Koodi-puhelin
Alistus ja suunnanmuutos 2
Ikäwä...

Okei.. Tilanne on siis se et mun kalu alkaa nousta ja se ei todellakaan helpota tätä.. Sitten kuulen kuinka Riku sanoo Jennalle: "Arvaas mitä. Tällä alkaa tanko nousee. Tää saatana kiihottuu tästä!" Jenna nauraa ihanaa nauruaan ja sanoo: "Arvasinhan mä, tollanen saatanan pikku homo kun se on.." Riku hieroo edelleen itseään mua vasten ja farkut alkaa käydä tukaliksi.

Yht äkkiä Riku nousee mun päältä ja käy mun käsien päälle."Nyt kuule homohuora vaihetaan vaatteet" Riku sanoi ja antoi Jennalle merkin alkaa hommiin. Niitten oli pakko laittaa ne käsiraudat kiinni sängyn päätyyn etten ois vastustellu niin paljon. En ois voinu ikinä kuvitella et täs käy näin.. "Dodiin. Nyt käy kuule jätkä niin et tää sun paita leikataan auki kun sun käsiä ei nyt voi ottaa irti noista raudoista." Jenna sanoo ja hakee sakset. Hetken päästä mulla on kaikki vaatteet päällä. On rintsikat,sukkanauhavyöt,stay upit, stringit, ihan vitun kiihotta sisäkön mekko ja vähän muutakin sälää. "Sä oot nyt meijän palvelija ja sä palvelet meitä tässä asussa. Onko selvä?" Jenna sanoo ja vastaan myöntävästi.

Sen jälkeen Jenna käskee mut tuoliin ja irrottaa mun käsiraudat. Kun oon päässy tuolille istumaan Jenna laittaa raudat takasin ja sanoo "Sä saat nyt kattoo siitä ku me nussitaan. Ja älä pelkää, kyllä sunki pilluun vielä jotain täytettä tulee." Katson varmaan puoli tuntia kun ne kaks nussii siinä asentoa vaihtaen. Mä oon melkeen koko ajan niin lähellä tulemista et jos mun kyrpään ois koskettu vähänki ni mä oisin räjähtäny. Enemmän mä ihailin Jennan upeita rintoja ja pillua, mut kyllä mua kiihotti Rikun kullikin. Se oli varmaan 20/5 eli pirun hyvän kokonen. Mun makuun. Jenna ja Riku päätti pitää tauon ja sillon mäkään en enää ollu niin lähellä laukeemista. Hetken päästä kun Jenna on hakenu meille juotavaa ja ollaan juotu Riku käskee mut sen luo. "Mitens monta annetaan?" Se kysyy Jennalta. "Anna vaikka kymppi per paikka." En ymmärtäny yhtään mitä ne puhu. Sen jälkeen Riku vetäs mut suoraan sen jalkojen päälle ja alko hiplaileen mun reikää. Se oli tosi ärsyttävää koska tiesin et kiihottuisin siitä vaan lisää. Ilmeisesti Riku tajusi saman koska otti mun kullin pois vaatteiden alta ja laittoi sen jalkojensa väliin osottamaan lattiaa. Tämän jälkeen Riku jatkoi hiplailuaan hetken kunnes kuvioihin tuli mukaan Jenna. Jenna alkoi nuolla mua ensin reisistä, siitä se siirty pakaroille jonka jälkeen se nuoli mun vakoa varoen mun reikää. Tätä se jatko tosi pitkään kunnes mun oli pakko sanoa "Nuole nyt jumalauta sitä reikää äläkä kiusaa." Riku virnisti tyytyväisenä ja Jenna upotti kielensä mun reikään. Jenna oli kerenny hetken nuolla mun reikää kunnes Riku kysyi multa "Mihin sä laitoit sen tapin mikä oli sun siaällä kun ajoit tänne?" Kerroiin tapin olinpaikan ja Jenna lähti hakemaan sitä. Riku jatkoi sillä välin mun rasvaamista ja sormettamista. Hetken pääs Jenna tuli ja yllätti meidät täysin...

Jatkuu lähiaikoina :)

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute