Koodi-puhelin
Kosto
Tasoittaja

Oli tylsää olla aina oikeassa: elämä tuntui kliseekokoelmalta. En odottanut yllätyksiä siinä asiassa ottaessani yhteyttä ilmoitukseeni vastanneeseen nimimerkki Alfakarjuun: normaali pano tavanomaisen kokoisella eli turhan pienellä – siinä kaikki. Sain liian harvoin munaa, siksi oli tartuttava jokaiseen tilaisuuteen. Tapaaminen sovittiin hotelliin kotikaupunkiini Tampereelle. Vaarattoman näköinen Alfakarju kertoi olevansa Turusta. Hän tarjosi snapsin ”jännityksen lieventämiseksi”. Seuraava muistikuvani on, että heräsin huoneessa yksin peräreikä verillä, mutta lompakko ja rahat tallella.
Noin viikon kuluttua ja pyllyn vähän parannuttua perustin uuden tunnuksen ja laitoin suunnilleen samansisältöisen ilmoituksen kuin aiemminkin: nuori nätti bottom tahtoi antaa tiukkaa posliiniperää. Toiveeni toteutui, kun Alfakarju vastasi. Esitin ihan toista henkilöä ja raiskaajani meni vipuun. Otin mukaani kaksi voimamiestä, Arton ja Pertin, edellinen on homo ja jälkimmäinen ”suuntaansa etsivä” isokaluinen ukkomies, vanhoja tuttuja toppeja molemmat. Kun Alfakarju avasi hotellihuoneen oven, tunkeuduimme huput päässä sisään. Panimme kaverin suukapulaan, köysiin ja silmäreiättömään huppuun polvilleen sängylle. Laskin sen housut alas ja tarkistin munan. Se oli pieni. Äkkäsin huoneen nurkassa kassin, jossa oli suuria dildoja. Oli selvää, että niillä minut oli raiskattu maatessani huumattuna siinä samaisessa hotellissa. Alfakarju saisi maistaa nyt omaa lääkettään. Poliisia hän ei asiaan sekoittaisi, koska silloin paljastuisivat hänen omatkin puuhansa.
– Pane sitä, sanoin Artolle. Runkkasin hänet jäykäksi ja laitoin kumin ja liukastetta. Alfakarju taisi olla korkkaamaton, sillä Arto joutui survaisemaan olan takaa päästäkseen sisään. Suukapulan takaa kuului kuin vaimeaa sian kiljuntaa. Hivelin Arton peräreikää, hän pitää siitä ja tulee pian.
Sitten oli Pertin vuoro. Hänellä on ainakin 5 senttiä paksu. Runkkasin ja imin hänetkin panokuntoon. Alfakarju parkui vielä kovemmin kuin Arton käsittelyssä. Ja kuitenkin hän oli vasta matkalla todelliseen koettelemukseensa, sillä dildoista suurin oli peräti 8 senttiä läpimitaltaan, mittasin sen jälkeenpäin, koska otin kassin huostaani vaivanpalkaksi. Koetin Alfakarjun munaa Pertin naidessa ja se oli ihan veltto, ei mitään elämää, ellei sellaiseksi laskettu esinahan sisältä tihkuvaa näljää.
Käskin poikien tyhjentää paskatahraiset kortonkinsa Alfakarjun hiuksiin. Oli sovittu, että reissu tehtäisiin minun komennossani ja vastuullani, koska minä olin uhri. Tämä oli minun vendettani. Arto ja Pertti suostuivat auttamaan, koska ovat seikkailunhaluisia kavereita ja koska minä olen heidän hätävarahoratsunsa, aina tarvittaessa käytettävissä.
Otin suurimman dildon ja aloin survoa sitä Alfakarjun pyllyreikään. Se pysähtyi ensin kuin seinään. Vasta vähitellen alkoi tilaa syntyä ja raiskaajani porsaankiljunta kannusti jatkamaan. Tyyppi oli runnellut anukseni ollessani tajuton. Perse perseestä tuntui reilulta kaupalta. Artoa ja Perttiä huvitti, kun he katselivat touhuani ja näkivät uhrini piinan. Koko ajan he muistivat, ketä siinä nyt rangaistiin: heidän kullihaukkaansa hyväksikäyttänyttä turkulaista. Heiltä ei herunut sääliä mokomalle. Eihän sitä tiennyt, mitä kamalaa Alfakarju vielä tekisi, jos saisi seurauksitta jatkaa puuhiaan. Hänen oli syytä tietää, että ainakin Nääsvilllessä häntä pidettiin silmällä. Pysäyttäisimme sarjaperseenhalkaisijan touhut alkuunsa ainakin Tampereella. Tekisimme sen kaikkien kotikaupunkimme homomiesten puolesta.
Vasta kun Pertti keksi hakata dildon kivespäätä saapikkaallaan, saimme sen sisään. Nyt näkyi jo vertakin vähän, ei kuitenkaan hälyttävää määrää. Jälleen kerran saimme todeta, että peräaukon elastisuus on hämmästyttävä, evoluutio on onnistunut sen suunnittelussa todella hyvin. Ikävä kyllä Alfakarjun eturauhanen sai vahingossa liiankin hyvää kyytiä – kostosta tylsyi terä, kun heppu sai orgasmin tunkiessani jättidildoa syvemmälle.
Menimme sitten Alfakarjun pääpuoleen. Yhteisen projektin innoittamina Arto ja Pertti tekivät poikkeuksen ja imivät piliäni, kunnes pystyin ruiskimaan mällit tyypin hupun sisään. Hän pudisteli inhoten päätään tajutessaan mistä oli kysymys. Kaavin spermaa sormeeni ja tungin sitä hänen sieraimiinsa. Hän joutui ryystämään sitä hengityksen mukana suuhunsa, mikä näytti raiskaajaani kovin inhottavan.
Meistä kaikista tuntui, että jotain raflaavaa pitäisi vielä tehdä, jottei kosto jäisi vajaaksi. Fistasimme Alfakarjun kukin vuorollamme. Peräreikä ei revennyt pahasti siitäkään, vaikka verta vähän tuli. Mutta sehän oli tarkoituskin: veri verestä. Emme tehneet tyypille mitään sen pahempaa kuin hän oli tehnyt minulle. Artosta alkoi tuntua, että voisi vielä imettääkin. Kuiskasin Alfakarjun korvaan, että rullaisin hänen huppunsa ylös suun edestä ja poistaisin kapulan – ja jos hän aiheuttaisi vähäisintäkään vahinkoa kaverini kullille, teurastaisimme hänet kuin sian. Kaikki sujui kuitenkin hyvin. Pitkähkön suupanon päätteeksi Arto sai ihan ennennäkemättömän mahtavan orgasmin, mikä johtui kait siitä, että koko se tilanne oli hänelle ja meille kaikille ensimmäinen laatuaan. Vuosia aiemmin he olivat joskus puhuneet sitomisestani ja ”pakottamisestani”, mutta tultuamme tutuiksi alkuinnostus ja sitomishalut sen myötä olivat haihtuneet. Alfakarju oli Artolle tuntematon, eikä köyttäminenkään ollut mitään leikkiä, vaan totista totta, joten siinä olivat kai sitten ne aidot suursiemensyöksyn ainekset.
Koska itse olen täysin bottom, ryömin Alfakarjun alle selälleni imemään häntä samalla kun Pertti meni Arton tilalle naimaan suuta. Roisto sai nyt rangaistusta kerrakseen. Pidin huolta että hänellä jäykistyi, mutta hän jäi tyydyttämättömään tilaan Pertin lauetessa. Olin pyllylutkan urallani huomannut, miten turhauttavaa sellainen voi olla.
Avasimme tyypin toisen käden köysistä poistuessamme hotellihuoneesta. Eipä mies nyt enää niin kovin alfalta eikä karjultakaan vaikuttanut. Pikemminkin hän oli käsittelymme jälkeen kuin punapyllyinen ö-luokan emakko. Meillä omankädenoikeuden palvelijoilla oli jokaisella tyydytetty olo. Paha oli saanut palkkansa. Alkoi vähitellen tuntua taas siltä, että olin aina oikeassa. Tasapaino alkoi palautua. Jo muutaman päivän ajan olen yrittänyt tunkea raiskaajani suurinta dildoa pyllyyni. Sen ensimmäinen vierailu, niin runteleva kuin olikin, jätti jonkinlaisen kaipuun. Sisälläni tuntuu olevan halkaisijaltaan 8 sentin kokoinen aukko, joka pitää täyttää. Lähipäivillä on nyt selkeä tarkoitus. Elämäkään ei tunnu enää pelkältä kliseekokoelmalta.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute