Koodi-puhelin
Tosi ISO vakituinen Master, osa 2
johan

Olin siis mennyt kaverin luokse, uskoen, että voisimme tapailla satunnaisesti ja saisin häneltä sitä nautintoa jota kaipasin. Hän otti ohjakset käsiinsä ja minusta tuli Heksin 24/7 nöyrä orja, hänestä tuli Masterini. Masterini kyrvän ja naintihalut olin jo kivuliaasti saanut kokea, toki nauttien todellakin!
Nyt siis oli suuni koulutus alkamassa.

Orja tänne! Master istui tuolilla jalat levällään, iso puoliveltto kalu roikkuen ja kiimalimaa valuen. Kyllä Masterini vastasin nöyrästi ja polvistuin hänen eteensä. Noin sitä pitää, arvostan orjan omatoimisuutta. Kiitos Masterini.
Otappas tämä kumirengas ja laita se terskan yli. Venytin O-renkaan Masterin upeaan kulliin, tiukalta tuntui minusta. Nyt saat merkkaustussin. Kun alat harjoitella suihinottoa, työntelet huulillasi rengasta tyveä kohti. Merkitset aina syvimmän kohdan, johon asti saat renkaan kieritettyä kakomatta. Katotaan sitte miten kauan menee, kun saat otetuksi kyrpäni kokonaan nieluusi. Kyllä Masterini, vastasin jo pelokkaana siitä, miten kauan joudun imemään ja kestävätkö leukani väsymättä. ALOITA! Kuului komento.
Otin terskan suuhuni ja yritin tavoitella rengasta terskan vaosta. Tuntui, että se on niin tiukka, etten saa sitä kieritettyä urasta eteenpäin. Yritä edes!
Mumisin jotain ja tosiaan sain aloitettua. Ehkä jotain 10cm, pikkuhiljaa syvemmälle ja olin noin puolivälissä, kun eka kyökkäysreaktio tuli. Siihen viiva! Otin kyrvän suustani ja piirsin merkin Masterini kalun varteen, O-renkaan alapuolelle. Noin ja tästä eteenpäin, kun alat ottaa suihin, laitat renkaan viivan kohdalle ja pumppaat sen taas syvemmälle. Kyllä sinusta hyvä suihinottaja vielä tulee. No niin uusiksi. Rengas oli jo siis puolivälissä. Aloin imeä ja yritin koulia kurkkuani, eteen saisi oksetusreaktiota. Onnistuin vyöryttää rengasta muutaman sentin, kunnes taas tuli tunne, että liian syvällä. Jatka, laukea pian, merkkaat myöhemmin!
Imin Masterini kyrpää hetken ja aina renkaaseen asti.
Pian hän onneksi laukesi ja sain kuuman spermalastin suuhuni. Niele!!! Tein työtä käskettyä ja sain mielestäni nieltyä kaiken, olihan Master jo lauennut ja enimmät paineet poissa.
Noin sitä pitää, kyllä susta hyvä suulutkakin tulee,
kunhan saat harjoitusta. Kiitos Masterini, muistin kiittää, niin kun oli käsketty.

Minulle tulee pari vierasta tänään, joten menet siistiytymään, että olet valmiina palvelemaan.
Pelotti hieman, antaisiko Masterini jonkun muunkin käyttää arkaa anustani tai suutani. No se jäi nähtäväksi. Siis kyllä Masterini ja pesulle. Huuhtelet paikat kunnolla!
Kyllä Masterini. Jatkoa seuraa.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute