Koodi-puhelin
Fantasia
Makke85

Olin netissä sopinut tapaamisen kanssasi ja seison nyt hermostuneena sovitussa paikassa odottamassa sinua. Olen pitkään fantasioinut imemäni miestä ja monen yrityksen jälkeen olin viimein kerännyt tarpeeksi rohkeutta toteuttaakseni fantasiani.

Olit kertonut tulevasi autollasi paikalle ja kohta näinkin autosi ajavan minua kohti. Pysäköit vähän matkan päähän ja nouset autosta. Hetkenpäästä huomaat minut. Heilautat kättäsi että tulisin luoksesi. Kävelen luoksesi ja tulen viereesi etupenkille istumaan. Ajamme hiljaisuuden vallitessa syrjäiseen paikkaan missä alat rauhallisesti hieromaan jalkoväliäni. Kosketuksesi tuntuu vieraalta mutta kiihottavalta.

Kehotat minua avaamaan housusi. Kurkotan käteni jalkoväliäsi kohti ja hitaasti avaan housusi paljastaen puolijäykän kalusi. Hyväilen sitä hetken ennen kuin kumarrun ja nuolaisen varovasti kalusi päätä. Äännähdät tyytyväisenä ja painat päätäni hellästi alaspäin.

Otan kalusi suuhuni ja alan imemään sitä. Yllätyn kuinka hyvälle toisen miehen kalu maistuu. Imemisen aikana neuvot minua mitä minun pitäisi tehtä, välillä kehoitat minua nuolemaan kiveksiä ja kalusi vartta. Otan ohjeesi kuuliaisena vastaan ja yritän tuottaa sinulle mahdollisimman paljon nautintoa. Ääntelet tyytyväisenä samalla silittäen hiuksiani.

En tiedä kauanko imin sinua, ennen kuin varoitat laukeavasi. Kiihottuneena ajatuksesta että laukeaisit suuhuni en päästä kaluasi suustani. Pian laukeatkin karjaisun saattelemana. Suuni täyttyy spermastasi ja huomaan vaistomaisesti nieleväni lastisi.

Nousen ylös pyyhkien samalla suupieliäni. Hengität raskaasti samalla kun vedät housujasi takaisin kiinni. Käynnistät autosi ja lähdet ajamaan takaisin. Matkalla kehut kuinka hyvä olin ensikertalaiseksi.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute