Koodi-puhelin
Sain kahta miestä
kiimaperse

Olin jo pitkään haaveillut saavani kokea miltä tuntuisi miehen kyrpä perseessäni, mutten ollut rohjennut kokeilla. Mutta lopulta rohkaisin mieleni ja päätin että nyt se tapahtuu. Laitoin ilmoituksen koodin kautta jossa etsin rahtaria joka pysähtyisi kotipaikkakunnallani ja haluaisi nussia neitsytpersettä.

Ei aikaakaan kun sain vastauksen, kaveri esittäytyi Makeksi ja sovimme tapaamisen paikallisen huoltoaseman parkkipaikalle. Sovitun tapaamisajankohdan koittaessa menin paikalle jalat täristen,mutta vakaasti päättäneenä menettää perseneitsyyteni. Avasin Maken tuntomerkkejä vastaavan rekan oven ja vähän yllätyin kun siellä olikin kaksi miestä. Oletko Arska sanoi toinen miehistä. Olen Make ja otin apukuskinkin mukaan.

Nousin autoon ja miehet ottivat kalunsa esiin. Kiimaisena aloin imeä ja runkata molempia. Eikö sinua ole koskaan nussittu sanoi Makeksi esittäytynyt. Ei ole vastasin. No kohta nussitaan sanoi Make. Olin jo kotona rasvannut perseeni valmiiksi ja Make asetti minut nelinkontin ja veti housuni kinttuihin rasvaten samalla omaa kyrpäänsä. Samalla otin suihin toiselta kaverilta joka esittäytyi Jussiksi. Make asetti kyrpänsä persereiälleni ja alkoi painaa sitä sisään. Irvistin kivusta mutta säälimättä Make painoi kyrpäänsä perseeseeni. Nyt saat kunnolla kyrpää huora hän ähisi. Sentti sentiltä hän painoi kalunsa sisääni vetäen välillä ulospäin mutta sitten taas sisään aina vain syvemmälle kunnes hänen kyrpänsä oli juurta myöten syvällä perseessäni. Samalla imin ja runkkasin Jussin kyrpää. Kiimaisena ajattelin että tietäisivätpä ohikulkijat mitä tuossa rekassa nyt tapahtuu. Make alkoi työnnellä kyrpäänsä edestakaisin perseessäni ensin hitaammin mutta koko ajan kiihtyvällä tahdilla.

Voihkin nautinnosta. Hän otti kaksin käsin lanteistani kiinni ja survoi kyrpäänsä perseeseeni apinan raivolla.

Lopulta tunsin kuinka hänen kyrpänsä alkoi syökseä spermaansa sisääni. Nyt saa huoran perse kyytiä hän ähisi ja tunsin kuinka kuuma sperma syöksyi sisääni.

Sitten oli Jussin vuoro. Hän riisui minut kokonaan alasti ja käänsi minut selälleni.Nostin jalkani kohti kattoa ja hän tuli päälleni. Hänen kyrpänsä upposi helposti jo avattuun perseeseeni. Aah sinulla on ihana perse hän huohotti ja rassasi persettäni kiihtyvällä tahdilla, työntelin parhaani mukaan vastaan kunnes hän laukesi karjahtaen sisääni, samalla runkkasin itseltäni spermat vatsalleni. Olin täydellisen tyydytetty ja tämä otetaan uusiksi ajattelin, mutta siitä myöhemmin tuonnenpana.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute