Koodi-puhelin
Lomatka
Susann

Sievistelin peilin edessä, kuuntelin lemppareitani kuulokkeilla ja meikkasin vän, enimmäkseen vain keikistelin- olin lomalla. vetäessäini sukkanauhoja, huomasin miehen ovella, olin seliin häneen, hänen matkalaukkunsa olivat lattialla- hän oli katsellut minua ainakin hetken. Voi-IIk! Mitä tehdä, asunnon ois pitänyt olla vain mulle. Toiseksi nousi ajatus ett' koko on vaan pesuhuone täynnä pikkareita ja kolmanneksi ymmätsi että tuo mies tuijotti mua. Sellainen ei sovi, jos päällä on vain pikkarit ja ajatuksissa koti-ilta.

Käännyin nopeasti huoneeseeni, sillä aikaa huomasin että ihan kivan näköinen kaveri- aika pitkä, vahvannäköinen mutta muuta en ajatellutkaan- sähändin sängylle ja vedin farkut jalkoihin, ainoa- kas kumma- yläosa siinä nopeasti vain oli sillkinen toppi. Ihan "melkein"tavalliset vaatteet.

Ennen kutsumatonta vierasta olin ajatellut istua parveekkeella merta katsellen. Ja nyt...

Ei auttanut itkeskellä- olen ollut tälläinen lpsesta asti ja nyt mut yllätettiin- laukiusta näki että matkaikja kai. Istuin siinä sängyllä ja mietin. kaikki kietojutu olisi turhaa, Olin ollut aika sievänä peilailemassa.

Olisin halunnut soittaa samantien oppaalleni ja kysyä mistä moinen ilmestyi mutta sensijaan kuulinkin puhelimeni soivan-hitsin kuulokkeet, olin kuunnellut Rhihanaa aiemmin peilin edessä, ja just siinä mun kaulalla Rhihanna aloittaa uuden biisin.Puhelin soi hetken ja oveani koputettiin. Se oli aika hassu tunne- toi on SE mies ja hän näki mut ja koputtaa.

Ynähdin jotain. Toi on kyllä ihan komea ies, tumma, aika pitkä ja kaappasin puhelimeni. Siirryin parvekkeelle puhumaan, matkatoimistoihminen kertoi soittaneensa aiemmin jos asuntoon mahtuisi täksi yöksi kaksi. Siinä parvekkeella mun hiukset tuivertui ja farkut näyttivät aivan liian lyhyiltä, kun huomasin että pikkareiden raja ylsi yli vyötärön palasin huoneeseen ja annoin puhelimen miehelle.Hän puhui lyhyesti, vakuuttavasti- hakuaisin sanoa päätös olisi yksin minun. Virheen takia mies saisi hienostohotellin seuraavaksi yöksi.

Melkein silloin aloin itkemään. Oon syntynyt näin mutta mulle ois (ehhkä) riittänyt vain laittautua sieväksi ja leikitellä hieman mun yhdellä pikkuystävällä, se sopii muhun niin kivasti- ja nyt tuo mies katsoi mua. hän istui tuolille ja tunsin itseni vain hassumaksi kun mies näki mun pikkuhousujen viivan. Mies- Jonne- kysyi haluaisinko lähteä läheiseen rantapaikkaan miettimään asiaa. Ja silloin mua alkoi itkettää

Tullessaan mun viereen istumaan mä en liikkunut- en voinutkaan, mua nolotti. Jonne puhui hetken ja suuteli mua sitten. Seuraava puhelu ooli lyhyt mutta yö oli ikuinen.

Me ollaan oltu 7vuotta yhdessä ja minulla on vieläkin ne bikinit, ja Jonne- Oikea Mies

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute