Koodi-puhelin
Venäjällä
vieraana

Olin tutustunut raksa hommissa Sasha nimiseen 33v vuotiaseen venäläisen mieheen jo vuosiasitten.

Eräänä keskiviikkona menin töihin ja pomo tuli pukuhuoneeseen ja sanoi kuule Pietari sinä ja Sasha lähdette tänään toiselle työmaalle.Ahaa sanoin ja kyselin et miks? Pomo vastasi et on tapahtunut onnettomuus jossa Pekka ja Kari olivat loukkaantuneet.

Okei sanoin ja kirosin mielessäni et kaikkien idioottien kanssa sitä joutuu työpariksi. Minä ja Sasha lähdimme sit ajelemaan toiselle työmaalle ja perille päästyämme totesimme työmaan olevan vanha oktalo jossa meitä ootti ikkunanvaihto ja tapetointi.

Aletaaks hommiin tokasin Sashalle?

Sasha totesi ilkikurisesti silmissä outo katse mihin hommiin? Mä katsoin vähä hölmistyneenä Sashaa ja sanoin et ikkunan vaihtoon saatana. Aletaan vaan sanoi Sasha, mehän saadaan tänään tää valmiiksi kun laitetaa vauhtii. Kun olimme saaneet vaihdettua 6 ikkunaa ehdotin Sashalle ruokataukoa pidetään vaan Vastasi Sasha, niin melähdimme läheiselle huoltsikalle syömään.

Siinä ruokia odotellessa Sasha kertoili kaiken laista itsestään ja minkälaist Venäjällä on asua Sitten tulikin jo ruuat söimme ja lähdimme ajelemaan takaisin työmaaalle. Kuule Pietari sähän käyt kanssa Venäjällä? Joo vastasin miksi kysyt? Ajattelin vaan et meillä molemilla alkaa talviloma torstaina ja jos haluat niin voisit tulla kylään perjantaina, käytäisiin Viipurissa riekkumassa . Nii joo voishan sitä tulla mä varaan itelleni hotellihuoneen ruspasta. Ei tarvi sä voit tulla meille yöks jos vaa uskallat nukkua samas huoneessa mun kaa, uskallanhan mä totesin ja tallensin sashan puhelin numeron. Laitoimme loput ikkunat paikoilleen ja aloimme tapetoimaan. Kun kellot tuli neljä totesin täpärälle meni mut saatiinhan valmiiksi.

Heitin saskan kotia ja sovittiin et tuun perjantaina iltapäiväst Viipuriin Leninin torille ja soitelen sit.

Ok tehään näin

Tuli perjantai aamu ja lähdin jonottelemaan Venäjälle 4h päästä olin Leninin torilla ja soitin Sashalle, Sasha tuli ja lähdimme suunistamaan vartioidulle parkkialueelle, sieltä sitten baariin voi sitä viinan määrää mitä tuli juotua mutta ei kummiskaan kumpikaan kuin hiprakas .Katsoin kelloa

10 Venäjän aikaa , totesin et pitäskö meidän alkaa hipsiä yöpuulle Sasha? Ei vastasi Sasha, mennää viel saunoo ja uimaa tos lähel olevaa kylpylää no mennää sit en ollu kyl varautunut siihen Sasha vastai ei mitään sielt saa pyyhkeet ja saippuat.

Perille päästyämme Sasha osti liput ja menimme saunaan , heitäppäs löylyä sanoin Sashalle ja Sasha heitti. Tuli piinavan tuntuinen hijaisuus ja yht äkkiä Saska tokas sul on muuten aikas iso

niin mikä kysyin Sashalta? No muna ei sulkaan mikään pieni ole vastasin kiusaantunena ja lähdin pesulle Sasha tuli perässä viereiseen suihkuun ja kysy lähtääks tän jälkeen heille vastasin et joo.

Menimme pukeutumaan ja lähdimme Sashan koti, perille päästyämme Sasha tekipedin vuode sohvalle minulle ja kävi omaan sänkyyn nukkumaan aikamme siinä höpötettyä nukahdimme.

Yht äkkiä yöllä heräsin kun kulli seisoo tanassa ja Sasha hyväilee sitä olin vaan nukkuvinani.

Sasha alkoi imemään sitä varovasti, mun oli pakko kysyä hei mitä sä touhuut? Sasha tyynesti vastasi tykkäätkö? En saanu heti saanaa suusta niin hyvää se teki ja vihdoin sain sanottua et ei sun tarvi

Sasha tyynesti vain tokas mut mä haluun ja laski omat bokserinsa ja kysy et voisinks mä edes runkata hänet en tiedä mikä mielen häiriö tuli mut tartuin Sashan seisovaan kulliin ja aloin runkata sitä ei mennyt kauaakaan Sashahlta lenti mällit aah kun teki hyvää voisit viel nussia mua totesi Sasha katoin hämilläni Sashaa ja totesin jos sä haluut Sasha kävi kontilleen ja otti liukkaripurkin ja kortsuja laa tikosta ja tokas ala liukastaa mu persettä ja työnnä munas perseeseen ja minä tein työtä käskettyä. Tiukka se oli mut sain vihdoin kullini sisään työntelin jonkun aikaa ja laukesin vittu et miehen perse voi tuntua niin hyvältä sanoin Sashale totta kai neitsyt perse tuntuu hyvältä nauroi Sasha. Kävimme pesulla ja nukkumaan Sasha mun viereen. Aamulla kun heräsin Sasha halusi vuorostaan nussia minua annoin luvan ja hän työntyi minuun ai vittu et sattuu huusin mutta Sasha tokas koht helpottaa. Jonkun aikaa lykittyyään Sasha vetäsi munansa ulos ja alko runkaa sit mun naaman edes ja laukes. Nonii nyt on molemmilta perseest viety neitsyys.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute