Koodi-puhelin
Työmatka
elperro

New Yorkin työmatkani sujui kuin rasvattu - kaikin puolin. Heti ensimmäisenä ('lepopäivänä') sain ainakin kahdeksalta mieheltä, mutta rankinta oli tuo kiinteistövälittäjän organiseeraama ryhmäanti. Minä ainakin nukuin sieluttoman hyvin seuraavan yöni.

Liikepalaverit sujuivat rauhallisesti ja ilman yllätyksiä. Liikepäivällisen jälkeen kävelin kahdeksatta avenueta pitkin ja 23. kadun kulmauksessa oli videoliike. Päätin ihan vain nopsaan piipahtaa katsomassa, millainen meno ja paikka oli kyseessä. Liikkeen etuosassa oli komea valikoima seksitarvikkeita ja filmejä, taka-osassa oli videokoppeja ja - yllätys, yllätys pelihuone. Eli huoneessa oli muutama tuoli, pari pöytää ja slingi. Kello lähenteli iltakymmentä, paikalla oli muutama tummaihoinen, joukko hyvin bodattuja nuoria miehiä ja muutama iäkkäämpi. 3-kymppinen bodari hieroi etumustaan ja seurasi liikkeitäni, epäilemättä hän oli kiinnostunut skandista! Yksi videokoppi oli tyhjä, sinne! Suljin osin oven takanani ja tuo minua tarkkaillut kaveri työnsi päänsä oven raosta ja nyökkäsin hänelle 'sisään vaan'.

Todella siisti mies, vaalea kihara tukka, pieni parransänki, minua viitisen senttiä pidempi ja kiinteärunkoinen kaveri! American Dream! Hän tarttui toisella kädellä niskaani, toisella oikeaan pakaraani ja epäröimättä hän suuteli minua vaativasti työntäen kielensä nieluuni. Siltä ainakin tuntui. Piparmintunmakuinen suudelma. Kaverin kalu painoi lantiotani vasten, tunsin sen armottoman kuumotuksen omassani. Mitä tästä NYT seuraisi? Sälli painoi hartioistani minua polvilleni ja hieroi haraväliään naamaani vasten. Hänen toinen kätensä painoi niskastani ja todella hän nyhjäisi nepparietumuksensa auki. esiin ponnahti - kommandona - leikattu vaalean karvoituksen keskeltä suoraan sojottava noin 18-senttinen kiimalimaa valuttava paksuhko kalu. Mies määrätietoisesti geelasi huuleni ja ymmärsin kyllä, minne amerikkalainen unelma halusi. Raotin huuliani niitä pingottaen siten, että hän tuntisi huulteni jännityksen työntyessään nieluuni. Ymmärsin hänen myhäilystään, että tekniikkani oli - taas kerran - oikea. Häpykarvat työntyivät nenääni, kaveri nautti syvällä nielussani olosta, hänen kalunsa sykki nautittavasti. Tartuin käsilläni hänen kiinteistä karvaisista pakaroistaan ja vedin häntä tiukemmin itseeni. Nieluni osaa nauttia kovasta pitkästä kalusta, ei merkkiäkään yökkäämisestä ja varmasti tuo unelmapoju piti saamastaan huomiosta.

Sällin kädet hieroivat niskaani ja hänen hengityksensä tiheni ihan vain aavistuksen, reidet jännittyivät, samoin pakarat, jotka olivat kourissani. Nieluuni pelmahti lämmin suihku, toinen, kolmas, neljäs, viides... kahdeksas... Nielin kaiken kuuliaisesti, en edes ajatellut tuhlaavani tippakaan. Kaveri taputti päälakeani ja veti housunsa ylös. Olin polvillani ja katsoin häntä ylöspäin kiitoksen hymy silmissäni. Kaveri oli poissa, mutta tilalle ilmestyi kuin pimeydestä pitkä hoikka afroamerikkalainen mies.

Hänen kalunsa oli jo valmiiksi sepaluksesta ulkona ja se sojotti hieman alaviistoon, hieman yli 20 senttiä (arvioni mukaan) ja varmasti viisi senttiä paksu tupellinen muna iski naamalleni. Mies tarttui korvistani ja veti naamani väkivaltaisen voimallisesti munalleen. Hän survaisi sen nieluuni, ynähteli ja jatkoi kyrpänsä ruokkimista nieluuni. Meinasin yökätä riivatun nopeasta sisääntyönnöstä, mutta päätin kestää leikin. Miehen ote korvistani sai minut lievään pakokauhuun, mutta varsin mielihyväiseen sellaiseen. Kiimainen mies, sillä nieluni täyttyi laavamaisen kuumasta kiisselistä, josta nousi sieraimiinikin vahva sperman tuoksu. Mitä muuta voin, kuin niellä?

Tiesin toki entisiltä käynneiltäni, että New York elää 24/7 ja eteesi voi tulla aivan mitä tahansa. Mutta että, kun olin vielä polvillani, silmät kiinni makustelemassa tuon tumman miehen paksua mieskermaa, minua vedettiin kainaloista ylös.

- Taidat nauttia miesten palvelemisesta? Tuo afroamerikkalainen mies kysyi.

- Toki, kiitos, nautin kyllä suunnattomasti äskeisestä ja hyvältä maistui!

- Heh, kiitos. Haluaisitko kenties tulla jatkamaan asunnolleni. Asun tuossa korttelin päässä seitsemännellä avenuella.

Jatkuu…

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute