Koodi-puhelin
Rami nai mua
Antti83

Olin noin 30v ja ollut samassa työpaikassa jo viitisen vuotta. Sattui näin että oli tarkoitus järjestää muutaman työkaverin kanssa illanistujaiset kotonani kun vaimoni oli reissussa.

Erinäisistä syistä muut estyivät pääsemästä paikalle, paitsi Rami joka oli noin 50v kaveri ja oikein mukava ja reilu kaveri, päätimme ottaa olutta kahdestaan kuitenkin.

Illan mittaan puhuimme asioista laidasta laitaan ja rentouduimme ja viihdyimme hyvin. Kysyin haluaako Rami käydä saunassa se sopi hänelle hyvin.

En oikein ymmärrä mitä tapahtui mutta mukava nousuhumala ja Ramin alastoman kropan näkeminen sai minut omituiselle tuulelle. Hänellä oli runsaasti karvoitusta vatsalla ja rinnassa, päinvastoin kuin itselläni on kainaloissakin vain haituvat ja munakarvat olin trimmannut vaimoni kanssa.

En voinut olla huomaamatta kuinka Ramin katse ajautui muutamaan kertaan lyhyelle sängelle ajettuun alapäähäni, reaktio jonka se aiheutti minulle sai minut punastumaan ja painamaan katseeni alas, kyrpäni nimittäin alkoi esittää heräämisen merkkejä ja mies seurassa se hävetti minua suunnattomasti.

Rami katsoi minua ilmeellä että huomasi kiimani ja itsevarmana vanhempana miehenä tuumasi että taidat tykätä miehistä myös. Häpeillen myönsin että en tiedä mutta hänellä on upea miehinen kroppa, tässä vaiheessa hänen kalunsa oli vielä ihan velttona ja runsaan karvoituksen ympäröimänä lähes näkymättömissä.

Rennosti Rami nosti kätensä niskalleni ja sanoi että tuleppa imemään isin kullia. Kuin loitsuttuna laskeuduin alalauteille istumaan ja otin hikisen ja velton kullin suuhuni, se maistui suolalta ja kuselta mutta sai minut entistä kiimaisemmaksi.

Pikkuhiljaa Ramin elin alkoi paisumaan suussani ja alfa-uroksen olemuksellaan hän ohjasi minua imemään haluamallaan tavalla vain pitäen kättä niskani päällä.

Päässäni jyskytti että mitä tässä tapahtuu mutta niin vain imin jo pian täydessä seisokissa olevaa miehen kyrpää, ja se tuntui niin kiihottavalta.

Saunassa alkoi olla tukalan kuuma ja kysyin suoraan haluaisiko Rami naida mua.
Ramin ilme kirkastui ja riensimme suihkuun jossa hyväilin kädelläni Ramin upeaa kyrpää joka nyt täydessä erektiossa oli jotain 15cm pintaan ja paksu kuin mikä.

Pesin nopeasti itseni ja menin olohuoneeseen valmistautumaan sillä aikaa kun rami pesi itsensä. Olin asettautunut sohvalle makoilemaan mutta Rami sanoi naivansa mielummin sängyssä ja menimme makkariini jossa tulisin nussituksi aviovuoteessani.

Olimme molemmat alasti ja polvistuin imemään hänen hieman veltostunutta kaluaan joka pian oli taas täydessä taostelukunnossa, oli upea katsoa näin kovana seisovaa kalua, itselläni oli usein erektio-ongelmia vaimoni kanssa, mutta nyt tämä tilanne oli niin kiihottava että minullakin seisoi kuin kivi.

Rami ohjasi minut kontilleen lähes makaamaan ja kuulin kun hän räkäisi ja klimppi tippui pepulleni, samantien yksi, kaksi sormea alkoi liukua sisälleni levittäen sylkeä reikääni. Voi jumala sitä tunnetta kun peppuani avattiin.

Sylkäisin itsekin kouraani ja hapuilin hänen kullinsan käteeni tehdäkseni hänet liukkaaksi, paljoa ei puhuttu, lähinnä Rami antoi kometoja mitä minun halusi tekevän ja pian terska oli peräaukollani.

Rami selvästi tiesi mitä teki kun aloitti varovaisesti sisääni menon. Terskan nuppi liukahti sisääni helpohkosti ja tuntui vain hyvältä. Seuraavat minuutit sain hänen nuppiaan sisään ja ulos aukkoni suulla.

Huokauksia alkoi päässtä suustani ja se taisi olla merkki Ramille koska hän nyt survaisi paksun kalunsa sisääni voimalla, reikäni levittyi ja kova vihlova kipu tuntui syvemmällä, yritin paeta survaisun alta mutta Rami piti minut aloillaan ja antoi kullinsa lipua kahvaa myöten perseeseeni.

Hän pysähtyi paikalleen kyrpänsä syvällä sisälläni ja antoi minun tottua tunteeseen sanoen että kohta tuntuu paremmalta, ja niin tottavie tuntui. Ramin kulli alkoi soutaa pepussani sisään ja ulos hiljalleen mutta kiihtyvää tahtia.

Kyynel tuli silmäkulmaani kun tuntui niin hyvältä olla nussittavana, Rami ei tässä vaiheessa enää juuri piitannut tuntemuksistani vaan nussi minua omaan tahtiinsa. Tajusin vain että kullini alkoi sykkiä, siihen ei ollut koskettu pitkään aikaan mutta niin vain sain siemensyöksyn lakanoille ja uskomattomin tunne oli kun peräaukkoni supisteli Ramin kullin ympärillä ja tuntui olevan märkä kuin kiimainen pillu.

Rami hymähteli tyytyväisesti ja hänen pumppaamisensa alkoi muistuttaa hyöryjunaa joka takoo menemään. Olin sekaisin ja orgasmin kourissa kun kurotin pöydältä puhelimeni ja laitoin videokameran päälle. Annoin puhelimen ramille ja pyysin kuvaamaan auki porattua peppuani. Rami kuvasi ja veteli kyrvällään sisään ja kokonaan ulos ja taas pohjaan asti.

Sain muutaman minuutin pätkän tästä ihanasta hetkestä kun myönsin olevani homopoika ja huohotin kun aukinussuttuun perseeseenu lauettiin. Rami kuvasi vielä kun imin hänen kullinsa puhtaaksi märsteistä.

Pakko oli myöntää että rakastan sitä kun mua nussitaan niinkuin naista.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute