ja sitä, kuinka hän pyöritteli nilkkojaan ja korkkareitaan. Oikealla kädellään hän hieroi suorien housujen etumusta ja voihki kiihotuksestaan. Riitta nousi tuoliltaan ja siirtyi sängyn laidalle istumaan. Hänen miehensä pani minua tasaisen varmalla tahdilla, kun taas Riitta puolestaan alkoi runkata puolijäykkää kyrpääni muutaman vedon verran ja puristeli kiveksiäni. Olin menettää tajuntani tilanteen tuomasta nautinnosta. Onnekseni Riitta lopetti oikealla hetkellä.

Hän riisui vaattensa pois jättäen tyylikkäät silkkiset sukkahousunsa, jotka kiihottivat minua valtavasti. Raimon panoliike hyytyi hieman yllättäen, mutta koska olin nelinkontin, en nähnyt taakseni. Riitta kapusi myös sängylle, Raimon taakse sormeilemaan miehensä peppureikää. Pienen hetken kuluttua Raimon liike pysähtyi kokonaan jääden sisääni. Riitta oli pukenut ylleen strap-on dildon, jolla hän alkoi nussia miestään. Raimo nojasi selkääni vasten huutaen kivusta. Riitta ja Raimo saivat lopulta sovitettua tahtinsa yhteen siten, että molemmat saattoivat jatkaa panoa. Riitan työnnöt tuottivat tulosta, sillä Raimo laukesi sisääni.

Riitta riisui dildonsa, ja antoi Raimon vetäytyä ulos minusta. "Istu tuohon tuoliin!", kuului Riitan käskyt. Riitta sitoi Raimon kiinni tuoliin. "Nyt saat katsoa vierestä, kuinka vaimosi tyydyttää Tapion tarpeet!" Olin ottamassa jo kondomia paketista, kun Riitta ilmoitti haluavansa paljasta munaa sisäänsä. Hivelin peniksestä valuvat kiimatipat liukasteeksi, ja lisäksi annoin suuseksiä Riitalle ennen sisään työntymistä. Peppu hellänä aloitin kohtalaisen rivakan panoliikkeen lähetyssaarnaaja-asennossa. Hyvin kiimaisena minun ei tarvinnut kuin muutaman minuutin työnnellä edes takaisin, kun jo laukesin Riitan sisään. "Tapio, haluan katsella vielä, kuinka puhdistat pepussani käyneen peniksen". Toteutin Riitan toiveen ja polvistuin Raimon eteen. Aloin kielellä rauhallisesti nuolla hänen puolivelttoa kyrpäänsä terskasta kohti kiveksiä.

"Sehän näytti kiihkeältä, voitaisiin joskus ottaa uudestaan", Riitta totesi session päätteeksi ja vapautti Raimon tuolistaan. Riitta siirtyi pesulle meitä ennen, joten saatoimme vielä helliä toisiamme kaikessa rauhassa ja vaihtaa vielä suudelmat keskenämme. "Kun tulette pesulta, puvut ylle nopeasti, sillä ei ole paljon aikaa ennen vieraiden saapumista", Riitta sanoi. Itsenäisyyspäivän vastaanottoa oli tulossa seuraamaan myös Seppo ja Pirjo sekä Timo Marja-vaimonsa kanssa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute