Koodi-puhelin
Ensitapaaminen Aksun kanssa
woodpekker

Aloin jo lähestyä Helsinkiä ja näppäilin Aksun osoitteen puhelimen navigaattoriin. Olin varsin jännittynyt…

Olin ”törmännyt” Aksuun Instagramissa. Tai siis oikeammin kuviin joita olin ihaillut jo pitkään. Tuo uskomattoman kuuma pakkaus. Treenattu, mutta sopusuhtainen kroppa, kaikin puolin komea ilmestys eikä kuvien perusteella muutenkaan ehkä olisi valittamista… ;) Mikään ei varsinaisesti kuvissa tai teksteissä kertonut Aksun suuntautumisesta, mutta jokin herätti aavistuksen. Pitkään pohdin, uskallanko laittaa viestiä, ja viimein uskalsin. Useita viestejä, pitkiä keskusteluja ja viimein olin matkalla tapaamaan tuota ihmistä.

Navigaattori ohjasi minut oikealle kadulle ja pysäköin auton. Menin porraskäytävään, hengitin muutaman kerran ja soitin ovikelloa. Kuulin kissan äänen. Ovi aukesi. Siinä oli tuo ihana mies, jonka tapaamista olin odottanut jo pitkään. Tiukat farkut (jotka ei nekään jättänyt mitään arvailujen varaan), hyvin istuva kauluspaita jonka läpi olisin voinut laskea ne vatsalihakset. Meinasin jännityksissäni kätellä, mutta Aksu halasi. Tunsin oloni helpottuneeksi ja tervetulleeksi. Pöydällä oli valmiiksi kaadettuna viinit. Aksu oli jopa jostain, joskus laittanut mieleensä lempi valkoviinini ja ostanut sitä. Olin haltioitunut. Söimme ja istuimme nauttimaan viinistä ja toisistamme. Juttelimme paljon toisistamme. Olin enemmän ja enemmän ihastunut tuohon mieheen.

Sauna oli lämmin ja Aksu ehdotti siirtymistä löylyyn. Siirryttiin saunaan ja yritin olla korrekti, etten kuolaisi tuota kroppaa koko ajan. Juteltiin niitä näitä. Sanoin meneväni välillä suihkuun. Aksu kysyi hakisiko meille siiderit. Minulle kävi hyvin pieni jännityksen lievittäjä. Menin suihkuun ja kuulin veden kohinan läpi, kun Aksu tuli takaisin suihkuhuoneeseen. Vahvat, treenatut kädet kietoutuivat takaapäin ympärilleni ja sulkivat minut hellään ja turvalliseen halaukseen. Tunsin Aksun ensi kertaa ihollani. Veri sisälläni kuohui. Aksu suuteli hiljaa niskaani. Tunsin Aksun jokaisen vatsalihaksen selässäni. Tunsin myös jotain isoa pakaraani vasten. Aksu kuiskasi hiljaa korvaani, ”meen takas löylyyn”. Minun oli pakko hetki tasata hengitystäni. Tuo kosketus. Tunne ihollani oli jotain sanoin kuvailematonta. Siirryin löylyyn. Aksu makasi ylälauteella. Nyt ensimmäistä kertaa jäin hetkeksi tuijottamaan tuota vartaloa. Aksu nosti jalat ja pyysi minutkin lauteelle. Istuin alas ja Aksu laski jalkansa syliini. Nuo lihaksikkaat pohkeet jalkojeni päällä. Nuo hiestä kosteat vatsalihakset. Tuo valtava kulli jonka juuressa siistitty karvoitus. En voinut hetken kuin tuijottaa sitä näkyä. Aksu havahdutti minut ajatuksistani ”haluttaako?”. En jotenkin osannut varautua Aksun suusta näin suoraan kysymykseen, mutta en voinut vastata kuin että ”arvaa vain paljonko!?”. Aksu nousi istumaan. Katsoi minua syvälle silmiin, laittoi kätensä niskaani ja suuteli. Suuteli niin ettei kukaan aiemmin. En voinut kuin sulkea silmäni ja antautua suudelman vietäväksi. Hetken kuluttua Aksu lopetti ja kuiskasi hiljaa korvaani ”mennäänhän sitten pesulle jo”, iski silmää, otti minua kädestä ja vei pesuhuoneeseen.

Pesun jälkeen Aksu meni ja laittoi päällensä harmaat kollarit ja tiukan valkoisen t-paidan. Istuin olohuoneen sohvalla, kun tuo ilmestys kosteine, sekaisine hiuksineen seisoi oviaukossa. Tuo vaatetus paljasti kaiken. Oli lähes sama, oliko vaatteita päällä tai ei, tunsin näkeväni vaatteiden läpi kaiken. T-paidan läpi paistavat vatsalihakset, treenatut kädet ja jalat. Ja juuri vyötärön alapuolella oleva kohouma. Se kohouma mitä olin jo Instagramin kuvissa hämmästellyt ja ihaillut. Nousin sohvalta ja kävelin Aksun luo. Aksu otti minut isoon halaukseen ja suuteli. En tiedä kuinka kauan suutelimme. Kädet vaelsivat toistemme vartaloilla. Tunsin oman kullini olevan kovempi ja kiihottuneempi kuin koskaan. Aksu kääntyi, nosti minut syliinsä ja kantoi makuuhuoneeseen.

Katsoin Aksua syvälle silmiin ja annoin käsieni vaeltaa kollareiden etumukselle. Ensimmäistä kertaa tunsin sen valtavan kullin käsissäni. Aksu riisui paitansa ja housunsa. Vain valkoiset Hilfigerin bokserit peittivät koko komeutta. Aksu otti yöpöydän laatikosta kosteusvoidetta ja pyysi levittämään sitä. Aksu kävi selälleen sängylle kädet pään alla. Istuin hajareisin Aksun päälle. Tunsin sykkivän kullin pakaroideni välissä. Levitin voidetta käsiini ja lämmitin sitä hetken. Levitin voidetta tuolle jumalaiselle treenatulle vartalolle hitaasti, käyden läpi jokaisen vatsalihaksen. Aksu huokaili. Ehkä osittain tahtomattanikin liikutin lantiotani käsien liikkeiden mukana ja tunsin Aksun paisuvan entisestään. Aksu nousi ylös ja pyysi minua menemään vatsalleni sängylle, jotta voi hieroa minua. Otin vaatteet pois ja menin sängylle. Aksu tuli päälleni ja levitti hierontaöljyä selkääni. Nuo vahvat kädet tuntuivat löytävän mitä ihmeellisimpiä lukkoja selästäni. Kädet vaelsivat pikkuhiljaa alemmas. Hetken kuluttua kädet vaeltelivat pakaroillani ja tunsin, miten sormi hieroi reikääni. Aksu nosti lantiotani ja laittoi alleni tyynyn. Aksu valutti hierontaöljyä pakaroideni väliin ja antoi sormen vaeltaa reiällä. Tunsin pientä painetta, kun sormi alkoi työntyä sisääni. Olen varsin kokematon ottamaan mitään sisääni, joten jännitin. Aksu painoi hitaasti sormensa sisääni ja rasvasi reiän kokonaan. Tällaista tunnetta en ollut ikinä aiemmin kokenut. Aksu veti sormensa hitaasti ulos, rasvasi kullinsa vedellen esinahkaa muutaman kerran. Tunsin, miten Aksu laittoi tuon valtavan kullinsa reiälleni. Olin valmis huutamaan seis. Aiemmat kolme kertaa eivät ole olleet mitään parhaita kokemuksia...

Hetken Aksu hieroi kulliaan reiälläni. Sitten tunsin, miten kulli asettui määrätietoisesti reiälleni. Aksu painoi lantiotaan kevyesti minua vasten. Kuiskasin ”varovasti”. Aksu laskeutui päälleni ja laittoi kätensä minun käsiini. Hellä puristus oli riittävä vastaus. Yritin rentoutua ja hengittää rauhallisesti. Aksu työnsi itseään sisälleni. Tunsin valtavaa painetta reiälläni ja olin varma, ettei se ikinä mahtuisi sisälle. Aksu hengitti rauhoittavasti niskaani ja painautui minua vasten. Tunsin kullin painuvan syvemmälle ja syvemmälle. Koko kroppani oli jännittynyt. Aksu oli todella kärsivällinen ja antoi reiälleni aikaa tottua ja antaa tilaa. Hetken totuttelun jälkeen puristin Aksun kättä ja tunsin paineen. Valtava kulli painui sisälleni. Olisin voinut huutaa (ja ehkä huusinkin). Tunne oli käsittämätön. Samalla se kipu, mutta toisaalta ihastukseni tiukassa puristuksessa tunsin käsittämätöntä nautintoa. Hellitin käsieni puristusta. Käänsin päätäni suudellakseni Aksua. Tunsin, miten Aksu painautui vielä syvemmälle ja syvemmälle. En tajunnut miten syvälle sisälleni voi edes päästä. Aksu painui pohjaan asti, oli siinä hetken ja vetäytyi takaisin. Hitaasti tuo valtava kulli liikkui sisälläni. Minut valtasi sellainen tunne, etten ymmärtänyt mistään ympärillä tapahtuvasta mitään. Aksu pani minua hitain ja rauhallisin vedoin. Hetken kuluttua Aksu vetäytyi ulos ja käänsi minut selälleen ja katsoi minua silmiin. ”Kaikki hyvin?” en voinut kuin katsoa tuota ihanaa miestä ja todeta ”jatka”. Aksu tuli lähemmäs, asetti kullin reiälleni ja painoi tällä kertaa kerralla sisälle. Mieletön kipu valtasi minut, mutta en voinut vastustaa. Jalkani puristivat Aksun lantiota työntymään syvemmälle. Aksu tuli lähemmäs ja suuteli minua kiihkeästi samalla naiden minua. Oloni oli käsittämätön. Vaikka se sattui, en voinut olla voihkimatta. Ensimmäistä kertaa joku nai minua niin että se tuntuu niin hyvältä, etten voi vastustaa. Aksu otti nilkoistani kiinni, nostaen jalkani ylös ja aloitti voimakkaan naimisen. Tunsin, miten Aksun kivekset osuivat minuun joka työnnöllä. Välillä vauhti kiihtyi käsittämättömän nopeaksi ja tuntui että voisin haljeta siitä. Aksu vetäytyi ulos ja otti minua käsistä ja veti mukaansa.

Aksu vei minut suihkuhuoneeseen ja työnsi minut kaakeliseinää vasten kuiskaten korvaani ”taidat tykätä”. Vahvat kädet tarttuivat ranteistani lukiten ne seinää vasten. ”Pane mua kunnolla” oli se mitä pystyin sanomaan. Tunsin oloni toisaalta niin avuttomaksi tuon vahvan miehen puristuksessa, mutta toisaalta oloni oli turvallinen, koska luotin Aksuun. Kulli asettui reiälleni ja painui voimalla sisään. Kipu pisti minut liikahtamaan, mutta Aksu painoi minut vartalollaan kiinni seinään ja aloitti naimisen. Aksun lantio hakkasi pakaroitani ja tunsin kylmän kaakeliseinän. Tunsin, miten Aksu vetäytyi lähes ulos ja työntyi taas voimalla sisään. Olin niin kiimainen, etten tajunnut edes kauanko Aksu nai minua. Vauhti kiihtyi ja kiihtyi niin, etten voinut tajuta kenenkään voivan naida niin nopeasti ja kovaa. Aksun koko kroppa jännittyi hänen lauetessaan sisälleni. Aksun työntyessä hitaasti minuun huomasin palautuvani jostain euforiasta. Seinä oli aivan spermassa ja koko kroppani tärisi. Olin lauennut koskematta kertaakaan omaan kulliini. Tunsin Aksun vartalon itseäni vasten. Aksu vetäytyi ulos ja huohotti… Käännyin Aksuun ja suutelin häntä pitkään.

Peseydyimme ja menimme takaisin sänkyyn. Katselin hetken Aksua ja menin hänen kainaloonsa. Kuuntelin Aksun hengitystä ja sydämenlyöntejä. Mietin mielessäni vain, että sellainen Instagram-ihastuksen ensimmäinen tapaaminen. Ja sitten nukahdin Aksun turvalliseen kainaloon.

*************************************************************************************
Tämä oli ensimmäinen tekstini, josta kuulisin mieluusti palautetta. Asiayhteydet ovat jossain määrin todenperäisiä. Tarinan Aksu on olemassa, mutta en ole uskaltaunut hänelle koskaan sitä viestiä laittaa. Jos tietäisin lopputuloksen olevan tämä, tekisin sen heti.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute