Koodi-puhelin
Levikkeeltä luontoon
BB btmbear

Olin sopinut reippaan Top miehen kanssa treffit porvoo-hanko tielle levikkeelle. Olimme sopineet, että menen edellä metsään, jossa lasken housuni ja käyn sopivalle paikalle odottamaan, että hän tulisi ja työntyisi liukuvoiteella voideltuun reikääni, naisi sperman sisään ja poistuisi paikalta.

Lähdin kävelemään ja näin hänen nousevan autostaan. Tunsin kihelmöintiä ja kiiman todella alkavan nousta, kohta saisin kookasta kullia.

Olin laittanut jocksit farkkujen alle, joten saisin itseni nopeasti pano valmiiksi. Näin sopivan kiven, jonka luokse menin, riisuin ripeästi farkkuni, laitoin reiälle liukuvoidetta ja asetuin kiveä vasten valmiiksi.

Hetken päästä tunsin jo kosketuksen ja hänen kovan kalunsa pakaroitani vasten, hän asettautui reiälle ja työntyi hitaasti kokeneesti sisään ja alkoi naimaan rauhallisesti jokaisella työnnöllä hieman syvemmälle, kunnes tunsin hänen työntyvän koko mitalla sisään. Tunne oli uskomattoman kiihottava ja voimakas. Kalu todella tuntui kunnolla. Kukaan ei koskaan ole käynyt yhtä syvällä sisälläni. Hän alkoi naimaan todella voimaakkaasti pitkin työnnöin, kunnes tunsin hänen jännittyvän ja laukeavan voimalla sisääni

Hän makasi päälläni hetken, kunnes hitaasti vetäytyi ja poistui. Olin todella rentona. Hetken kuluttua nousin ja olin alkamassa laittamaan housuja jalkaan, kun huomasin vähän matkan päässä miehen runkkaamassa. Hän oli nähnyt kaiken. Rohkaisin mieleni ja nostin käteni merkiksi, että olin hänet nähnyt.

Laskin housuni uudelleen ja asetuin takaisin kivelle antaakseni myös hänelle mahdollisuuden tulla naimaan käteen vedon sijasta. Hän saapuikin rivakasti ja survaisi kalunsa kerralla sisään jo avattuun reikään. Hänen kalunsa oli huomattavasti pienempi, mutta tuntui myös mahtavalta pumpatessani reikääni hänen kalunsa ympärillä.

Hänen lauetessaan koin jälleen jorain uutta. En koskaan ole saanut samanlaista spermamäärä sisääni. Tuntui ettei se lopu koskaan. Kun hän otti kalunsa ulos tunsin sperman ryöpsähtävän.

Keskustelimme pitkään ja naureskelimme tapahtunutta. Hän oli ohiajaessaan nähnyt meidän kävelevän metsään ja aavistellut mitä tapahtuu. Pienen harkinnan jälkeen hän oli tehnyt u-käännöksen ja tullut seuraamaan tapahtumaa. Hän ei ollut kertomansa mukaan ikinä ennen nainut miestä, mutta vaihdoimme numeroita ja nykyisin hän käy kerran viikossa nussimassa ja imettämässä itseään luonani.

21.6 seuraavan kerran aion mennä luontoon. Olisiko kiinnostuneita sonneja mukaan?

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute