Koodi-puhelin
Ensimmäinen Alistuminen
PANOHUORA

Olen 25v. hoikka, treenattu ja poikamaisen näköinen kundi, monesti komeaksikin kehuttu. Mua oli jo pidempään kiinnostanut nahka ja erilaiset alistusleikit. Koska olen naisen kanssa avoliitossa elävä bi-kundi, ei mulla ollut koskaan tullut kokeiltua sitä puolta seksuaalisuudestani, vaikka jokunen kokemus miesten kanssa onkin.

Kerran chatissä aloin juttelemaan nahkamaster nimisen miehen kanssa, joka kertoi olevansa kolmevitonen, tumma, karvainen, skrode ja tykkäsi alistaa itseään nuorempia, hoikkia kundeja. Juttelimme useampaankin otteeseen ja vaihdoimme lopulta mailiosotteita ja aloimme kirjoittelemaan. Kului varmaan kolme kuukautta ja ajatus miehen alistettavana olemisesta alkoi kiihottamaan minua minua entistä enemmän.

Lopulta sovimme tapaamisen sellaiselle viikonlopulle, jolloin tyttösystäväni oli matkoilla. Pelin säännöt sovittiin tarkkaan, suostuisin lievään alistukseen, kevyeen bondageen ja suu- ja anaaliseksiin. Aloin jännittämään tulevaa tapaamista jo päiviä eteenpäin. Masterini ohjeiden mukaan, olkoon hänen nimensä tässä vaikka Ari, ajelin perseeni, kaluni varren ja pallit. Juuri ennen lähtöä tapaamiseen, huuhtelin myös suoleni Arin ohjeiden mukaan.

Olimme sopineet tapaamisen syrjäiselle sivukadulle. Koska oli lämmin kesäpäivä, olin sonnustautunut revittyihin farkkushortseihin, hihattomaan t-paitaan ja selässäni oli reppu, jossa minulla oli vaihtovaatteet. Katu oli hiljainen, vain yksinäinen valkea pakettiauto oli pysäköitynä tien sivuun. Lähestyessäni autoa kuljettajan ovi avautui ja ulos astui lähes kaksimetrinen, hyvin harteikas ja roteva mies. Jalassaan hänellä oli nahkafarkut ja maiharit ja hihaton painijan paita, joka paljasti hyvin karvaiset kädet ja massiivisen rintakehän. Mies oli todellakin roteva ja hyvin karvainen, jopa selässä näytti kasvavan tuuhea karvoitus ja kasvoissa oli tiheä tumma sänki, ainoastaan pää oli ajeltu täysin kaljuksi. Näyttävä ilmestys ajattelin.

Esittäydyimme ja vaihdoimme nopeasti muutaman sanan. Ari avasi pakettiauton takaoven ja ohjasi minut sisään. Auton takaosassa ei ollut ikkunoita, ainoastaan patja lattialla, joka päällä oli ilmeisesti jonkinlainen musta kumilakana. Ari varmisti vielä, että halusinko todella tätä, takaisin ei voisi enää kohta palata. Myönnyin ja Ari kiinnitti käsiini ja jalkoihini leveät, nahkaiset kahleet ja komensi minut selälleen patjalle, käteni ja jalkani sidottiin x-asentoon köysillä, jotka oli kiinnitetty lattiaan. "Tästä lähtien olet minun leikkikaluni ja minua sinä puhuttelet herraksi, onko selvä?"

"Selvä on herra." Vastasin.

"Katsotaanpas nyt sinua vähän tarkemmin" Ari sanoi ja istui päälleni kahareisin, jostain hänen käsiinsä ilmestyi mattoveitsi.

Ennen kuin ehdin sanomaan mitään, hän leikkasi paitani kaulaompeleen ja kaksin käsin repäisi paitani kahtia lähes napaan saakka. Värähdin vaistomaisesti kun isot kädet alkoivat hivelemään rintakehääni ja vatsaani.

"Pikkuhuoralla on hyvä vartalo, karvaton ja kiinteä, mutta ei liian lihaksikas. Kyllä sinusta oikein hyvä panopuu saadaan."

Ari siirtyi alemmas ja mattoveitsi leikkasi farkkushortsejani. "Hei, älä revi mun vaatteita!" sain viimein sanottua.

Ari rojahti koko painollaan päälleni ja tarttui mua hiuksista ja toinen käsi puristi leukapieliäni.

"Hiljaa huora, sä puhut vaan kun sulta kysytään!" Ari sähisi ja nuolaisi pitkällä lipaisulla kasvojani. "Onko selvä, tai mä alan käyttää tuota mattoveistä muuhunkin, kuin vaateiden leikkelyyn!" Ari sanoi ja sylkäisi kasvoilleni.

Ari palasi shortsieni kimppuun ja repi etumuksen riekaleiksi. Jälleen mattoveitsen taitava viilto ja repäisy ja alkkareideni haaraosa antoi periksi. Sormet hyväilivät vehkeitäni ja ajeltua reikääni.

"Näin hyvää huoraa mulla ei ole vähään aikaan ollutkaan, täytyy ottaakin susta kaikki irti. Harvoin näkee nätillä pojalla noin kiimaista ja tiukkaa pikku persettä, se ei kyllä ole enää koskaan ihan yhtä tiukka kun mä olen lopettanut." Ari hymisi ja siirtyi kahareisin kasvojeni eteen.

"Nuole mun nahkapullotusta huora!" kuului terävä käsky.

Ari nappasi mun niskasta ja painoi pään jalkoväliinsä. Nuolin vasemmassa lahkeessa todella rivosti pullottavaa kalua ja aina välillä Ari hieroi etumustaan kasvoihini.

"Sulla on aika nätti pikku huoran suu, sä haluat varmaan kyrpää sinne?" Ari sanoi riettaalla äänellä.

Ari avasi vyönsä ja sepaluksensa ja laski housunsa. Sisältä paljastuivat kauhtuneet mustat jockstrapit, jotka pullottivat irstaasti ja toinen karvainen iso palli oli jo livahtanut ulos ahtaista jockeista. Ari kaivoi esiin paksun, suonikkaan ja aika ison näköisen puolikovan kyrpänsä ja toisenkin raskaannäköisen pallinsa. Terska oli iso ja esinahka peitti sen kokonaan ja pää kiilsi limaisen näköisenä.

Ari työntyi lähemmäs ja nappasi hiuksistani kiinni tuoden samalla paisuvan elimensä kasvoilleni. Nenääni pelmahti hikisen jalkovälin tuoksu, Ari hieroi kaluaan kasvojani ja huuliani vasten. Haistoin miehekkään, hieman likaisen kyrväntuoksun, johon sekoittui hikeä, vanhaa spermaa ja vähän kusta.

"Suu auki huora, saat maistaa isäntäsi kyrpää."

Nykäys hiuksista voimisti sanojen antamaa käskyä ja suuni avautui. Limainen ja liukas terska muljahti suuhuni kuin itsestään ja täytti suuni lähes kokonaan. Kalu nytkähti ja tunsin kuinka suolaista limaa valui kielelleni.

"Ime!" Kuului isäntäni käsky.

Aloin liikuttelemaan päätäni varovasti, ottaen aina vähän enemmän tuota muhkeaa kalua suuhuni. Isäntäni huokaili tyytyväisenä ja tunsin kalun kovettuvan suussani täyteen mittaansa. Kalu kiskaistiin suustani ja tilalle työnnettiin karvainen, raskas iso palli.

"Ime mun palleja lutka! Ime ne hikiset pallit puhtaaksi!" Isäntäni käski, ja runkkaili samalla itseään. Imin vuorotellen molemmat pallit ja lopulta otin molemmat suuhuni. Isäntäni veteli toisella kädellä seisokkiaan ja toinen käsi siirtyi hieromaan reikääni.

"Taitais huoran tehdä mieli tällaista järeää miehen kyrpää kiimaiseen pikku pilluunsa", isäntäni sanoi. Pullautin kivekset suustani vastustellakseni, mutta limainen, turpea kalu täytti suuni, ennen kuin sain sanaakaan ulos.

"Joo, kyllä tää kiree huoran perse on selvästi astumista vaille, saatkin oikein kunnolla kyrpää sinne senkin kiimanen pikku homohuora!"

Kyrpä vetäytyi suustani ja Ari irrotti jalkani lattiasta ja kiinnitti ne auton sivuseinistä roikkuviin koukkuihin. Jalkani oli levitetty äärimmilleen ja perseeni oli kuin tarjottimella Arin edessä. Ari puristeli tiukkoja pakaroitani ja levitteli niitä erilleen venyttäen reikääni. Välillä hän läimäytteli pakaroitani avokämmenellä.

Ari kurkotteli urheilukassin, josta hän otti esiin liukkaripullon. Kylmää liukuvoidetta pursotettiin reiälleni ja tunsin kuinka paksu peukalo työnnettiin tiukkaan reikääni. Ynähdin kivusta ja kiihotuksesta, kun paksu peukalo sousi reiässäni. Toinen käsi läimi suojattomia pakaroitani. Pian toinenkin peukalo työntyi reikääni ja ynisin sen aiheuttamasta kivusta.

"Hiljaa huora!"

Perseeni venyttely jatkui ja aloin hiljalleen tottumaan sisälläni oleviin sormiin, kun ne yhtäkkiä vedettiin pois. Ari nousi seisomaan ja alkoi riisua housujaan. Hänen kyrpänsä oli kivikova ja pelottavan suuren näköinen, terska kiilteli limaisena ja isona. Ari asettui jalkojeni väliin ja alkoi hivellä pakaroitani ja reikääni kalullaan. Tunsin kovan terskan painuvan reikääni vasten ja yritin vetäytyä taaksepäin. "Hei, laita kortsu, niinhän me sovittiin." Aloin estelemään.

"Ei tässä mitään kortsuja tarvita, tollasia huoria pannaan paljaalla! Mä spermaan sun kiimasen reikäs oikein kunnolla!" Ari sähisi.

"Hei oikeesti nyt, älä."

"Hiljaa huora!" Ari sihisi ja samalla sain tavallista kovemman läimäyksen pakaroilleni. Reikäni herpaantui hetkeksi ja se riitti Arille, iso kalu upposi kerralla puoleen väliin. Parkaisin tuskasta ja yritin rimpuilla vastaan.

"Saatanan huora ole hiljaa! Älä nyt valita, kun saat kerrankin kunnolla kyrpää kiimaseen reikääs!"

Ari nappasi jockstrapinsä ja painoi ne mun kasvoilleni painaen kämmenensä suulleni. Toinen raju työntö ja kalu oli juurta myöten sisälläni. Yritin huutaa, mutta suulleni painunut voimakas kämmen esti sen.

"Nuuhki nyt huora isäntäsi tuoksua sillä aikaa kun nussin reikääsi. Ne on ollu mulla viikon jalassa raksalla!" Ari karjui ja painoi jockit nenälleni. Yritin kääntää päätäni pois, mutta käsi piti minua paikoillaan. Ari alkoi vedellä kyrpäänsä pitkillä vedoilla ja lopulta jouduin hengittämään sisään sperman, kusen ja hientuoksua nenälleni painetuista kalsareista.

"Vittu kun sulla on kiimanen huoranreikä!" Ari karjuu ja jyystää persettäni isolla kullillaan. Isot roikkuvat kassit hakkaavat persettäni ja kipu alkaa hellittää. Huomaan kiihottuvani isosta paljaasta kalusta sisälläni, joka tuntuu täyttävän minut äärimmilleen. Mua ei ole koskaan naitu paljaalla kyrvällä ja tunne on aika kiimainen verrattuna kortsulla jynssäämiseen. Mun äsken lerpahtanut kaluni seisoo jälleen täysillä ja alan ynähtelemään kiimaisena työntöjen tahdissa. Jopa miehekkään tuoksuiset kalsarit nenälläni alkavat tuntua kiihottavan rivoille.

"Sanoinhan mä että sä tykkäät tästä, enkös sanonutkin. Tuollanen pikkupillu tarvii miehen kyrpää oikein kunnolla. Kohta saat mun ison lastin kiimaseen suolees saatanan huora."

Arin työntöjen tahdit kiihtyvät ja karvainen lantio läjähtelee sileää persettäni vasten kun persettäni pumpataan urakalla. Tunnen kuinka kalu sisälläni kasvaa entisestään ja alkaa ruiskimaan sisääni isoa mällilastiaan.

"Saatanan narttu mä astun sut nyt!" Ari karjuu sperman roiskuessa suoleeni.

"Katos, pikkuhuorallahan seisoo, taisit tykätä ottaa kyrpää sisääs", Ari puhelee ja vetelee hitaasti veltostuvaa kaluaan spermaisessa reiässäni. Ari vetäytyy suolestani ja reikäni jää hetkeksi avoimeksi ja tunnen, kuinka spermaa valahtaa ulos reiästäni. Ari tuo limaisen kalunsa huulilleni ja pyytämättä avaan huuleni ja otan liukkaan elimen suuhuni.

"Ime se kyrpä puhtaaks, tykkäätkö sä sperman ja oman perseesi mausta." Ari huohottaa ja alkaa hyvillä kipeästi tykyttävää kaluani. Ynisen ja huohotan kiimaisena. Kalu vetäytyy suustani ja Ari hamuaa tenniskassiaan. Jotain kovaa painuu reikääni vasten ja ynähdän nautinnosta, kun musta anustappi työntyy hitaasti sisääni. Ari irrottaa jalkani ja samalla napsauttaa kahleeni kiinni lattiaan.

"Toi plugi pitää spermat sun perseessäs ja reiän auki, jotta päästään heti jatkaan, kun päästään meille. Ei tollaselle lutkalle yks mies riitä, taidan soittaa matkalla parille kaverille, ovat varmaan ihan kiinnostuneita noin hyvästä huorasta, vielä kun pääsevät liukkaille."

Katson Aria epäuskoisena ja ennen kuin ehdin sanoa mitään, suulleni painetaan pala ilmastointiteippiä ja jockit vedetään taas kasvoilleni ja niiden päälle vielä jonkinlainen kumihuppu.

"Lepäiles nyt ihan rauhassa matkan aikana, niin kauan kun vielä pystyt, sitten aloitetaan alistus!” Ari nauraa ja paiskaa takaoven kiinni.

Auto käynnistyy ja lähtee liikkeelle. Makaan sidottuna liikkuvan pakettiauton takaosassa, ylläni vain revittyjen vaatteiden riekaleet, buttplug reiässäni ja silmät peitettyinä. Olen peloissani ja epäuskoinen, mutta silti kaluni sykkii kivikovana.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute