Koodi-puhelin
Ensi kerta
Ville

ukkomiehenä itsellä hirveän harvoin mahdollisuutta mutta
juttelin vanhemman miehen kanssa Quntelessa kesällä.
Sovimme että hän tulee salaa luokseni noin 24 aikaan alkuyöstä.


Itseä kiihottaa pukeutuminen, ajatus että minut otetaan naisena. Tosin olen iso kokoinen niin moni ei ole kiinnostunut isommasta "tytöstä".

Minulla oli hopeinen mekko, mustat sukkahousut ja olin rakentanut rinnat liivien sisään. Hieman huulipunaa ja meikkiä kokeilin myös laittaa mutta tosiaan en siinä ole kokenut niin tulos oli mitä oli.


mies tuli ajallaan ja koputti kuten olimme sopineet.
avasi ovan raolleen ja menis takaisin äkkiä sisään koska olin pukeissani.

asunnossa oli hämärää ja hän tuli sisään. menin hänen lähelleen ja hieroin kalua housujen päältä, niin ettei tulisi vaivautunutta hetkeä. Hän otti pepustani molemmilla käsillään kiinni ja veti minut hänen lähelleen. ennen kun tajusinkaan hän suuteli minua ja puristi peppuani samalla.

hetken kuluttua hän naykki kaulaani ja hieroin kalua mekon alta. ja talutti minut sängylle. Hän riisui housut pois, ja meni selälleen sängylle, ja pyysi imemään.

Aloin imeä munaa hiljalleen runkaten sitä samalla tyvestä. tunsin kun kalu koveni suussani melkein heti kovaksi kuin kivi. Mies kehui että miten osaan imeä noin hyvin ekakertalaiseksi.

Hetken kuluttua mies kaivoin kumin esiin ja tuubin liukuvoidetta. sen jälkeen mies pyysi minua kääntymään toisin päin,kontalleni ja hän työnsi liukastetun sormen peppuuni ja samalla runkkasi minua.

hän pyysi kääntymään toisin päin ja laittoi samalla kumin ja liukkaria kullinsa päälle.
Istu hän sanoi.

hiljalleen upotin kalun peppuuni sisään, aloin ratsastaa tasaiseen tahtiin. yllätyin miten hyvälle muna tuntui liukuessa sisääni. kiihotuin entisestään ja lisäsin tahtia, hijalleen aloin väsymään ratsastuksesta ja tunsin kalun kiihottavan enemmän koko ajan.

Mies pyysi minua nousemaan ja hän nousi myös ylös.
Hän alkoi hieroa kaluani vähän takaa päin. kiihotuin entisestään siitä ja olin todella kiimainen.

yht äkkiä mies työnsi mut sängylle mahalleen ja työnsi munan sisääni. hän kiihdytti tahtia ja hiljalleen huomasin että ähisin hänen työntöjensä tahdissa.

huomasin että hänkin nautti kun ähis samaa tahtia kun minä työntäessä, yht äkkiä kaluni laukesi hänen nussiessaa kun kaluni oli koko ajan hinkannut sängyyn edes takaisin panon tahtii.

ähisin siitä lisää, mies otti sängyn reunalta kaksi tyynyä ja pyysi laittamaan ne kaluni alle.
Peppuni työntyi enemmän häneen päin sen takia, ja hän jatkoi panemistani.

lopulta tunsin kun hän työntyi minuun jo niin kovaa että peppuni lätsähti hänen osuessa siihen samaan tahtiin kun voihkaisin. Hän ähähteli ja tunsin kun kalu sykki spermaa kortsuun.

mies nousi päältäni, ja alkoi pukeuta.

Itse nousin myös ja olin aivan todella lauennut, kun nousin seisomaan niin jalat tärisivät sen takia kun minua oli pidetty tyttönä.

Mies lähti ja kävin itse suihkussa ja menin nukkumaan

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute