Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Fantasia
 Makke85 09.06.2017
 
 
Olin netissä sopinut tapaamisen kanssasi ja seison nyt hermostuneena sovitussa paikassa odottamassa sinua. Olen pitkään fantasioinut imemäni miestä ja monen yrityksen jälkeen olin viimein kerännyt tarpeeksi rohkeutta toteuttaakseni fantasiani.

Olit kertonut tulevasi autollasi paikalle ja kohta näinkin autosi ajavan minua kohti. Pysäköit vähän matkan päähän ja nouset autosta. Hetkenpäästä huomaat minut. Heilautat kättäsi että tulisin luoksesi. Kävelen luoksesi ja tulen viereesi etupenkille istumaan. Ajamme hiljaisuuden vallitessa syrjäiseen paikkaan missä alat rauhallisesti hieromaan jalkoväliäni. Kosketuksesi tuntuu vieraalta mutta kiihottavalta.

Kehotat minua avaamaan housusi. Kurkotan käteni jalkoväliäsi kohti ja hitaasti avaan housusi paljastaen puolijäykän kalusi. Hyväilen sitä hetken ennen kuin kumarrun ja nuolaisen varovasti kalusi päätä. Äännähdät tyytyväisenä ja painat päätäni hellästi alaspäin.

Otan kalusi suuhuni ja alan imemään sitä. Yllätyn kuinka hyvälle toisen miehen kalu maistuu. Imemisen aikana neuvot minua mitä minun pitäisi tehtä, välillä kehoitat minua nuolemaan kiveksiä ja kalusi vartta. Otan ohjeesi kuuliaisena vastaan ja yritän tuottaa sinulle mahdollisimman paljon nautintoa. Ääntelet tyytyväisenä samalla silittäen hiuksiani.

En tiedä kauanko imin sinua, ennen kuin varoitat laukeavasi. Kiihottuneena ajatuksesta että laukeaisit suuhuni en päästä kaluasi suustani. Pian laukeatkin karjaisun saattelemana. Suuni täyttyy spermastasi ja huomaan vaistomaisesti nieleväni lastisi.

Nousen ylös pyyhkien samalla suupieliäni. Hengität raskaasti samalla kun vedät housujasi takaisin kiinni. Käynnistät autosi ja lähdet ajamaan takaisin. Matkalla kehut kuinka hyvä olin ensikertalaiseksi.
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute