Iskuri.net
   chat
   forum
   tarinat
   artikkelit
   galleria
   amatöörit
   iskuri-treffit
 
   tekstiTV-chat
   elokuvat
   puhelinviihde
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Tosi ISO Master jatkoa
 johan 09.06.2017
 
 
Jatko-osa.
Olin siis Masterini jalkojen juuressa voipuneena ja perse arkana hänen ison kyrpänsä tunkeutumisesta, mutta tunsin myös suunnatonta nautintoa.
Orja laukesi kiellosta huolimatta lattialle. Konttaapas nuolemaan lattialta spermasi, kuului komento! Kyllä Masterini! Konttasin lattialla etsien laukeamiseni jälkiä, kun yhtäkkiä tunsin pakaroillani piiskan sivalluksen. Toimintaa orja! Kyllä M ja yritin parhaani mukaan nuolla lattiaa ja sivalluksia tuli lisää, kovia. Tätä seuraa, jos ei tee niin kuin käsken ja iskuja lisää! Samalla saadaan orja merkittyä!
Miten sanotaan? Valitukseni lomasta sain kiitettyä.
Sattui tosiaankin! Levitä jalkojasi ja kasvot lattiaan,
pyllistät kunnolla ja pyydät lisää! Saisinko Masterini piiskaa lisää? Sitten sisäreisille, voi vittu miten kipeää se teki! Onneksi Master lopetti!
No niin orja, suihinoton vuoro! Kyllä M.
Hän istuutui tuolilleen, levitti jalkansa ja käski ottaa terskan suuhun. Isoksi piti suu avata, että sai hänen valtavan ison terskansa edes sisään. Maistui suolaiselta kyyneleistäni johtuen, mutta myös oman pyllyni tuoksu levisi nenääni.
Nyt pikkuhiljaa syvempään ja tunnet renkaan kyrpäni varressa. Otin kyrpää muutaman sentin ja tunsin kumisen renkaan huulillani. Työntelet sitä rengasta joka kerta syvemmälle ja syvemmälle! Ynisin ja otin krpää syvemmälle ja samalla yritin huulillani kierittää rengasta alaspäin. Alussa se menikin, mutta jotain 15cm, sitten tyssäsi. En saanut työnnettyä enää milliäkään, vaikka kuinka yritin.
Master voihki nautinnosta, työnnä syvemmälle!!! Hän työnsi kyrpäänsä tosi syvälle ja liikahtihan se rengas vähän. Koko suuni ja kurkkuni oli täynnä kyrpää ja Master vielä paineli takaraivosta samalla nussien. Oksetti, mutta sain jotenkin oltua tukehtumatta. Noin orjaa opetetaan hän voihki painaen kyrpänsä syvään ja laukesi syvälle kurkkuuni. Vesi tuli silmistäni, olin aivan märkä syljestäni ja spermasta, jota en kertakaikkiaan pystynyt kaikkea nielemään.
Noin orja, opettelet suihinottoa niin kauan, että rengas on juuressa asti. Kyllä Masterini, sain kähistyä.
Pesulle siitä! Sitten keität minulle taukokahvit ja keität niin paljon, että riittää useammalle! Kyllä M.
Mietin mitähän toi nyt sitte. Peseydyin ja palasin keittiöön. Katat neljälle hengelle, veljeni on tulossa käymään kaveri mukanaan. Huh huh, ajattelin kattaessani pöytää. Ovikello soi.
Jatkoa seuraa.
 
 
 Sivusto uudistuu! Tarinapalaute ei ole käytössä.
 
Lähetä oma tarinasi!  <<< takaisin
 
Copyright © Koodi.net 2003 - Palaute