Koodi-puhelin
Farkkua, norttia ja pellavapäätä
Romulus

Olin vähän outo toisten silmissä. Ikää mulla ei ollut kun 18 ja risat. Farkkujen takataskussa pullotti vanha norttiaski. Pitihän sitä jotain kavereille näyttää. Mutta oikeesti mä en välittänyt nortista, sellasta tervapaskaa se vaan oli. Oli muka siistii polttaa. Mä en ollut samaa mieltä salaa mielessäni, kunhan näyttelin vaan. Näyttelin mä muutaki. Sinisilmäsen, valkotukkasen ja farkkuasusen kuoren alla eli kiinnostus. Ei mua kiinnostanu Lissut ja Tiinat, vaan Jore ja Riku. Jore oli mun ikänen, Riku melkein kaks vuotta vanhempi. Me styylattiin kimpassa aika tiiviisti ja oltiin aika samanlaisia muutenkin. Roikuttiin ostarin kulmilla tai pentupaikas biljardia mättämässä. Kotiporukat on kyl kyselly, et ooks mä ihastunu tyttöihin, mut oon aina kiemurrellu vastaamasta. En kait mä voi sanoo et Jore kiinostaa enemmän, ukko varmaan tappais mut.

Mä tajusin sen jutun vasta vuos sitten oikeen kunnolla, kun oltiin jätkien kaa saunassa. Kattelin vaivihkaa jätkien etumuksia ja huomasin et se kiihotti. Kun Riku pyys peseen sen selän, huomasin et mun teki mieli tarttua sitä lantiosta ja vetää perseeseen niin että tuntuu. Heitin muuten kylmää vettä vaivihkaa kalulle, et se laskis.

Kattelin netistä gay-fotoja ja luin juttuja, haaveilin musta ja Joresta. Mut miten sellasta voi kellekkään kertoo? Miettikää ny, en mä voi mennä ja heittää et –”ai niin faija,mä oon muute homo, eli tykkään pojista sillein...niin ja tuotko maitoo ja juustoo sit kaupasta kans.”

Näin se vaan o. Voi että olis nii paljon helpompi tuoda joku gimmakaveri vaan kotiin, et mutsi ja faija sais hössöttää ja lässyttää sille tytsille ja puhuu miten onnellisii ne on ku meidän poika on miehistyny ja alkanu oikeen seurustella. Oon mä monesti miettiny, et synnyinks mä tällaseks? Onko mulla joku geenivirhe? Onks mut jotenki kasvatettu väärin? Isä-kompleksi, vai mikä vittu mussa mättää? Tai no, ehkä se onkin just se vittu, mikä mättää. Kun mä haluan munaa enkä pillua, niin minkäs teet. En mä ite tätä kyl oo valinnu, mä vaan oon tällanen. Toisil on punanen letti, jotkut tykkää banaanijogurtista ja mä tykkään pojista, that´s it!

Nii mut hei! siis nyt mä kerron miten se tapahtu kun mä pääsin ekan kerran menettään poikuuteni. Pitäkää kii housuistanne.

Mä Jore ja Riku oltiin vuokrattu mökki. Rikun isä on rikas ja halus antaa meille mökki viikonlopun, et oltais poissa pahanteosta. No me mentiin jätkien kaa sinne mökille ja se oli tosi makee tönö. Kaikki oli valmiina, senkun rupes vaa olee. Laitettii sauna päälle ja alettii juomaan ja syömään sipsejä ja muuta pientä. Telkusta tuli pornoo ja katottii sitä sohvalla löhöten ja kommentteja heitellen. Sit siinä tuli poikien keskeistä kivaa ja kaverit hiljeni. Niiden hengitys kiihty ja ja ne joi hermostuneina bissee. Mä huomasin et kaikil alko farkkujen etumus uhkaavasti pullottaa. Rohkaisin mieleni ja aloin hyväillä itteeni, jätkät katto silmät lasittuneina mua ja alko hyväileen itteensä kans.

Mä aukasin housut ja kaivoin kullin kokonaan ulos ja aloin runkata. Vedin nautinnollisia vetoja edes takas ja hyväilin toisella kädellä palleja ja peräaukkoo. Jätkät katto yllättyneinä ja kiihottuneina ja teki saman perässä. Mä kattelin jätkien sauvoja ja nautin. Mulla oli paksu keskimittanen kalu ja vaalee karvotus, pallit oli isot ja turpeet, isäukon peruja varmaan. Se oli kuulemma käyny kylillä pukkimassa lehtopentujakin maailmaan. Joren kalu oli pitkä ja ohut, sen karvat oli tummat ja pallit pienemmät kun mulla. Riku oli tosi iso ja karvat oli punertavat.

Kateltiin toistemme touhuja ja mä tein alotteen eka ja sujautin käteni Joren jalkojen väliin ja aloin hyväileen sen mulkkua. Kaikki katteli toisiaan vaan silmät kiimasina ja vähän hutikassa. Riku nous ja tuli polvilleen lattialle ja alko nuoleen mua. Sen kieli kulki ylös ja alas kyrvän vartta ja lipas välillä palleja. Se hyväili mun reikää aina välillä ja mä huohotin kiimasesta nautinnosta. Jore tuli sohvalle seisoon mun naaman kohalle ja mä imasin sen kauan himotun kyrvän suuhuni ja aloin lutkuttaa ihan hulluna. Kaikki huohotettiin, mut kukaan ei uskaltanu puhua mitään.

Sit Riku nous ja otti ruokaöljyä tiskipöydältä ja alko öljytä kaluaan. Kun kyrpä oli öljytty se alko nuoleen Rikun reikää ja sit öljys senkin. Riku meni lattialle nelinkontin ja Jore levitti sen pakaroita. Sit mä näin kun se alko hitaasti työntyä sisään Rikun perseeseen. Rikuun eka kait sattu vähän, mut sit se jo nautti ja voihki kiimasena, se pyys työntään syvemmälle ja kovemmin.

Mä menin rohkaistuneena Joren taakse ja tein samat öljyhommat. Puristelin Joren pakaroita ja aloin porata munaa sisälle, ai että sen perse oli tiukkaa tavaraa. Siinä me sit leikittiin junaa, kateltiin öljysiä perseitä ja kiimasia kyrpiä.

En jatkanu Joren pumppaamista kun en halunnu viel tulla. Menin selälleen Rikun ja Joren alle ja nuolin ja imin Rikun paisunutta kyrpää, kun Jore pumppas meneen. Ei menny enää kauaa kun molemmat laukes. Riku ampu lastinsa mun naamalle ja Jore Rikun anaaliin.

Mäkin sain omat osani kun ne hyökkäs ottaa multa suihin ja kohta Jore jo kykeni toiseen panoonkin. Jore työnsi kuumaa kulliaan mun neitseellisen tiukkaan perseeseen ja Riku imi ja nuoli mun pakottavan paksua kullia. Tuntu ihan kun järki olis lähteny, kun mä laukesin Rikun suuhun huutaen. Riku kurotteli nipisteleen vielä mun nännejä ja nuoli sit vielä palleja ja sit laukes Jore toisen kerran, sekin huutaen.

Siinä me sit maattiin toistemme päällä hikisinä ja saaneina. Kateltiin toisiamme, räjähdettiin nauruun ja painuttiin saunaan. Arvatkaa tehdäänkö me tota samaa nannaa muullonkin jätkien kanssa. Rikun isä on nimittäin tosi reilu mökinvuokraaja ja haluu et me ollaan poissa pahanteosta kylältä. Voi jos se tietäis mitä pojat siel tekeekään, pahanteosta poissa joo... heh heh.

Vanhemmat on tosi naiiveja tyyppejä joskus, on ne fiksujakin mut näis asiois kait välil vähä fossiileja. Et tällanen oli sit se mun ja jätkien eka kerta, aika huimaa menoo, mut siks mä halusinki sen kertoo. Mun poikuus oli menny ja kunnolla sittenki.

Copyright © Koodi.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute