Koodi-puhelin
Suomi-Ruotsi
Karhubiker

Työreissut Ruotsiin ovat puuduttavia. Laivamatka kestää aina iäisyyden, eikä viihteellekään oikein viitsi ryhtyä kun aamulla pitää heti ajaa. Notkuin ruuan jälkeen tuopillisella ja katselin puolityhjää baaria. Muutama tyttöporukka ja enimmäkseen työmatkalaisen näköisiä äijiä. Minua ei yksin matkustaminen haittaa, mutta olisi kiva jos olisi joku tuntematon jonka kanssa jutella. Menin kannelle tupakalle ja samalla oven avauksella siihen tuli kanssamatkustaja. Mies pyysi tulta ja jäi siihen jutuille.

Hän puhui suomea, kertoi asuvansa Ruotsissa ja käyneensä Suomessa työmatkalla. Hänellä oli tuuhea musta parta ja tukka poninhännällä. Farkut ja huppari. Harrikkamiehiä, kuten minäkin. Juttelimme pyöristä ja ajelureissuista. Menimme sisään ja baarissa tarjosin meille tuopit. Mies oli mahdottoman mukava ja ilmeisen sivistynyt. Juttelimme aivan kaikesta, musiikista filosofiaan. Hän oli ehkä nelikymppinen, nauravasilmäinen ja harteikas. Vilpittömän oloinen. Siis mies minun makuuni. Nimeltään Sven.

Olin ostanut muutaman oluen hyttiin. Kysyin, haluaisiko Sven tulla parille, voisin samalla näyttää hänelle tietokoneella olevia kuvia pyörästäni. Hän ilahtui ja joimme tuopit tyhjiksi.

Hytissä avasin läppärin ja istuimme vierekkäin sängylle. Koneella oli kuvia ajelureissuista ja kokoontumisajoista. Selailimme niitä, joimme olutta ja naureskelimme. Yksi kuva oli otettu saunan rannasta ja siinä oli alastomia partaäijiä järvessä. Sven sanoi: ”komeita jätkiä”. Tunsin kuin sähköiskun kropassani. Katsoin Sveniä ja sanoin: ”niin on”. Katsoimme toisiamme silmiin, tunsin miten sykkeeni kasvoi, adrenaliini laajensi verisuoniani ja paisuvaiseni alkoi turvota.

Sven tuli viereeni ja suuteli minua. Hän siveli käsillään partaisia poskiani ja minä vastasin. Laitoin tietokoneen pois ja työnsin käteni hänen paitansa alle. Leveä, karvainen selkä tuntui huikean miehekkäältä. Hän riisui paitansa ja alta paljastui täydellinen karhun vartalo. Menin hänen eteensä polvilleni ja suutelin karvaista rintaa ja mahaa. Avasin hänen farkkunsa ja sieltä ponnahti mustan karvan keskellä komeileva elin. Otin sen suuhuni Svenin suipistellessa pakaroitaan ja puhistessa nautinnosta.

Riisuimme molemmat alastomiksi. Sven kävi sängylle selälleen ja minä hänen päälleen. Kalut muljahtelivat toisiaan vasten ja suutelimme ahnaasti. Etsin kassista kondomipaketin ja käsirasvaa. Laitoin Svenille kumin ja asetuin kyykkyyn hänen päälleen. Ohjasin hänet rasvattuun perääni. En ollut koskaan ollut miehen kanssa mutta silti kaikki sujui täysin vaivatta.

Aloin ratsastaa Svenillä samalla kun hän hyväili minua kädellään. Mikään ei koskaan ollut tuntunut yhtä hyvältä. Upean ruotsinsuomalaisuroksen terska liikkui eturauhaseni viertä. Voihkimme ja ärisimme nautinnosta. Tunsin, kuinka Sven purki lastinsa kondomiin. Melkein samalla hetkellä minä lennätin valkoiset terveiseni mustakarvaiselle rinnukselle.

Lyyhistyin hikisenä hänen päälleen ja makasimme siinä, kunnes Svenin kalu pulpahti velttona ulos. Kävimme yhtä aikaa suihkussa. Mahtoi olla näky; kaksi isoa karvaista miestä vaahdottamassa toisiaan neliösentin kokoisessa kopissa. Suihkunraikkaina päädyimme miesten hommiin vielä pariin otteeseen. Nukuimme yön lusikassa ja menimme yhtä aikaa aamupalalle. Vaihdoimme yhteystietoja ja hyvästellessämme tiesin, että tulen vierailemaan naapurimaassa vielä monta kertaa…

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute