Koodi-puhelin
Himoa Himoksella
Katkerana otettu

Olin Himoksen Iskelmä festareilla viettämässä iltaa ihan itsekseni. En ollut sen kummemmin etsimässä seuraa, mutta jossain vaiheessa huomasin olevani kolmen miehen ja kahden naisen porukassa. Naiset olivat siskoksia ja heidän miehensä olivat siinä mukana ja kolmas mies oli naisten veli. Kaikki olivat reilusti minua vanhempia, mutta eipä se tuntunut ketään haittaavan.

Meillä oli oikein hauskaa keskenään, joimme olutta ja kuuntelimme esiintyjiä. Yöllä suuntasimme perinteisille jatkoille porukan mökille. Mökillä jatkoimme juomista ja hauskanpitoa.

Jossain vaiheessa aloimme hakeutua nukkumaan. Pariskunnat katosivat omiin huoneisiinsa ja mietin siinä, missä nukkuisin. Oli jäljellä vain yksi makuuhuone ja se oli tietysti naisten veljelle, Raimolle, varattu. Raimo varmaan huomasi ajatukseni ja hän sanoi, että huoneessa on parisänky ja mahdutaan varmaan molemmat siihen muutamaksi tunniksi nukkumaan. Tuntui hieman oudolta ajatukselta, mutta niin vain menin Raimon perässä makuuhuoneeseen.

Parisänky ei ollut ihan leveintä mallia ja käytössä oli vain yksi peitto, mutta siihen me menimme molemmat makaamaan ja yritin olla ajattelematta tilanteen lievää outoutta. Viina humisi päässäni ja nukahdin varmaan kohtalaisen nopeasti.

Jossain vaiheessa aloin unen läpi tajuta, kuinka minua kosketeltiin. Ensin luulin näkeväni unta, mutta vähitellen viinan sumentamiin aivoihin valkeni totuus. Raimon kädet puristelivat kevyesti persettäni. Tunsin, että alushousuni oli laskettu alas ja perseeni oli paljaana. Nielaisin ja näyttelin nukkuvaa. Mietin, että mitä minä teen, mutta en tehnyt mitään. Annoin Raimon jatkaa puuhailuaan. Ehkä hän teki sitä unissaan ja lopettaa kohta.

Ajatus siitä, että Raimo teki kaiken unissaan hävisi, kun tunsin hänen sylkeen kostutetut sormensa pakaroitteni välissä. Raimo hieroi persereikääni liukkaaksi. Hän otti lisää sylkeä ja jatkoi hieromistaan. Tuntui oudon kiihottavalta ja yritin epätoivoisesti näytellä syvässä unessa olevaa. Pakaroitteni väli oli syljestä aivan liukas ja Raimo jatkoi hieromistaan. Lisää sylkeä ja sormet hieroivat anustani houkuttelevasti.

Minulla ei ollut kunnon kokemusta miehen kanssa olemisesta. Joskus nuorena jotain runkkailua ja pientä suuseksiä, mutta se todellinen kokemus puuttui. Nyt se oli varmaan tarjolla ja mietin kuumeisesti, mitä tekisin.

Vapaa olin, tyttöystävä oli häipynyt kuukausi sitten. Makasi varmaan jo uuden miehen alla, ajattelin katkerana. Mitä muut ajattelisivat, jos saisivat tietää, että olisin miehen kanssa. Mistä kukaan saisi tietää. Mitä, jos toiset mökissä olevat kuulisivat puuhamme. Ajatukset kiersivät päässäni villisti. Ja Raimo jatkoi perseeni houkuttelua.

Raimo oli isokokoinen ja oikein sellainen miehekäs mies. Varmaan sen takia asetelma tuntui jotenkin luontevalta. Hän oli se, joka halusi ottaa minut alleen ja tehdä sen, mitä miehen kuuluu tehdä. Raimon sormet kävivät rohkeammiksi. Äkkiä tunsin kuinka sormi alkoi varovasti kokeilla, miten reikäni suhtautuu sisään työntymiseen. Helposti Raimon sormi upposi syljestä liukkaaseen aukkoon. Jumalauta se tuntui kiihottavalta. Siinä samassa tein päätökseni. Paskat minä muita miettimään, tee niin itse haluat, sanoin itselleni.

Vedin toisen polveni koukkuun ja levitin perseeni kunnolla Raimoa varten. Raimo veti nopeasti kätensä pois, kun hän tajusi minun olevan hereillä. Ojensin käteni taakseni ja vedin Raimon käden takaisin perseelleni. Kuulin Raimon hengityksen kiihtyvän, kun hän jatkoi puuhiaan. Hän tiesi, että nyt oli tosi kyseessä. Hän tiesi, että olimme täydessä yhteisymmärryksessä, siitä mitä oli tapahtumassa.

Raimon sormi upposi peppuuni ja liukasti reikäni myös sisältä. Lisää sylkeä ja pian paikkani olivat liukkaat ja valmiina. Raimo painoi minut vatsalleen ja hän kääntyi päälleni. Hänen vartalonsa paino vangitsi minut tiukasti alleen patjaa vasten. Tunsin Raimon kovan elimen pakaroitani vasten. Minulla ei ollut mitään havaintoa sen koosta, mutta tajusin, että ihan pieni se ei ollut. Nyt en enää voinut perääntyä. En päässyt mihinkään, vaikka olisin halunnutkin, niin tiukasti olin Raimon alla ja hänen otteessaan.

Raimo nosti lantiotaan ja tunsin kullin tökkivän pakaroitani sen hakiessa oikeaa kohtaa. Terska lipsahteli syljestä liukkaitten pakaroitteni välissä. Kortsu pitäisi laittaa ei saa antaa paljaalla, ehdin ajattelemaan. Tunsin hetkellistä häpeää siitä, mitä olin tekemässä. Jos annan päälläni olevan miehen työntyä minuun, en pääse siitä asiasta koskaan eroon. Maineeni on ikuisesti pilalla, jos joku saa tietää. Ketä naista kiinnostaa mies, joka antaa toisen miehen nussia itseään. Samassa mieleeni nousi kuva tyttöystävästä uuden miehen alla ottamassa kullia kiimaiseen pilluunsa. Katkeruus nosti uhmaa ja en enää epäröinyt, ihan sama kaikki, mitä väliä siitä kortsustakaan, ajattelin ja alistuin.

Raimon kyrpä osui maaliinsa. Kaikki pysähtyi. Tunsin kuinka Raimon lantio painoi alaspäin. Tunsin, kuinka sulkijalihakseni taisteli vastaan. Se yritti epätoivoisesti pitää kiinni maineestani. Se oli tuomittu häviämään. Se sattui. Purin suuni täyteen tyynyä, jotta en olisi huutanut ääneen. Raimon elin venytti minut auki ja upposi sen jälkeen yllättävän helposti sisääni. Raimo painautui tiukasti päälleni ja hän huohotti korvaani. Kyrpä sykki kahvaa myöten sisälläni. Raimo makasi hetken liikkumatta. Sitten hän alkoi naida.

Paksu ja kivikova kulli pumppasi edestakaisin reikääni. Ensin rauhassa, mutta pian Raimon tahti alkoi kiihtyä. Persereikäni litisi syljestä liukkaana Raimon kyrvän käsittelyssä. Raimo huohotti tyytyväisenä ja minä voihkin tyynyyn. Tuntui ihan mielettömän hyvältä. Oli jotain suurta ja ennen kokematonta nautintoa olla tässä roolissa. Se, että tuotin tyydytystä toiselle miehelle, sai minun kiimani huippuunsa. Sänky natisi allamme ja tajusin, että jos joku oli vähänkään hereillä, puuhamme kyllä kuuluivat kaikkialla mökissä.

Raimo kesti pitkään. Varmasti alkoholi turrutti hänen tuntemuksiaan ja orgasmi antoi odottaa itseään. Minulle se sopi paremmin kuin hyvin. Nautin jokaisesta työnnöstä ja nautin Raimon kullin jokaisesta sentistä. Nautin siitä alistumisen tunteesta, mitä sain kokea sillä hetkellä. Nautin siitä, kun Raimon hiki kasteli meidät molemmat. Nautin siitä, että annoin kaiken tapahtua.

Raimon tahti kiihtyi, hän ei edes yrittänyt hillitä itseään. Hän huohotti kuuluvasti ja lantio takoi persettäni. Varmasti kaikki kuulivat, mitä Raimo minulle teki. Raimo painoi minut tiukasti alleen, hampaat pureutuivat niskaani, lantio paineli viimeisiä työntöjään. Tajusin, että nyt se tapahtui. Tunsin Raimon kullin nytkähtelevän sisälläni. Aistin, että spermaa roiskahteli syvälle sisälleni. Se oli siinä. Minut oli alistettu, minut oli otettu, minut oli siemennetty. Sitä ei voinut enää perua.

Raimo makasi päälläni hyvän aikaa, sitten hän kierähti omalle puolelleen makaamaan. Makasin liikkumatta. Tunsin kuinka Raimo otti minua kädestä kiinni, ikään kuin kiittäen. Jossain vaiheessa nukahdimme uudelleen.

Aamulla nousin nolona sängystä ja vedin housuja jalkaani. Raimo hymyili minulle ja sanoi, että kaikki on ok ja mennään vaan reilusti aamukahville.

Muut olivat jo kahvipöydässä ja näin heti heidän ilmeistään, että kaikki tiesivät. Olin varmasti aivan punainen naamaltani, ja en osannut sanoa oikein mitään. Muut kyselivät Raimolta, että nukuttiko hyvin, ja Raimo vastaili rennosti, että yö meni oikein mukavasti.

Kahvin jälkeen muut ilmoittivat lähtevänsä kiertelemään alueelle pariksi tunniksi ja me Raimon kanssa voitaisiin jäädä lämmittämään saunaa. Tajusin kyllä, että muut antoivat tällä Raimolle tilaisuuden nauttia oikein kunnolla festari heilastaan. Ja sopihan se minulle. Niin jäimme Raimon kanssa kahdestaan.

Raimo riisui vaatteensa ja nyt näin tuon minut halkaisseen elimen päivänvalossa. Upea kulli. Raimo pyysi minut suihkuun kanssaan ja samalla voisimme laittaa saunan päälle. Suihkussa pesimme itsemme ja toisemme. Raimon kalu jäykistyi kivikovaksi, kun saippuoin ja pesin sen hellästi. Emme olleet enää humalassa, mutta siltikin kaikki tuntui sopivalta ja luontevalta.

Menimme makuuhuoneeseen ja Raimo kävi sängylle selälleen. Hän veti minut päälleen 69 asentoon ja alkoi hyväillä persettäni suullaan. Kun Raimon kieli lipaisi reikääni, kiimani otti taas täyden vallan. Aloin estottomasti runkata Raimon kyrpää ja painoin huuleni terskaa vasten. Raimon kieli nuoli vaativasti peppureikääni ja liukastutti sitä tulevaa varten.

Kullin imeminen oli kiimaista. Raimon elin valui kiimalimaa ja minä nuolin, imin ja runkkasin sitä. Halusin lisää jokaisella solullani. Ja Raimo oli valmis antamaan lisää. Hän käänsi minut selälleen sängylle ja nosti jalkani ylös. Tajusin, että verhot olivat auki ja ulkona liikkui ihmisiä. Jos se ei Raimoa haitannut, ei sitten minuakaan.

Olin kuin nainen Raimon edessä, selällään jalat pystyssä ja perse levällään. Katselin halukkaasti Raimon miehekästä vartaloa ja upeaa kullia, kun hän painautui päälleni. Raimon elin osui suoraan oikeaan kohtaan. Raimo alkoi lisätä painetta.

Raimo painoi huulensa huuliani vasten ja tunsin hänen kielensä suussani samalla, kun hänen kullinsa pakotti minut avautumaan jo toistamiseen. Sattui se edelleen, vaikka neitsyys lähtikin jo edellisenä yönä, mutta yllättävän helposti Raimo työntyi minuun. Suutelimme kiihkeästi ja Raimo alkoi nussia minua.

Kiedoin käteni Raimon ympärille ja nautin. Ihmettelin, että miten en aiemmin ollut tajunnut kokeilla seksiä tällä tavalla. Sitä halusi liikaa olla niin sanotusti normaali. Alistumisen tuottama nautinto oli vähintään fyysisen nautinnon veroinen. Raimo tuijotti minua syvälle silmiin ja työnteli elintään vastaanottavaiseen aukkooni.

Raimo käänsi minut kontalleen eteensä ja astui minua takaapäin. Olin aivan auki ja hän työnteli kyrpäänsä syvälle persereikääni. Teki niin hyvää, että voihkin ääneen. Nyt ei tarvinnut pidätellä. Nyt nussittiin rauhassa ja estottomasti.

Raimo painoi minut uudelleen selälleen ja työntyi sisään. Miten paras hetki onkaan, kun terska avaa portin ja elin liukuu henkeäsalpaavasti sisään ja uppoaa juurta myöten kiimaisena supistelevaan suoleen.

Raimo makasi tiukasti päälläni ja nussi minua. Olin niin kiimassa, että halusin kokea kaiken mahdollisen. Kuiskasin Raimon korvaan, että haluaisin ottaa hänen lastinsa suuhuni. Raimo puristi minut tiukemmin otteeseensa ja kuiskasi minulle takaisin, saat poika lastit suuhusi, mutta sillä ehdolla, että nielet jokaisen tipan, minkä kyrpäni sinulle antaa, sopiiko? Sopii, haluan niellä jokaisen spermatipan, minkä annat minulle, kuiskasin kiimasta huohottaen takaisin.

Raimo kiihdytti tahtiaan ja nussi rajusti persereikääni. Sitten hän veti kullinsa pois ja siirtyi nopeasti ylöspäin. Odotin valmiiksi suu auki, kun Raimo upotti persereiässäni olleen kullinsa suoraan suuhuni. Aivan estottomassa kiimassa en välittänyt siitä yhtään.

Imin kyrpää himokkaasti lypsäen. Katselimme toisiamme suoraan silmiin. Minä alistuneesti ja Raimon ilme oli täynnä itsevarmuutta, valtaa ja hallintaa. Sitten tunsin varoittavan nytkähdyksen kullissa. Muistin, mitä hetki sitten lupasin, jokainen tippa, näin sovittiin.

Lämmin sperma roiskahti yllättävän kovalla voimalla suuhuni. Suuni täyttyi tuosta kiihottavan paksusta nesteestä. Se maistui minusta ihanasti mieheltä. Aloin niellä sitä halukkaasti ja sperma valui kurkustani alas. Imin ja nielin kaiken viimeiseen tippaan asti, minkä Raimon upea elin minulle antoi. Nyt olin tehnyt kaikkeni ja kaikin tavoin miehen eteen.

Kävimme sängylle makaamaan ja painauduin Raimon miehekästä vartaloa vasten. Raimon kädet hivelivät selkääni ja pakaroitani. Mahtavaa, että tavattiin, Raimo kuiskasi minulle. En ole koskaan saanut alleni näin hyvää poikaa. Taisi olla sinulle ensimmäinen kerta ottaa miestä sisään, hän jatkoi. Niin oli, vastasin hänelle. Taidat tykätä siitä, Raimo sanoi ja minä vastasin myöntävästi. Enemmän kuin tykkäsin.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute